Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Spiti Theophilos

Peloponnesos, Griekenland

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Spiti Theophilos is een natuurstenen villa voltooid in mei 2018 en is eigendom van onze familie.
Dit huis is genesteld in een oude olijfgaard, ligt 100 m boven de zeespiegel, op een rustige locatie in de heuvels en is daarom bijna altijd omgeven door een briesje dat de geur van in het wild groeiende salie en tijm over de terrassen blaast
Olijfbomen en een citroenboom, een granaatappelboom, kleine palmen, een cipres, oleanders van verschillende kleuren, onder andere, kenmerken de mediterrane tuin, die wordt omringd door een natuurstenen muur naar de gecultiveerde olijfgaard (oogst eind oktober tot januari).
U heeft een onbelemmerd, fantastisch en adembenemend uitzicht op de Golf van Messenië en kunt 's avonds vanaf uw terrassen genieten van de prachtigste zonsondergangen.
Achter uw huis liggen de Taygetos bergen, ruig en wild met massieven die tot 2400m reiken. De bergtoppen kunnen nog tot in maart met sneeuw bedekt zijn, terwijl in het kustgebied een prachtige wilde wereld van voorjaarsbloemen ontwaakt.
Het wonen in uw vakantiehuis is op één niveau, waar zich ook het zwembad bevindt. Dit is voor exclusief gebruik en kan meestal uit het zicht gebruikt worden
Het woongedeelte is verdeeld in een open keuken en een ruime woon- en eetkamer, waar zich ook een typische open haard bevindt.
Voor uw welverdiende nachtrust zijn er drie tweepersoonskamers, elk met een tweepersoonsbed en Franse matras. In alle kamers is voldoende opbergruimte voor uw persoonlijke bezittingen door middel van ingebouwde kasten.
Eén slaapkamer heeft een ensuite badkamer met douche, bad en toilet en is zo gesitueerd dat u vanuit uw bed een onbelemmerd uitzicht op zee heeft.
De aangrenzende slaapkamer is ook gelegen met uitzicht op de zee vanuit uw bed. Er tegenover is een 2e doucheruimte met toilet.
De 3e slaapkamer ligt aan de zwembadzijde en heeft een 3e kleine badkamer met WC en douche.
Een warmtepomp zorgt voor een aangename temperatuur, die werkt als een airconditioner, waardoor het huis zijn eigen aangename temperatuur krijgt naar wens en individueel voor elke slaapkamer. In de herfst en winter kan het natuurlijk ook het huis verwarmen.
Alle drie de slaapkamers, evenals de woonkamer en de keuken, hebben deuren naar de ruime buitenterrassen. Ramen en deuren hebben horren en externe luiken om u te beschermen tegen de zon en uw privacy.
Vanuit de keuken komt u direct op de loggia, waarvan de drie ronde bogen het karakter van het huis bepalen. Dit is de ideale ontbijtplek in de ochtend, omdat het nog schaduwrijk en koel is. Hier staat een ronde massief eiken tafel met rotan fauteuils en een vrij uitzicht op zee op de kleine traditionele vissersbootjes die vroeg uitgevaren zijn om 's avonds verse vis te leveren in de taverna's of voor u te kopen op de kleine vismarkt in de haven van Agios Nikolaos.
Het onderste deel van het huis heeft een ruime, maar niet erg hoge garage, die u uiteraard kunt gebruiken. U bent verantwoordelijk voor een voldoende en veilige ingang. Een lagere kamer wordt gebruikt voor particuliere opslag, anders is er een ruimte voor zwembadapparatuur. Het zwembad wordt tot nu toe wekelijks op vrijdag schoongemaakt in het hoogseizoen en tweewekelijks in het laagseizoen. U hoeft niet ter plaatse te zijn, er wordt geprobeerd uw privacy zo min mogelijk te verstoren. Na het schoonmaken mag het zwembad een uur lang niet gebruikt worden.
Er is een buitentrap naar het dakterras. Van hieruit heeft u het beste uitzicht over Pigi, Agios Dimitri, Agios Nikolaos tot Stoupa en over de baai naar Koroni aan de eerste vinger van de Peloponnesos. De zonsondergangen zijn onbeschrijfelijk mooi vanaf hier en met de lichten uit is de sterrenhemel nog mooier om te zien.
De keuken is functioneel, ontworpen en uitgerust voor gezinnen. De woon- en eetkamers zijn smaakvol ingericht, licht, vriendelijk en warm voor een aangename vakantie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 kilometer

1 kilometer

Supermarkt 2 kilometer

2 kilometer

Restaurant 1 kilometer

1 kilometer

Stadscentrum 0.5 kilometer

0.5 kilometer

Bus 2 kilometer

2 kilometer

Luchthaven 47 kilometer Kalamata KLX

47 kilometer

Station 47 kilometer Kalamata

47 kilometer

Snelweg-afrit 45 kilometer Kalamata

45 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Spiti Theophilos ligt in Rigklia, op loopafstand van het kleine vissersdorpje Agios Nikolaos in de Peloponnesos, het zuidelijke schiereiland van Griekenland. De Peloponnesos herbergt niet alleen een verscheidenheid aan antieke sites zoals (Olympia, Epidaurus, Sparta Mycene en Korinthe) waar Griekenland beroemd om is, maar ook stranden, eilanden, taverna's en een vriendelijke oorspronkelijke gastvrijheid die de mensen ondanks een zeer bewogen geschiedenis hebben behouden.
Het Kanaal van Korinthe scheidt het vasteland van de Peloponnesos, waar ongeveer 1 miljoen mensen wonen. De Peloponnesos bestaat uit zeven regionale districten. Agios Nikolaos ligt aan de westkant van de middelvinger in Messenië. De hoofdstad is Kalamata, dat een luchthaven heeft met rechtstreekse vluchten uit Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt, München, Wenen, Amsterdam, Zürich en Londen tijdens het vakantieseizoen. Een autoferry brengt u naar Patras, de grootste stad van de Peloponnesos. De veerhaven verbindt Griekenland met onder andere Italië. U kunt natuurlijk ook via Athene reizen. Vanaf de luchthaven in Kalamata is het een uur rijden naar Agios Nikolaos of naar het vakantiehuis.
De dorpen Kadamyli, Stoupa, Agios Nikolaos en Agios Dimitrios liggen aan een kuststrook met vruchtbare vegetatie, in de schoot van het kale Taygetos-gebergte dat in het oosten oprijst. In het verlengde van deze middelvinger ligt het zuidelijkste punt van Griekenland, Kaap Tenaro. De kaap ligt nog zuidelijker dan Tunis in Noord-Afrika.
Dankzij deze geografische ligging geniet de regio van een bijzonder microklimaat. Er zijn hier slechts drie seizoenen, het regenseizoen (met zachte winters), de betoverende lente en de zomer, die minder heet is dan in het binnenland (daarom wordt het gebied ook door de plaatselijke bevolking gewaardeerd, vooral in de zomer). De Peloponnesos is daarom bijzonder geschikt voor vakanties van mei tot oktober.
Maar er zijn ook steeds meer Europeanen die hier overwinteren vanwege de milde temperaturen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:30
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

Gratis annuleren mogelijk tot 14 dagen voor de aankomstdatum.

Gratis annuleren mogelijk tot 14 dagen voor de aankomstdatum.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-09-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2024

Uta K. uit Schleswig-Holstein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig

Het huis is echt prachtig, zeer smaakvol ingericht en super goed uitgerust, maar de meeste tijd brachten we door op de gezellige terrassen en bij het mooie zwembad. Hier kun je echt fantastisch ontspannen. De locatie is zeer rustig, oorspronkelijk en idyllisch. Een huurauto wordt aanbevolen als je het ruime landgoed - voor uitstapjes, boodschappen, bezoeken aan leuke plaatsen - wilt verlaten. De Mani is nog zo ongerept en typisch voor het land, gewoon heerlijk.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. W. Gottlieb

Dhr. W. Gottlieb

Wij zijn een Duits-Amerikaans gezin met een hart voor Griekenland en een hart voor de grote familie of grote gezinnen (5 kinderen, 5 kleinkinderen en er komen er nog meer...). Ons huis in Griekenland is dan ook ontworpen om de mooiste dingen van Griekenland (zon, zee, bergen, Griekse hartelijkheid...) voor ons en dus ook voor u toegankelijk te maken. We zijn blij als je een hart voor Griekenland hebt of als je bij ons zelfs je hart voor Griekenland ontdekt. Wij helpen u graag met al uw vragen over reis, omgeving en accommodatie. Laat uw dagelijkse leven thuis en wees onze gast.


meer informatie

Objectnummer: 326185

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/326185.htm


«Spiti Theophilos» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat