Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Monte Alegrete mit Pool

Santa Barbara de Nexe

Max.  8   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 17.10 tot 16.11.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 17.10 tot 16.11.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

In deze vrijstaande villa, ca. 2 km van het pittoreske dorp Santa Barbara de Nexe, geniet u van de ruimtelijkheid en het comfort voor een ontspannende vakantie in ongestoorde privacy. De rustig gelegen accommodatie met buitenzwembad is alleen met een auto bereikbaar. De villa is geschikt voor overwinteren voor langtermijnhuurders en gezinnen met kinderen. De villa beslaat een woonoppervlakte van 150 m2 en biedt plaats aan 6 personen. Indien nodig kan er ook een babybedje geplaatst worden. De villa heeft 3 slaapkamers; één slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en de andere twee zijn elk uitgerust met een tweepersoonsbed. Een slaapkamer heeft ook een flatscreen-tv met internationale programma's. De villa beschikt over 2 badkamers; één badkamer is uitgerust met een bad, toilet, wastafel en wasmachine. Het tweede badkamer heeft een WC, wastafel en een douche. De keuken, volledig ingericht, beschikt over een koelkast met vriesvak, oven, magnetron, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat en een vaatwasser, alsook een tafel met 6 stoelen, wat uitnodigt tot een gezellig verblijf.
De grote woonkamer is uitgerust met een bank, een grote glazen tafel met 4 stoelen, een flatscreen-tv met satelliet-tv, WLAN, Netflix en een open haard. De woonkamer en de slaapkamers hebben schuiframen die toegang bieden tot het zwembad. De ramen zijn voorzien van horren en er is de mogelijkheid om de kamers te verduisteren met luiken. Het huis heeft airconditioning en centrale verwarming. (optioneel, tegen betaling) In de maanden november, december, januari en februari zijn de kosten voor airconditioning en centrale verwarming bij de prijs inbegrepen. In de buitenruimte bevindt zich het zwembad (10 x 5 m en 2 m diep), een zonnedouche, ligbedden voor 6 personen met parasols. Men kan op het terras en bij het zwembad genieten van het prachtige uitzicht op de zee en de stad Faro en even de alledaagse sleur vergeten. Dit alles wordt compleet gemaakt door een barbecueplaats met een houtskoolgrill en een extra gasgrill. Op het terras staat een grote tafel die plaats biedt aan 6 personen. Via een buitentrap bereiken we een mooi dakterras met panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en de stad Faro. Het perceel is volledig omheind, heeft een automatische poort en parkeerplaatsen voor 3 auto's.

Verder bevindt zich nog een appartement op het perceel (T1) 50 m2 dat ingericht is als een extra vakantieappartement voor 4 personen. Ideaal voor een stel met 2 kinderen. Het appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een bureau met stoel (ideaal voor thuiswerk). De aangrenzende woonkeuken met 2 stoelen en een slaapbank voor 2 personen, heeft een flatscreen-tv met internationale programma's, een eettafel voor 4 personen en is goed uitgerust met een koelkast, keramische kookplaat, oven en magnetron. De badkamer heeft een wastafel, toilet en een douche. Direct voor het appartement is er een grote en schaduwrijke overdekte terras met uitzicht op de zee. Het appartement is ideaal voor twee families die samen een ontspannen vakantie willen doorbrengen
en tegelijkertijd hun privacy willen genieten. Het hoofdhuis kan 6 personen herbergen en het appartement tot 4 personen.
Het appartement wordt alleen geopend bij een verhuur van de villa voor meer dan 6 personen of volgens afspraak.
Licentie- of registratienummer: 116312/AL

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 kilometer

9 kilometer

Supermarkt 2 kilometer

2 kilometer

Restaurant 1 kilometer

1 kilometer

Stadscentrum 2 kilometer

2 kilometer

Luchthaven 8 kilometer Faro

8 kilometer

Station 7 kilometer Faro

7 kilometer

Snelweg-afrit 7 kilometer Faro

7 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het kleine plaatsje Santa Bárbara de Nexe in de gemeente Faro met ongeveer 4.100 inwoners (2001) bevindt zich te midden van een tuinlandschap ongeveer 10km ten noordwesten van Faro en slechts 2 km ten noorden van de snelweg IP1. Wanneer u Faro en zijn voorsteden achter u heeft gelaten, zult u al bij de aanrijding - vooral in de maanden januari tot mei - een groen/bonte weidelandschap met amandelbomen tegenkomen, dat nog zeer oorspronkelijk is. Het lawaaierige toerisme van vele kustplaatsen is in de rustige omgeving niet thuis.

Daarnaast heeft de plaats een ander, door de natuur gegeven voordeel: het ligt net onder een ongeveer 370 m hoge heuvelrug - maar nog steeds hoog genoeg dat u neerkijkt op de stad Faro en de Atlantische Oceaan. Het uitzicht naar het zuiden over de vlakte is fantastisch, ook 's nachts, wanneer de lichten van Faro aan de horizon schitteren. De doorgang door het dorp is smal, en het kleine plein in het midden van het dorp bij de post is regelmatig volgeparkeerd. Het is daarom aan te raden al bij de ingang van het dorp te stoppen.

Het pronkstuk en de belangrijkste bezienswaardigheid van het dorp is de Igreja Matriz, de gotische kerk die iets verhoogd direct aan de hoofdstraat het kleine dorp domineert.

De kerk dateert uit de 15e eeuw en is een voorbeeld van de architectuur van die tijd, met indrukwekkende glas-in-loodramen die verhalen uit de Bijbel uitbeelden. Het interieur is rijkelijk versierd met houtsnijwerk en gouden altaren, wat een bezoek meer dan waard maakt. Eeuw en bevat de typische elementen van de Manuelstijl: in steen uitgehouwen versieringen zoals touwen, netten en koralen aan het plafond en de pilaren. Ook mooie oude Azulejos zijn in de kerk te bezichtigen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Tafeltennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
PayPal
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

Gratis annuleren mogelijk tot 14 dagen voor de aankomstdatum.

Gratis annuleren mogelijk tot 14 dagen voor de aankomstdatum.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Privat
Dhr. H. Motsch

Dhr. H. Motsch

Hallo beste gasten, ik ben Hans Reinhard en ik verhuur al 18 jaar vakantiehuizen en appartementen in de Algarve. Om uw tijd in onze accommodatie zo aangenaam mogelijk te maken, staan wij graag tot uw beschikking. Mocht u vragen hebben over bezienswaardigheden, waar de dichtstbijzijnde supermarkt of het dichtstbijzijnde restaurant is, spreek ons dan aan, wij helpen graag.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 461532

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/461532.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 17.10 tot 16.11.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat