Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Biberburg

Lütow

Max.  4   gasten
76m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
76m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het huis in Biberburg werd in het voorjaar van 2024 uitgebreid gerenoveerd en straalt nu een frisse Scandinavische charme uit in de kleuren blauw, wit en grijs, geaccentueerd door felle, heldere kleuren in de kussens en gordijnen. De inrichting is een mix van nieuwe designmeubels, Ikea en onopgeknapt antiek van Deense en Noord-Duitse shabby chic en sierlijk verouderde houten meubels.
de 76 vierkante meter woonruimte in het halfvrijstaande huis is verdeeld in drie kamers met een doucheruimte op de begane grond en een ruime woonkamer onder het dak, die bereikbaar is via een open trap vanuit de keuken/woonkamer.
Je komt het huis binnen via een afgesloten vestibule, die voldoende ruimte biedt voor jassen en schoenen. Een terrasdeur leidt naar de betegelde keuken/woonkamer. Rechtdoor leidt een open trap naar het woongedeelte onder het dak en aan de andere kant van de kamer is de kitchenette. Deze heeft een inductiekookplaat met oven (inbouw 2024), koelkast met geïntegreerd vriesvak en een vaatwasser. Op de plank rechts staat een koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. In deze kamer staat ook een ronde, uitschuifbare eettafel met vijf stoelen en een TrippTrapp kinderstoel, evenals een opbergkast onder de trap. Een terrasdeur links van de kitchenette leidt naar het terras op het zuiden,
Twee banken en verschillende terrasstoelen met een klaptafel nodigen je uit om te eten en te vertoeven.
Een kleine hal leidt naar de doucheruimte, die ook volledig gerenoveerd is in 2024, met een ruime douchecabine op vloerhoogte, een hangend toilet en een wastafel. De wasmachine bevindt zich hier ook en kan van bovenaf worden bediend als bovenlader.
De twee slaapkamers vertakken zich ook vanuit de hal. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed van massief wit hout van 180 x 200 cm en daar tegenover staat een Scandinavische antieke kledingkast, ook van massief naaldhout en met cassettedeuren en 19e-eeuws decor.
In de aangrenzende kinderkamer staan twee bedsteden van 90 x 200 cm, waarvan een met zijpanelen aan drie kanten en lades. Er is ook een eenvoudige antieke kledingkast van geolied massief naaldhout uit de vorige eeuw. Kinderspeelgoed is opgeborgen in een houten kist. Voor baby's en peuters zijn er twee van de beproefde 140 cm lange opvouwbare kinderbedjes en bijpassende aparte matrassen.
In het ruime woongedeelte onder de overkapping staat een ronde, massief houten tafel met moderne kunststof kuipstoelen en een TrippTrapp kinderstoel. Voor gezellige uurtjes is er een driepersoonsbank met recamière en een enkele vleugelstoel met zitbank. Deze meubels zijn bekleed met tijdloze grijze bankstof en opgefrist met kleurrijke kussens. De flatscreentelevisie, die op een statief is bevestigd, ontvangt talloze zenders via een satellietantenne.
Deze kamer wordt helder verlicht door twee grote dakramen op het zuiden en het kleine raam in de puntgevel biedt uitzicht op de grote naburige weide, waar af en toe schapen grazen.
Daarboven is ook een opslagruimte voor gereedschap en diverse gebruiksvoorwerpen, die toegankelijk is via een behangdeur.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Babybedje

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.6 kilometer

1.6 kilometer

Supermarkt 1.7 kilometer

1.7 kilometer

Restaurant 1.7 kilometer

1.7 kilometer

Bus 0.3 kilometer

0.3 kilometer

Luchthaven 42 kilometer Heringsdorf

42 kilometer

Station 8 kilometer Zinnowitz

8 kilometer

Snelweg-afrit 46 kilometer Gützkow A20

46 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Lütow, een klein, slaperig dorpje, ligt in het zuiden van het schiereiland Gnitz direct aan het Achterwasser, dat volledig wordt omgeven door een brede rietkraag. In de directe omgeving ligt het natuurreservaat Südspitze Gnitz, een stuwwal en bijbehorend strandwallenstelsel met elzenmoerasbossen en weilanden. Er zijn talloze sporen van het grootste knaagdier van Europa, de bever, die de inspiratie vormde voor de naam van ons vakantiehuis.
Het dorp wordt gekenmerkt door vakantiehuisjes, pensions en particuliere woningen, waarvan sommige historische gebouwen zijn. Sommige huizen hebben nog rieten daken of zijn opnieuw met rieten daken bedekt.
Aan de noordelijke rand van het dorp kijk je uit over uitgestrekte weiden en met bomen begroeide heuvellandschappen. Als je de Neuendorfer Weg volgt in de richting van het Achterwasser, kom je bij de kleine haven voor particuliere plezierboten en een visbedrijf.
Haus Biberburg ligt helemaal in het zuidwesten van het vakantiedomein Lütow, dat bestaat uit meerdere identieke twee-onder-een-kapwoningen met zadeldaken, rode bakstenen gevels en met hout beklede veranda's. Het huis en de tuin grenzen aan een uitgestrekt landgoed. Het huis en de tuin grenzen aan een uitgestrekte, onbebouwde schapenweide.
Aan de oostkant van het dorp ligt een neolithisch hunebed onder eikenbomen.
Op de nabijgelegen natuurcamping (ca. 1,6 km) is een rustiek restaurant en een kleine winkel waar in het seizoen verse broodjes en alledaagse producten te koop zijn. In het naburige dorp Neuendorf kun je de lekkernijen van de Pommerse keuken proeven in het plaatselijke dorpscafé.
De omgeving biedt prachtige paden voor wandelaars, trekkers en hondenuitlaters.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. N. Hemptenmacher

Dhr. N. Hemptenmacher

Wij zijn een gezin van vijf met een hond. Met onze twee jongens en een dochter komen we al vele jaren regelmatig naar het eiland Usedom en genieten altijd van de afwisselende landschappen en levendige badplaatsen op het eiland. We hebben het huis Biberburg pas onlangs gekocht en naar onze smaak gerenoveerd en ingericht.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4680706

Laatst bijgewerkt: 22.10.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4680706.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat