Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"away from the hustle and bustle"

Périgord Vert in het Parc Naturel Régional Périgord-Limousin, in het noorden van de Dordogne

Max.  5   gasten
134m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
134m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontsnap aan het dagelijks leven en geniet van de rust in mijn charmante vakantiehuis "Weg van de drukte" in Champeau et la Chapelle Pommier, Mareuil en Périgord. Het huis biedt plaats aan maximaal 5 gasten in 134 vierkante meter leefruimte, verdeeld over twee slaapkamers, een grote kamer op de begane grond en een keuken en woonkamer. De badkamer is gescheiden van het toilet, beide bevinden zich op de bovenverdieping onder een licht hellend dak met grote dakramen. Er is een parkeerplaats beschikbaar voor uw auto.

Binnen in het huis word je begroet door een sfeer van "ruimte". Het huis is volledig gerenoveerd, grotendeels geïsoleerd met hennep en waar mogelijk zijn lichtbronnen gecreëerd. Naar Aziatisch voorbeeld is het ingericht met alleen het noodzakelijke meubilair, zodat er veel ruimte is. "Veel ruimte" creëert een gevoel van vrijheid, kalmeert de geest en spreekt tot de verbeelding...

De entree biedt een garderobe, zithoek met bank. Toegang tot de woonkamer en het achterterras/tuin. Een woonkamer met houtkachel (gebruik niet toegestaan) met vloerbedekking, 2 fauteuils, tafel. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een klein terras op het zuiden aan de voorkant van het huis.
De volledig uitgeruste keuken heeft alles wat je nodig hebt om je maaltijden te bereiden, inclusief een vaatwasser. Je kunt van je maaltijden genieten op het aangrenzende terras. Een kamer grenzend aan de keuken biedt de mogelijkheid (alleen op aanvraag) om een futon van 140 cm te gebruiken als extra bed.

De twee slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping onder een licht hellend dak. Volgens de Aziatische traditie staan alle bedden "dicht bij de vloer". De matras van het slaapgedeelte voor 2 personen (160 cm) ligt op 2 tatami's (stabiele, ademende rijstmatten). In de andere slaapkamer staat een bed van 120 cm. Mogelijkheid voor een extra matras (90) alleen op aanvraag. Er is een zit/slaapruimte voor 1-2 personen op de mezzanine. De badkamer is modern en functioneel, met douche, wastafel en bad. Aparte WC. Een wasmachine, een strijkijzer en gratis WLAN zijn ook beschikbaar
Roken is niet toegestaan in het huis.

Huisdieren zijn niet welkom, omdat een kat genaamd "Snowi" bevriend is geraakt met mijn huis en het als haar thuis heeft gekozen. Snowi is echter meestal buiten, maar komt graag wat brokjes opeisen. De kat mag in huis komen zolang ze jou als huurder niet stoort. Anders mag ze gerust buiten blijven. Ze is ook bij de buren.

Dit huis is ideaal voor lange termijn huurders (alleen voor de wintermaanden) omdat het alle voorzieningen biedt voor een comfortabel verblijf. Info op aanvraag

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (120x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 32 kilometer

32 kilometer

Supermarkt 12 kilometer

12 kilometer

Restaurant 6 kilometer

6 kilometer

Stadscentrum 2 kilometer

2 kilometer

Bus 12 kilometer

12 kilometer

Luchthaven 130 kilometer Bordeaux Mérignac

130 kilometer

Station 45 kilometer Angoulême

45 kilometer

Snelweg-afrit 78 kilometer A20 Limoges

78 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Omringd door glooiende heuvels, groene weiden en heel veel bos, biedt mijn landgoed een adembenemend uitzicht op het omringende bos- en weidelandschap. Herten en zelfs wilde zwijnen zijn niet ongewoon.
Het huis wordt omringd door een tuin van ongeveer 1.000 vierkante meter. Verschillende hoekjes nodigen uit om te ontspannen. De natuur ligt voor de deur .... Het gehucht biedt toegang tot vele wandelpaden, door bossen en velden, langs andere kleine gehuchten, naar oude kapelletjes, naar walnootplantages, maar ook naar meren van verschillende grootte. Afhankelijk van de tijd van het jaar zijn er in de omgeving enorme zonnebloemvelden... Als je wilt fietsen, moet je moedig zijn en spieren hebben. Het gebied is heuvelachtig en op sommige plekken rotsachtig. Niet ver van mijn huis is een kleine grot, hoog op een helling, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op het dorp Champeau en la Chapelle Pommier.
Er zijn verschillende zwemmeren in de omgeving. De dichtstbijzijnde niet ver van Nontron is "domaine de nouailles" en de mooiste voor mij hoort bij het dorp St. Saud, op ongeveer 30 meter rijden met de auto.
Voor mij persoonlijk zijn het de rust en de nabijheid van de natuur die me voor dit huis hebben doen kiezen. Zelden zijn hier "motorgeluiden" van allerlei aard te horen. Rust en stilte, die steeds zeldzamer worden in onze hectische wereld, vind je hier nog in ons kleine gehucht. De bewoners van het gehucht zijn allemaal gastvrij en vriendelijk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-07-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Grupp

Mevr. C. Grupp

Mijn naam is Carla en ik kom oorspronkelijk uit Duitsland. Ik woon nu al 30 jaar in Frankrijk en ben altijd blij om vakantiegasten uit Duitsland te verwelkomen. Mijn huis ligt in een heel klein gehucht waar 7 mensen wonen in 5 huizen het hele jaar door. Het is een zeer rustige plek, omgeven door velden en veel bos en ligt tussen Nontron en Mareuil, beide op ongeveer 12 km afstand. Mijn huis, een voormalige boerderij, is volledig gerenoveerd, geïsoleerd met hennep en waar mogelijk zijn lichtbronnen gecreëerd. Naar Aziatisch voorbeeld is mijn huis ingericht met alleen het meest noodzakelijke meubilair, zodat er veel ruimte is. "Veel ruimte" creëert een gevoel van vrijheid, kalmeert de geest en stimuleert de verbeelding... Een kat genaamd "Snowi" heeft vriendschap met mij gesloten en mijn huis als haar thuis gekozen. Ze is meestal buiten, maar komt graag langs voor een paar lekkere brokjes of een knuffel.


meer informatie

Objectnummer: 4677487

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4677487.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat