Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Zidarici

Malinska

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in Villa Bella Maris, een voortreffelijk, modern, halfvrijstaand vakantiehuis dat de perfecte mix van luxe en comfort biedt. Slechts 450 meter verwijderd van het ongerepte strand, is deze charmante villa uw ideale vakantiebestemming en belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Als u het pand betreedt, wordt u verwelkomd door een betoverende buitenoase, ontworpen voor ontspanning en plezier. De villa beschikt over een privézwembad dat u op elk moment van de dag uitnodigt voor een verfrissende duik. Het zwembad wordt omgeven door een prachtig aangelegde tuin die een rustige omgeving biedt waar u kunt ontspannen en de natuurlijke schoonheid kunt genieten.

Het buitengebied is ook uitgerust met een barbecue, ideaal om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van het gezelschap van uw dierbaren. Naast de grill bevindt zich een stijlvolle lounge waar u kunt ontspannen met een goed boek of genieten van een glas wijn. Voor degenen die graag buiten eten, is er een speciale eethoek die het mogelijk maakt om uw maaltijden in een rustige omgeving te genieten. Ook is er een buitendouche beschikbaar om u na het zwemmen gemakkelijk af te spoelen. Het hele terrein is volledig omheind om uw privacy en welzijn tijdens uw verblijf te garanderen.

Betreed Villa Bella Maris en u vindt een ruimte die zowel elegant als functioneel is. Het gelijkvloers heeft een volledig uitgeruste keuken waar u alles vindt wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden. Moderne apparatuur, voldoende werkruimte en alle nodige keukengerei maken koken een plezier. Het aangrenzende eetgedeelte is perfect voor familiemaaltijden of het ontvangen van gasten. De woonruimte op de begane grond is ontworpen voor comfort en ontspanning. Pluche zitmeubels, een flatscreen-tv en smaakvolle decoraties creëren een uitnodigende sfeer waarin u zich na een dag vol ontdekkingen kunt ontspannen. Een gastentoilet op dit niveau verhoogt het comfort van uw verblijf. Op de bovenverdieping biedt Villa Bella Maris drie prachtig ingerichte slaapkamers die alle gasten een verkwikkende slaap garanderen. Twee van de slaapkamers zijn uitgerust met luxueuze kingsize bedden, elk met een televisie en airconditioning, die op warme zomernachten zorgen voor een koele toevluchtsoord. Het derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en is daarmee perfect voor kinderen of vrienden. Deze slaapkamer is ook uitgerust met een televisie en airconditioning, wat comfort biedt voor elke gast. De villa beschikt over twee moderne badkamers op de eerste verdieping, elk voorzien van een douche, een toilet en een haardroger. Deze goed uitgeruste badkamers bieden zowel stijl als functionaliteit, en zorgen ervoor dat u zich tijdens uw verblijf volledig op uw gemak voelt. Villa Bella Maris is volledig voorzien van airconditioning en biedt op elk moment van het jaar een aangenaam binnenklimaat. De gratis WiFi is beschikbaar over het hele terrein, zodat u verbonden kunt blijven en uw vakantiemomenten met vrienden en familie kunt delen. Of u nu bij het zwembad ontspant, in de keuken een maaltijd bereidt of in uw slaapkamer uitrust – elk deel van de villa is ontworpen om u een naadloze en aangename ervaring te bieden. Op slechts 450 meter van het strand biedt Villa Bella Maris gemakkelijke toegang tot zon, zand en zee. Breng uw dagen door met zwemmen, zonnebaden of het verkennen van de kust, wetende dat uw luxe toevluchtsoord slechts een korte wandeling verwijderd is. De eersteklas locatie van de villa betekent ook dat u binnen bereik bent van lokale restaurants, winkels en attracties, waardoor het gemakkelijk is om de omgeving te verkennen en u onder te dompelen in de lokale cultuur. Villa Bella Maris is meer dan alleen een vakantiehuis; het is een bestemming op zich. Hier kunt u met uw familie en vrienden blijvende herinneringen creëren in een omgeving die moderne luxe combineert met de charme van een kustretraite. Of u nu bij het zwembad wilt ontspannen, wilt genieten van de barbecue in de tuin of het nabijgelegen strand wilt verkennen - Villa Bella Maris biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 450 meter

450 meter

Supermarkt 1.2 kilometer

1.2 kilometer

Restaurant 200 meter

200 meter

Stadscentrum 1.2 kilometer

1.2 kilometer

Bus 350 meter

350 meter

Luchthaven 16 kilometer Rijeka International Airport

16 kilometer

Station 44 kilometer Kolodvor Rijeka

44 kilometer

Snelweg-afrit 20 kilometer A1

20 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Van de prachtig ontworpen interieurs tot de doordacht ingerichte buitenruimtes - elk detail van Villa Bella Maris is ontworpen om een uitzonderlijke vakantie-ervaring te bieden. De moderne voorzieningen van de villa, gecombineerd met haar eersteklas locatie en charmante ambiance, maken haar tot de ideale keuze voor reizigers die zowel comfort als gemak zoeken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief:

Badhanddoeken, beddengoed, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, airconditioning, toeristenbelasting, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, accommodatie, gebruik van de barbecue, gebruik van wasmachine, water.

meer informatie:

Laat de kans niet voorbijgaan om de schoonheid en rust van Villa Bella Maris te ervaren. Of u nu een familievakantie, een romantische uitje of een leuke trip met vrienden plant - dit vakantiehuis is de perfecte keuze. Boek vandaag nog uw verblijf en verheug u op een onvergetelijke vakantie in een adembenemende omgeving. In Villa Bella Maris wacht uw droomvakantie op u. Ervaar het beste van het kustland in een luxueuze en moderne villa die aanvoelt als een tweede thuis. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en ervoor te zorgen dat uw verblijf niets minder dan uitzonderlijk is.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 442879

Laatst bijgewerkt: 18.10.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/442879.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat