Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Panorama

Costa Blanca

Max.  8   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de droomvilla Panorama in Javea, waar je optimaal van je vakantie kunt genieten.

De volledig nieuw gerenoveerde en uitgeruste Villa Panorama ligt in absolute rust in een doodlopende straat direct onder de plaatselijke berg "Montgo" en is voorzien van alle gemakken om je verblijf onvergetelijk te maken.
Geniet samen van barbecues bij de BBQ grill of ontspan bij het privé zwembad onder de helderblauwe hemel.

Voor jouw comfort heeft de villa 4 slaapkamers met tweepersoonsbedden, airconditioning, rolluiken en muskietennetten. 3 badkamers, 2 keukens en 2 ruime woon/eetkamers met bank en airconditioning, smart TV, open haard en eettafel bieden genoeg ruimte en privacy voor in totaal 8 volwassenen of twee gezinnen met kinderen. Baby/extra bedden op aanvraag.

Een grote keuken met fornuis, oven, koelkast/vriezer, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser boven en een kleine kitchenette beneden bieden voldoende mogelijkheden om zelf een uitstekende maaltijd te bereiden. Bovendien is er een buitentoilet met wasmachine en wastafel met toegang tot het zwembad.

Het privézwembad van 7x4m met trap is omringd door een terras met ligstoelen, parasol, buitendouche en barbacoa (barbecueplaats). Er is ook een ander groot terras met uitschuifbare eettafel en zitbank. Een privéparkeerplaats voor 2 auto's en voldoende ruimte om te parkeren op de toegangsweg (doodlopend) maken deze topvilla compleet.

Huisdieren zijn niet toegestaan. De afstand naar het centrum "El Pueblo" is 2,5 km, naar de haven "El Puerto" ongeveer 4 km en naar het populaire zandstrand "El Arenal" met restaurants, winkels en bars ongeveer 6 km.

In de villa vind je ook 3 tv's, een wasmachine, een strijkijzer en gratis Wi-Fi. Voor onze kleine gasten is er op aanvraag een kinderbedje beschikbaar. Villa Panorama is ook geschikt voor lange termijn verhuur en biedt een allergievriendelijke omgeving.

De foto's van de villa tonen onder andere het indrukwekkende panoramische uitzicht op de zee, de vallei en de lokale berg van Javea genaamd "Montgo", de modern ingerichte kamers, de gezellige woonkamers en de uitnodigende slaapkamers. De villa wordt omringd door een prachtig landschap dat uitnodigt om te verkennen.

Geniet van de warme zomeravonden op het terras terwijl je het adembenemende uitzicht op de zee en de omliggende bergen bewondert. Villa Panorama is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie met familie en vrienden.

Boek vandaag nog je verblijf in Villa Panorama in Javea en beleef een onvergetelijke vakantie in een droomachtige omgeving.
Licentie- of registratienummer: VT-499673-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 kilometer

5 kilometer

Supermarkt 3 kilometer

3 kilometer

Restaurant 3 kilometer

3 kilometer

Stadscentrum 3 kilometer

3 kilometer

Bus 3 kilometer

3 kilometer

Luchthaven 100 kilometer Alicante oder Valencia

100 kilometer

Station 10 kilometer Denia

10 kilometer

Snelweg-afrit 17 kilometer Javea/Denia

17 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Javea, ook bekend als Xàbia in het Valenciaans, is een charmant kuststadje aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, in het oosten van Spanje. De stad ligt ongeveer 90 kilometer ten noordoosten van Alicante en staat bekend om haar prachtige kustlandschap, mooie stranden, historische bezienswaardigheden en aangename mediterrane klimaat.

Hier volgen enkele details over Javea:

Stranden: Javea heeft verschillende mooie stranden, waaronder Arenal Beach, dat bijzonder populair is bij toeristen. Dit zandstrand biedt een verscheidenheid aan bars, restaurants en watersporten. Er zijn ook andere kleinere baaien en stranden zoals Cala Blanca, Cala Granadella en Cala Portitxol, die worden gewaardeerd door natuurliefhebbers.

Historisch centrum: Het historische centrum van Javea, ook bekend als "El Pueblo", is een schilderachtige wijk met smalle straatjes, witgekalkte gebouwen en traditionele architectuur. Hier vind je een verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants.

Haven: De haven van Javea, ook bekend als "El Puerto", is een levendige plek waar vissersboten, zeilboten en jachten liggen aangemeerd. Er zijn hier verschillende bars en restaurants waar je kunt genieten van verse vis en zeevruchten.

Buitenactiviteiten: Javea biedt veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Het Montgó Natuurpark, een prominente berg in de buurt van de stad, is een populaire plek om te wandelen en de natuur te observeren. Watersporten zoals duiken en snorkelen zijn ook erg populair.

Cultuur en evenementen: In Javea vinden het hele jaar door culturele evenementen en festivals plaats, waaronder concerten, markten en plaatselijke feesten. Een van de bekendste festivals is de "Fogueres de Sant Joan", een groot vuurfestival in juni.

Levenskwaliteit: Javea is populair bij expats en vakantiegangers die de ontspannen levensstijl, het goede weer en de mediterrane keuken waarderen. Veel mensen kiezen er ook voor om in deze regio een vakantiehuis te kopen of met pensioen te gaan.

Over het geheel genomen is Javea een pittoreske kustplaats aan de Costa Blanca die een ideale mix biedt van natuurlijke schoonheid, cultuur, vrijetijdsactiviteiten en ontspanning. Het is een populaire bestemming voor reizigers die de schoonheid van de mediterrane kust van Spanje willen ervaren.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

Gratis annuleren mogelijk tot 14 dagen voor de aankomstdatum.

Gratis annuleren mogelijk tot 14 dagen voor de aankomstdatum.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Villas Tranquilas
Mevr. E. Handl

Mevr. E. Handl

Mijn naam is Eva, ik kom uit Oostenrijk en ben sinds een paar jaar een absolute Spanje-fan. Met onze eerste villa, Villa Panorama, wil ik zoveel mogelijk vakantiegangers een onvergetelijk verblijf in het prachtige Javea bieden. Daarom ben ik persoonlijk beschikbaar om onze gasten van boeking tot vertrek te verzorgen. Ik kijk ernaar uit om je snel te zien in Javea!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 451675

Laatst bijgewerkt: 21.10.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/451675.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat