Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Vida Nova Algarve Portugal

West-Algarve

Max.  6   gasten
330m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
330m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Welkom in de idyllische Villa Vida Nova, een prachtig vakantiehuis in de buurt van het charmante stadje Monchique in Algarve. Dit luxe toevluchtsoord biedt een perfecte mix van comfort en stijl, met 330 vierkante meter leefruimte, geschikt voor maximaal 6 gasten.

De villa beschikt over drie ruime slaapkamers en vier badkamers, elk ontworpen met een uniek vleugje elegantie. De slaapkamers zijn uitgerust met comfortabel beddengoed, airconditioning en een tv. De badkamers zijn goed ingericht met een haardroger, en voor degenen die reizen met baby's zijn er 2 wiegjes en een kinderstoel beschikbaar.

Stap in de volledig uitgeruste keuken, compleet met vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat, en geniet van alle gemakken van thuis. De woonkamer, versierd met smaakvol meubilair, komt uit op een prachtig balkon met adembenemend uitzicht op de kust en het omringende landschap.

De buitenruimte is een oase van ontspanning en vermaak. Ontspan in de serene tuin of geniet van een BBQ-grill op het terras terwijl je het geweldige uitzicht bewondert. Een privé oneindig zwembad is de perfecte plek om af te koelen tijdens de warme Algarve middagen.

De villa biedt ook tot zeven parkeerplaatsen voor uw voertuigen, zodat u gerust kunt zijn. Om je verbonden te houden is er overal Wifi en voor je gemak is er een wasmachine, strijkijzer en andere essentiële voorzieningen.

Villa Vida Nova is een rookvrij pand en handhaaft een omgeving met weinig allergenen, zodat al onze gasten een comfortabel verblijf hebben. Dus, pak uw koffers en maak u klaar voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in Villa Vida Nova, uw thuis weg van huis in Algarve.
Licentie- of registratienummer: AL2356

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 kilometer

25 kilometer

Supermarkt 1.2 kilometer

1.2 kilometer

Restaurant 0.3 kilometer

0.3 kilometer

Stadscentrum 1.2 kilometer

1.2 kilometer

Bus 1.2 kilometer

1.2 kilometer

Luchthaven 80 kilometer Faro

80 kilometer

Station 25 kilometer Portimao

25 kilometer

Snelweg-afrit 20 kilometer A22

20 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een rustig bergstadje in Portugal dat bekend staat om zijn natuurlijke thermale baden. Een prachtige kans om het karakter, de persoonlijkheid en de smaak van deze pittoreske vakantieregio te ervaren!

Het prachtige stadje Monchique, dat op slechts 2 minuten rijden van de villa ligt, heeft een mooi centraal plein met straatcafés waar je de tijd kunt doden en mensen kunt kijken. Er zijn prachtige tuinen te bewonderen en smalle historische straatjes om te verkennen. Parkeren is trouwens overal gratis in Monchique, ook in de ondergrondse parkeergarage! Er zijn verschillende supermarkten om voorraden in te slaan, 3 slagers, talloze cafés en een tearoom met heerlijk zelfgemaakt eten, twee banken met pinautomaten, drie benzinestations, 2 apotheken, een wijnwinkel, cadeauwinkels en krantenwinkels met buitenlandse kranten. Onlangs is het nieuwe winkelcentrum Intermarche geopend, met een keur aan winkels, voldoende parkeergelegenheid en ideaal om je vakantievoorraad in te slaan.

Uitstekende restaurants voor alle smaken en budgetten, een "Foodies Heaven"
Er zijn veel uitstekende en toch goedkope lokale restaurants, sommige van de beste liggen op loopafstand van de villa. Je zult verleid worden door de heerlijke regionale gerechten, kip piri-piri, zwart Iberisch varken, wild zwijn met pruimen, lamsrollade, kip met kersen, varkensvlees en garnalen cataplana, gevulde inktvis, vers gegrilde vis, lokale gerookte ham en worst, gezonde salades, honing en marsepeinen snoepjes om er maar een paar te noemen, allemaal lokaal geproduceerd. Ja, hamburgers, pizza en steaks zijn ook verkrijgbaar! Er is een verbazingwekkende selectie wijnen en ports om je eetervaring te verbeteren, vergeet niet het lokale vuurwater Medronho te proberen, en voor de dames, Melosa, geserveerd uit een glazen muiltje! (Je moet wel even zoeken naar het muiltje!)

Ben je nieuw in Portugal? Monchique is een perfecte introductie. Geniet van "Authentiek Portugal" op zijn best, met intrigerende verrassingen om elke hoek.
Monchique ligt in een vallei tussen de enige twee bergen in de Algarve, Foia en Picota. Gesticht door de Romeinen, die met graniet terrassen bouwden op het rijke vruchtbare land om producten te verbouwen, staat de Villa vandaag de dag op dezelfde terrassen. Corga das Ervilhas - Erwtenterrassen! Onze terrassen produceren nog steeds sinaasappels, mandarijnen, citroenen, pruimen, perziken, vijgen, kaki, druiven en olijven, waarvan onze gasten mogen eten.

Er zijn vlakke wandelingen, steile wandelingen, wandelingen naar de top van Foia en wandelingen naar de cafés in de stad. Vogels kijken is erg populair omdat we op een belangrijke trekroute liggen. Kurkeikenbossen zijn er in overvloed en bieden welkome schaduw tegen de hete zomerzon, en na al die beweging kun je je schoenen uitdoen en afkoelen in het overloopzwembad. Kom tot rust met een glas lokale wijn of ijskoud bier of test je culinaire vaardigheden op de BBQ. Lees meer over "De Authentieke Algarve"

Serra de Monchique - verovert gegarandeerd je hart.
Vanaf de villa zijn er vele attracties op korte rijafstand. Trouwens 83% van het totale landoppervlak van de Serra Da Monchique is een Verklaard Natuurreservaat. De toppen en contourwegen van Foia en Picota bieden panoramische uitzichten van 360 graden, vergeet je camera niet! Voor de avonturiers: neem een paar zijwegen en bezoek verlaten watermolens of het spookdorp Barbelote met zijn adembenemende waterval. De bergen hier zijn spectaculair en niet te missen, ideaal voor fietsers, wandelaars of gewoon voor een ontspannen wandeling. Je kunt fietsen huren, ze worden zelfs afgeleverd en opgehaald bij de villa.

Plaatselijke kuuroorden en gasten van Villa Vida Nova
Het beroemde dorp Caldas de Monchique met zijn kuuroord ligt op slechts 10 minuten rijden. Hier kun je genieten van het beroemde Monchique bronwater en je laten verwennen in het kuuroord van Hotel Termas de Monchique. Op zomeravonden kun je luisteren naar lokale livemuziek terwijl je dineert op het plein van Caldas de Monchique in Restaurant 1692.

Een klein eindje rijden, golf, motorsport, boottochten
Er zijn verschillende golfbanen, waarvan de dichtstbijzijnde Morgado do Regengo op slechts 15 minuten rijden ligt. Hier kun je clubs huren als je je eigen clubs niet hebt meegenomen en het nieuwe Autodromo do Algarve, een Formule 1-racecircuit, biedt verschillende motorsport evenementen en circuitdagen en als je er klaar voor bent, een prachtige kartbaan die open is voor het publiek. De drukkere toeristische gebieden van de zuidkust en de stad Portimao met winkelcentra, nachtleven, sardine-restaurants, zandstranden en jachthaven liggen op slechts 25 minuten rijden. Maak een boottocht vanuit Portimao of Lagos om de dolfijnen in hun natuurlijke habitat te zien.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 12 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

Voordat een betaling wordt gedaan, ontvangen gasten een pdf-kopie van onze standaardvoorwaarden. Flexibele annuleringsvoorwaarden Aanbetalingen worden niet gerestitueerd, maar we zullen ons uiterste best doen om de week(en) door te verkopen. Als we dit kunnen doen, zullen we uw aanbetaling volledig terugbetalen, minus eventuele kortingen of incentives die we mogelijk moeten aanbieden om de wederverkoop mogelijk te maken. Als u na betaling van het saldobedrag annuleert binnen de volgende periodes voorafgaand aan uw vakantie: 9-12 weken 50% van het betaalde saldo wordt terugbetaald. 6-9 weken 25% van het betaalde saldo wordt terugbetaald. 0-6 weken geen restitutie. Daarnaast worden er € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Er zijn veel reisonderbrekingsverzekeringen beschikbaar voor het publiek. Wij raden u ten zeerste aan dat uw gezelschap er een afsluit voor de gehele duur van hun vakantie.


Voordat een betaling wordt gedaan, ontvangen gasten een pdf-kopie van onze standaardvoorwaarden. Flexibele annuleringsvoorwaarden Aanbetalingen worden niet gerestitueerd, maar we zullen ons uiterste best doen om de week(en) door te verkopen. Als we dit kunnen doen, zullen we uw aanbetaling volledig terugbetalen, minus eventuele kortingen of incentives die we mogelijk moeten aanbieden om de wederverkoop mogelijk te maken. Als u na betaling van het saldobedrag annuleert binnen de volgende periodes voorafgaand aan uw vakantie: 9-12 weken 50% van het betaalde saldo wordt terugbetaald. 6-9 weken 25% van het betaalde saldo wordt terugbetaald. 0-6 weken geen restitutie. Daarnaast worden er € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Er zijn veel reisonderbrekingsverzekeringen beschikbaar voor het publiek. Wij raden u ten zeerste aan dat uw gezelschap er een afsluit voor de gehele duur van hun vakantie.


meer informatie:

Even een waarschuwing over onze huidige aanbiedingen en kortingen:

Absoluut Last Minute 30% korting voor boekingen gemaakt binnen 15 dagen na aankomst. De korting wordt automatisch afgetrokken. Bespaar 30,00%
Bijna Last Minute 20% voor boekingen gemaakt binnen 16-31 dagen na aankomst. Korting wordt automatisch verrekend. Bespaar 20,00%

Automatische Early Bird-korting voor boekingen die 52 weken van tevoren zijn gemaakt. Korting wordt automatisch verrekend. Bespaar 2,50%

Slechts 1 of 2 gasten gebruiken promotiecode » 1-2pax « Reserveer minimaal 31 dagen van tevoren. Bespaar 10,00%

Veteranen gebruiken promotiecode » Dierenartsen « Reserveer minimaal 31 dagen van tevoren. Bespaar 10,00%

NHS Gebruik promotiecode »NHS « Boek minimaal 31 dagen van tevoren. Bespaar 10,00%


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2024

S & H & L & B & R & G C. uit Victoria BC Canada

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Wow, dit is een geweldige plek.

Zeer comfortabel, goed beheerd en privé, met prachtig uitzicht. Veel zon tijdens ons verblijf.
De eigenaren zeiden dat we de sinaasappel- en citroenbomen mochten plukken - een sensatie om voor de eerste keer te doen. We hebben echt genoten van het gebied; het is een goede uitvalsbasis om de Algarve te verkennen. En we vonden het geweldig om het zwembad te delen met de zwaluwen!

April 2024

Jeremy P. uit Canada

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Geweldige Eigendom!

Een snelle groet aan Nigel en Beverly op hun prachtige eigendom Villa Vida Nova in Monchique. We hadden het genoegen daar 4 weken te verblijven en werden onderweg vergezeld door vrienden. Een absoluut spectaculair uitzicht om elke dag mee wakker te worden. We zouden het ten zeerste aanraden en kijken ernaar uit om ooit terug te keren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Thanks Jeremy, we trust you had a good flight back to Canada anf that you are over the Jet lag. We hope to welcome you again at the villa in the not too distant future. Best regards Nigel and Bev.

April 2024

Barbara C. uit UK

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Geweldig villa.

Ik heb 2 weken in maart doorgebracht in deze geweldige villa. Ik wilde niet vertrekken. De foto's doen deze plek geen recht en de uitzichten zijn ansichtkaartwaardig. Het rijden op de achterwegen om hier te komen zorgde voor adembenemende uitzichten. Dit deel van Portugal heeft een langzamer tempo en is een heerlijke plek om te ontspannen en de prachtige stranden en keuken te verkennen. Nigel en Beverly doen hun uiterste best als gastheren en laten je je meteen thuis voelen. Er wordt zoveel informatie gegeven met suggesties over waar te bezoeken en waar te eten dat je met geen enkele aanbeveling verkeerd kunt gaan. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst terug te keren, al is het maar om te ontspannen in het geweldige zwembad.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Thank you Barbara for your great review, we are thrilled that you enjoyed the villa and our recommendations. We hope that it is not too long before you return! Nigel and Bev

Maart 2024

David P. uit Portugal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Thuis Weg van Huis!

Mijn man en ik verbleven 2 weken in de Villa begin maart. Bij aankomst wist ik dat deze plek bijzonder was, de geur van sinaasappelbloesems, hoe de villa verscholen lag op een prachtig terrein met idyllische uitzichten over de heuvels en de oceaan in de verte.

De villa zelf was ruim, zeer schoon en goed uitgerust met alles wat we nodig hadden, we hebben hier veel van onze maaltijden bereid en maakten volop gebruik van de buitenbarbecue. Het terras was prachtig en ik heb zelfs een paar keer in het zwembad gezwommen, zo'n ontspannende manier om een rustige middag door te brengen. We zochten een plek die privacy bood en de villa deed dat op alle niveaus, waardoor we een toevluchtsoord hadden om te herstellen en te verkennen. Geweldige lokale restaurants, dankzij Nigel's aanbevelingen, we hebben er een paar uitgeprobeerd. Nigel is een geweldige gastheer van het moment dat we de villa boekten tot onze vertrektijd. De stad Monchique biedt alle voorzieningen, een fijne plek om op het plein een koffie te drinken of te genieten van de vele heerlijke gebakjes in de lokale cafés. Van de Villa hebben we naar VillaFoia gewandeld, wat prachtig was, en we hebben daar een paar yogalesjes gevolgd.

We namen de tijd om de westkust te verkennen op aanbeveling van Nigel en zijn blij dat we dat deden; het was zeker de moeite waard om een dag te nemen om de Atlantische kant en de authentieke charme van kleinere Portugese dorpjes te ontdekken. De Villa was een geweldige uitvalsbasis voor ons terwijl we veel van de Algarve verkenden. Van het maken van versgeperst sinaasappelsap in de ochtend, het bewonderen van de zonsopgang, het plukken van citroenen, tot het waarderen van de natuurlijke schoonheid; we raden Villa Vida Nova ten zeerste aan.

Bedankt Nigel en Bev voor het bieden van een thuis weg van huis!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Hi David, we are thrilled that you enjoyed the villa and the location. Monchique is a very special place, also glad that you visited the West Coast some of the best beaches and Seafood restaurants are there. Again thank you for your very kind review.

Oktober 2023

Wendy H. uit Nantes France

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Zou ik ten zeerste aanbevelen!

Geweldige villa op een schitterende locatie met een uitgebreid uitzicht. Schoon, ruim en goed uitgerust, we hebben het grootste deel van onze tijd binnen doorgebracht vanwege het weer en waren dankbaar voor de comfortabele banken en het bed. Fantastische restaurants op korte afstand, onze favoriet was Luar de Foia aan het einde van de straat. Uitstekende communicatie met de eigenaren en goede aanwijzingen vanaf de luchthaven.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Thank you Wendy for your review, Bev and I thrilled that you and your party enjoyed the villa and hope that you will return soon.

Oktober 2023

Fergus M. uit Scotland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Villa Vida Nova is prachtig.

Fantastisch uitzicht en prachtig ingericht. We hebben er een zeer ontspannen maand doorgebracht in oktober, november vorig jaar. Ons favoriete restaurant was 'Foia' boven aan de oprit aan de hoofdweg. We houden van de westkust en de 30 minuten durende rit was geen enkele moeite, omdat de rit zelf door prachtige landschappen gaat...met bijna geen verkeer... zalig! Onze gastheren Nigel en Bev zijn zonder twijfel de beste eigenaren/beheerders waarmee we ooit te maken hebben gehad, en we zijn al 25 jaar villa-gebruikers. Extreem snel en efficiënt in alle opzichten, en letterlijk niets is te veel moeite. Die geruststelling heeft echt invloed op gemoedsrust en dus uiteindelijk op het plezier van je verblijf. We zullen zonder twijfel terugkeren naar het prachtige Vida Nova.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Thank you Fergus for giving your opinion, very much appreciated. Bev and I look forward to your return very soon.

September 2023

Patrick D. uit Ireland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Onberispelijke netheid is hier standaard!

Dit markeerde ons tweede bezoek aan deze fantastische villa en opnieuw overtrof het al onze verwachtingen. De vergezichten rondom de villa zijn ronduit adembenemend en vullen de ongekende schoonheid van de omgeving perfect aan. Als je op zoek bent naar rust, ontspanning en jezelf onderdompelen in een culturele reis, dan is deze villa op maat gemaakt voor jou. De locatie is strategisch gepositioneerd voor verkenning van nabijgelegen steden, kastelen en een overvloed aan eetgelegenheden (met kortingsbonnen verstrekt door de eigenaar!)

De villa zelf is een meesterwerk, gekenmerkt door ruime, open leefruimtes en royaal bemeten kamers. De uitnodigende oppervlakte van het zwembad en terras, samen met een overdekte barbecueplaats, zorgt ervoor dat zelfs onverwachte regenbuien je humeur niet bederven. Onberispelijke netheid is hier standaard en de communicatie met de gastheer verloopt naadloos. We bevelen deze uitzonderlijke villa van harte aan en onze anticipatie voor ons derde bezoek groeit al - het is gewoon zo opmerkelijk!

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Thank you Patrick for your very kind review, it helps us in our strive to ensure everything is tip top for our guests. Hope to see you again next year.
Nigel and Bev

September 2023

Neil F. uit United Kingdom

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Onberispelijke netheid is hier een standaard!

Dit was onze tweede bezoek aan deze amazing villa, en opnieuw overtrof het alle verwachtingen. De uitzichten rondom de villa zijn niets minder dan adembenemend en aanvullen de pure schoonheid van de omliggende omgeving. Als uw doel is om sereniteit te vinden, te ontspannen en uzelf onder te dompelen in een culturele reis, is deze villa op maat gemaakt voor u. De locatie is strategisch gepositioneerd voor verkenning van nabijgelegen steden, kastelen en een overvloed aan eetmogelijkheden (met kortingbonnen geleverd door de eigenaar)! De villa zelf is een meesterwerk, gekenmerkt door ruime, open woonruimtes en généreuze kamers. De uitnodigende ruimte bij het zwembad en het terras, samen met een overdekte BBQ-ruimte, zorgt ervoor dat zelfs onverwachte buien je humeur niet kunnen bederven. Onberispelijke netheid is hier de norm, en de communicatie met de gastheer is naadloos. We raden deze uitzonderlijke villa van harte aan, en onze anticipatie voor ons derde bezoek groeit al—het is gewoonweg zo opmerkelijk!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Neil, once again thank you for taking the time to give a review it always helps potential guests make informed choices. Best regards Nigel and Bev

September 2023

Louise and Clinton P. uit UK

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Overschreed Verwachtingen!

Mijn man en ik zijn net terug van 4 weken in Villa Vida Nova en ons verblijf overtrof onze verwachtingen. Bij aankomst waren we onder de indruk van hoe ruim de villa was en daarna stapten we naar buiten naar het zwembad en werden verliefd op het uitzicht. De tuinen zijn prachtig en het was fijn om elke dag naar de vissen te kijken. De villa is zeer goed uitgerust, we hadden niets tekort. Netflix en Amazon Prime waren nuttig, maar we hebben de meeste tijd buiten bij het zwembad gezeten! Uitstekende barbecue en erg handig om een tweede koelkast buiten te hebben. Nigel was altijd snel met het beantwoorden van e-mails en zeer behulpzaam tijdens het hele boekingsproces, vooral omdat we gasten hadden die op verschillende tijden arriveerden. Nigel stuurde voor aankomst een pdf van de villa-gids, wat zeer nuttig was. De huishoudster Ercilia was onopvallend en zeer efficiënt.

Mijn man en ik hadden een paar dagen alleen en daarna arriveerden mijn ouders en een familievriend voor twee weken. De afgelopen 2 weken hadden we onze zoons en hun vriendinnen bij ons. We hadden 4 dagen overlap van gasten, dus we gebruikten Alojanebti S. Gabriel 1, dat naast patisserie Doce & Arte ligt (geboekt via Booking.com). Ik zou dit appartement aanbevelen.

We hebben gegeten in Luar da Foia op onze aankomstavond. We waren onder de indruk van de keuze en de kwaliteit van het eten. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben daar nog twee keer gegeten. Als je op een vrijdag of zaterdagavond een tafel buiten wilt, is het een goed idee om een paar weken van tevoren te reserveren. Deze tafels hebben een limiet van 2 uur, dus ze kunnen een beetje snel zijn met het opnemen van je bestelling en we hebben geleerd om de tijd te nemen voor de menukaart! We hebben drie keer gegeten in Ceiceira Tasting Lounge. Dit restaurant is iets goedkoper en heeft een langzamere sfeer. Het accommodateerde een van de veganistische/glutenvrije gasten goed. Onze eerste twee maaltijden waren erg goed, maar ik was niet zo blij met mijn voedselkeuze bij bezoek drie. We hebben geluncht in Foz do Banho, wat zeer smakelijk en van geweldige waarde was. We hebben een paar dagen voordat we naar huis gingen gegeten in Jardim das Oliveiras. Excellent!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Thank you Louise and Clinton for your great review. We loved having you as guests and hope that you return soon. Nigel and Bev

September 2023

Sandra B P. uit Canada

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Ik mis alle dingen Monchique en Villa Vida Nova.

Bedankt voor de mooie tijd in uw villa. De afgelopen twee weken waren herstellend en oh zo leuk. U heeft misschien het beste uitzicht in de Algarve! Ik zal er vaak van dromen. We zijn nu al enkele weken terug van vakantie en ik mis alles wat met Monchique en Villa Vida Nova te maken heeft. Een van de redenen waarom we van Monchique houden, naast het glorieuze weer, de koele berglucht en de fenomenale uitzichten, zijn de uitstekende restaurants, waarvan er verschillende zijn: Foz do Banho ligt dicht bij het Monchique Resort & Spa. We hebben daar de MEEST AMAZING cataplana gegeten. Het was zo goed dat we keer op keer teruggingen. Het was een van de meest verrukkelijke culinaire ervaringen van mijn leven.
Luar do Foia (onze favoriete plek) is een uitstekend restaurant. We waren onder de indruk van de kwaliteit van het eten en de service. Mijn man runt een grote restaurantgroep thuis en was behoorlijk tevreden. Het is bijna onmogelijk om hem te plezieren, vooral als het om service gaat. Daarvoor ben ik dankbaar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. N. Stringer:

Thank you Sandra for writing your lovely review. We appreciate the time and your input and look forward to accommodating you later this year.
warm regards, Nigel and Bev

Juni 2023

Raena H. uit Victoria BC Camada

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Mooie Zonsopgangen

Vredig in de ochtend, vooral. Beautiful zonsopgangen, heerlijke barbecues, sappige zoete sinaasappels, ruime, gedenkwaardige uitzichten en vredige slaap. We vonden een favoriete bakkerij in de stad die we dagelijks bezochten. Zelfs twee keer op één regenachtige dag. Dice and Arte bakkerij. Mis het niet. Voornamelijk een lokale winkel. — Raena Hemenway, 14 jun 2023

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Algarve Portugal, Luxury Villa Rental, Infinity Pool, Views
Dhr. N. Stringer

Dhr. N. Stringer

Oorspronkelijk kom ik (Nigel) uit het Verenigd Koninkrijk en mijn vrouw Beverly uit Canada. We hebben vele jaren in het Verenigd Koninkrijk, Afrika, Canada en Portugal gewoond. Nu wonen we in de zomermaanden aan de Zilverkust van Portugal en brengen de winters door in de villa in de Algarve, het beste van twee werelden! Vóór 2010 hielden we ons bezig met het bouwen van villa's voor expats en dus kozen we ervoor om Villa Vida Nova te bouwen met behulp van onze jarenlange ervaring en onze dromen in daden om te zetten. We hebben voor deze locatie gekozen vanwege het spectaculaire uitzicht en omdat het het beste microklimaat van Portugal heeft. We hebben hele milde nachten in de winter en geen vorst zoals in de laaggelegen gebieden en aan de kust. Ook is het gebied niet aangetast door het toerisme, maar toch is het maar een klein eindje rijden naar de beste stranden, golfbanen, winkels, het vliegveld en enkele van de mooiste landschappen van Portugal. In 2010 gingen we met pensioen en besloten we de zomermaanden in Canada te wonen en de wintermaanden hier in Portugal, waardoor de villa vrijkwam voor vakantieverhuur. We hebben alles gelaten zoals het is en alleen onze kleren verhuisd, dus het meubilair, de inrichting en alles is van topkwaliteit en wat we in de loop der jaren voor onszelf hebben gekocht en gekoesterd. We hebben een schoonmaakster die we al 22 jaar hebben en ze is gewoon geweldig, niets is te veel moeite en ze maakt schoon zoals je nog nooit iemand hebt zien schoonmaken, we zijn echt gezegend met haar. Om het personeel aan te vullen hebben we een manager die in ons vorige bedrijf werkte en dus al 15 jaar voor ons werkt, en haar man heeft een bedrijf in zwembadonderhoud, het kan niet beter!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4676726

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4676726.htm


«Villa Vida Nova Algarve Portugal» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat