Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Dahme

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 kilometer

0.25 kilometer

Supermarkt 0.75 kilometer

0.75 kilometer

Restaurant 0.4 kilometer

0.4 kilometer

Station 15 kilometer

15 kilometer


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ernst Peter S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte strandnabij locatie. Binnen enkele minuten te voet aan de promenade/strand. Super ruim met de 2 balkons. Hartelijk dank aan het Kraushaar-team voor de vriendelijke begeleiding. We komen terug!

Uwe D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede ligging, gezellig en comfortabel met de beschreven voorzieningen en voldoende ruimte. Bij aankomst top schoongemaakt. Daarnaast 2 balkons voor zon- en schaduwwensen. Wat wil je nog meer?

Michael K.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Behalve de doorgezakte matrassen was het een mooie vakantie.

Andreas Z.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De ligging van het appartement was echt geweldig. De inrichting is een beetje verouderd. Het strand was snel te bereiken. En het team Kraushaar was zoals altijd geweldig.

Thomas T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi appartement voor 2 personen, ook geschikt voor 1 of 2 kinderen. Geweldige ligging, korte afstand tot het strand, boodschappen goed te voet te doen.

Corinna K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben ons erg welkom gevoeld en zouden op elk moment terugkomen.

Mona W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

De locatie van het appartement was gewoon perfect. Het strand was snel bereikbaar, vooral met kinderen een absoluut geluk. De bakker was ook snel te voet bereikbaar. Hierover is niets te klagen. De inrichting was iets verouderd, maar volledig voldoende. We komen graag weer!

Edith T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dat was een geweldige vakantie. Ontbijt bij de ochtendzon. Het tweede balkon was tijdens de hitteperiode erg aangenaam, omdat we daar van de avondstemming konden genieten. De woning is ruim en gezellig. De volgende vakantie in deze woning is al geboekt en de anticipatie is groot.

Andrea-Nicole S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie appartement! We hebben ons daar 14 dagen zeer prettig gevoeld. De 2 balkons zijn geniaal, je hebt altijd zon (als die schijnt), of schaduw. De inrichting liet niets te wensen over. Graag weer!

Elke K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement was praktisch ingericht, in een geweldige locatie en we hebben ons er zeer prettig gevoeld.

Thomas F.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Nabijheid van het strand top - slechts 5 min. Rustige ligging, 2 balkons met zon. We hebben ons goed gevoeld. De matrassen zijn echter zeer ongemakkelijk en zouden vervangen moeten worden.

Maria F.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

De vakantie en de accommodatie waren erg goed. De weg naar het strand was niet zo ver. Verder was alles geweldig.

Yvonne G.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De woning is in goede staat, we hebben ons erg comfortabel gevoeld. De nabijheid van het strand is perfect.

Joelle O.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi appartement, dat super dicht bij het strand ligt. Alles is goed te voet bereikbaar. Het appartement was schoon en mooi ingericht.

Sigrid M.

2,8
2.8 2.8 2.8 2.8 2.8
Toon Duits

De koelkast was defect. Hij maakte snel ijs en droop daarna op het voedsel! Zitplaats van de bank is ongeschikt om op te zitten.

Peter B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het was een mooie vakantie aan de Oostzee.

Axel S.

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
Toon Duits

Rustieke meubels, de coronatijd had kunnen worden gebruikt voor een nieuwe verflaag.

Ute

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We komen al 5 jaar naar Dahme en voelen ons daar altijd erg goed.

Melanie

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben ons erg comfortabel gevoeld. Het is op loopafstand van het strand, met 2 balkons en gezellig en schoon. Alleen de waterkoker konden we niet vinden.

Dirk

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het zou wenselijk zijn als er in de woningen een oven was en in de afzonderlijke woonblokken een wasmachine en een droger aanwezig zouden zijn. Ook zou een grotere droogrek in de woning voordelig zijn.

Kerstin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De woning beviel ons super, de inrichting perfect, we zouden graag nog een paar extra van de mooie ontbijtbekers willen. We vonden ook het geweldige terras met ochtend- en avondzon fantastisch, perfect voor een sundowner met het geluid van de zee op de achtergrond. We hebben ons in de woning erg, erg goed gevoeld, de woning is ideaal ingericht voor 4 personen. Ook de keuze voor de plaats Dahme was juist. Het strand is prachtig, zeer breed, ideaal voor wandelingen. Kurzom, we komen erg graag terug in het appartement Sommernest.

Manuela

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Hallo, we waren erg enthousiast over het appartement, prachtige locatie, 10 minuten naar het strand, geweldige stad, geweldige mensen. Het was een geweldige vakantie, ik zou het daar altijd weer doen. Met vriendelijke groet, Fam. Köth

Daniel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We waren zeer tevreden over de accommodatie. De ruimte en twee balkons waren zeer aangenaam. De inrichting van het appartement is voldoende en functioneel. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar. Alles is op loopafstand bereikbaar (bakker, supermarkt, enz.). De afstand tot het strand bedraagt ongeveer 300 m. Het totaalplaatje met het appartement, de afstand tot het strand en de bereikbaarheid van de winkels is gewoonweg perfect.

Andreas

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

- Keuken zonder aanrichtmogelijkheden (te kleine kookhoek) en daardoor niet geschikt voor de warme maaltijdbereiding - tweede, kleinere slaapkamer slechts de grootte van een beddenlager met te klein kiepvenster (onze mening: maximaal geschikt voor één kind) - bedden in de hoofdslaapkamer met opklapbaar hoofdeinde van de lattenbodem of extra hoofdkussens wenselijk - badkamer, woonkamer en beide balkons goed bruikbaar - geen afvalscheiding mogelijk ? ! ? Achtung: Blendrahmen Tür Hauptschlafzimmer (wie Ihnen schon gemeldet) ausgebrochen vorgefunden Mit freundlichen Grüßen Andreas Duckwe

ehrental02

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Kleinere dingen die niet helemaal waren zoals verwacht (defecte lampen, ontbrekende bezem en handveger) werden na melding bij Kraushaar meteen verholpen. Het ligt hier ook vaak aan het feit dat gebreken door eerdere huurders eenvoudigweg niet worden gemeld. De woning ligt op de 2e verdieping, direct onder het dak; ondanks hoge temperaturen was het hier altijd goed vol te houden. De afstand tot het strand is gewoon optimaal. De auto is op de ruime parkeerplaats in de afgesloten ondergrondse garage uitstekend opgeborgen. De begeleiding door Kraushaar was optimaal en zeer vriendelijk. We zullen hier weer verbleven.

Birgitt

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De woning verbaasde met zijn goede indeling en leek veel groter dan de aangegeven vierkante meters. De inrichting is niet modern, maar functioneel. Alles wat je tijdens een vakantie in een woning nodig hebt, is aanwezig. Niet-functionerende verlichting in de hal en een beschadigde gloeilamp in de kinderkamer zijn al gemeld, zodat deze gebreken verholpen kunnen worden. De matrassen zijn oké. Bij het boeken was de op een foto afgebeelde, terracotta kleurige, degelijke bank voor mij een boekingscriterium. In plaats daarvan vonden we het op een later foto afgebeelde verzamelsurium van Stressless-stoelen, wicker stoeltjes en een slaapbank van Ikea. In de stoelen kon je fijn zitten. Bij de slaapbank gebeurde precies datgene waarom ik de boeking van een woning met zo'n meubel zou vermijden. Door het zitten schoof het kussen voortdurend naar voren, zodat je niet goed op het voorste gedeelte van de zitplaats kon zitten. ’s Avonds moest je minstens drie keer het kussen weer onder de rugleuning duwen, zodat je weer een tijdlang redelijk kon zitten. Verder scoort het appartement met 2 kleine balkons, voldoende servies, de absolute nabijheid van het strand en de rust. Men moet vermelden dat je 32 treden naar de 2e verdieping moet omhooggaan, wat voor oudere mensen misschien met koffer en tassen lastig kan zijn, maar ons heeft het niet gestoord. Over het algemeen hebben we ons in het appartement comfortabel gevoeld en zouden we het ook opnieuw boeken of aanbevelen als er een fatsoenlijke bank aanwezig zou zijn. Ook met 4 volwassenen, we hadden een paar dagen bezoek, kwam men in dit appartement elkaar niet op de tenen staan!

Susanne

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Goed uitgeruste woning. Niet het nieuwste van het nieuwste, maar alles in goede staat. Bedden of matrassen ook goed. Hoe men de slaapkamers van de kinderen warm had moeten krijgen, was ons niet duidelijk omdat er geen verwarming was. Gelukkig was het vanaf de tweede dag hier niet meer zo koud. Al met al was alles aanwezig wat je nodig hebt... maar met kleine dingen had men punten kunnen verdienen. Bijvoorbeeld dat er geen zeep aanwezig was, was ongebruikelijk. Daarnaast was er maar 1 vuilniszak... geen keukenpapier. Das mag alles daran liegen dat het niet privé is geregeld... maar dat moet wel ingepland worden. We hebben het vaak anders ervaren. Als er een paar dingen aanwezig zijn, laat je als gast ook graag iets achter. Speelgoed voor kinderen en eventueel kinderbestek zou fijn zijn geweest... het enige spel voor jongere kinderen was volledig kapot. De bank is wennen omdat de zitting wegglijdt. De in de uitrusting genoemde dvd-speler was niet aanwezig. We hebben ons ondanks alles zeer prettig gevoeld in het appartement en zouden het aanbevelen omdat het zo mooi gelegen is.

Frank

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vriendelijk personeel, eenvoudig. Het appartement was zeer ruim en goed ingedeeld. Al met al zouden we dit appartement zeker opnieuw boeken.


Contactpersoon

Bedrijf Kraushaar Ferienwohnungen
Dhr. T. Kraushaar

Dhr. T. Kraushaar

Andere accommodaties van Dhr. T. Kraushaar

Alle accommodaties weergeven van Dhr. T. Kraushaar

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 433289

Laatst bijgewerkt: 18.10.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/433289.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Dahme» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat