Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW Villa Carmen with 5 en-suite bedrooms, 48 sqm pool, 8km from sea

Max.  10   gasten
305m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 10  gasten
305m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in ons prachtige vakantiehuis Villa Carmen, gelegen in het pittoreske dorpje Tugare op slechts 8 km van het charmante stadje Omiš en op even gunstige afstand van de zandstranden. Met zijn chique interieur, goed georganiseerde leefruimte en villa met vijf slaapkamers in een pittoreske dorpsomgeving, is dit huis ideaal voor het vermaken van groepen tot 10 personen en is het ideaal voor gezinnen en stellen die de natuurlijke omgeving van het dorp Tugare willen overzien. Gelegen op een omheind privéperceel van 1.245 vierkante meter, biedt dit prachtig ingerichte pand in het dorp Tugare 305 vierkante meter bruikbare binnenruimte verdeeld over twee niveaus (begane grond en eerste verdieping). Het heeft gratis WiFi, volledige airconditioning en alle voorzieningen die een moderne bezoeker zich kan wensen voor een comfortabel verblijf. Het huis beschikt over vijf en-suite slaapkamers, elk smaakvol ingericht en met een eigen toevluchtsoord voor rust en ontspanning. Met comfortabele bedden en strakke badkamers zul je je tijdens je verblijf verwend en verjongd voelen.
De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op 650 meter afstand, net als de fastfoodbezorglocatie Ruky, koffieshop Bašo en de kans om een heerlijk traditioneel diner te bestellen in een van de traditionele konoba's van Tugare (meer informatie op de accommodatie). Plezierzoekers vinden genoeg te doen in Omiš en de rivier de Cetina (op 8 km afstand), waaronder raften, ziplinen, rivierboottochten naar het eiland Brač, watersporten en nog veel meer. Je hebt de mogelijkheid om extra diensten in te plannen, zoals een privékok, bezorging van eten of een masseuse, als je liever privacy hebt op het landgoed (dit is allemaal niet inbegrepen en kan voor of tijdens je verblijf worden ingepland).
* BUITEN: Ontdek je eigen oase als je naar buiten gaat. Het heeft een groot sprankelend privézwembad van 47 m² (10,5 m x 4,5 m) waar je kunt afkoelen of ontspannen op de tien ligstoelen op het uitnodigende zonneterras. Deze buitenruimte is ideaal om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving, of je nu liever een boek leest bij het zwembad onder de palmbomen of een ontspannen duik neemt. Er is ook een overdekte loungehoek en een buitendouche. Een kunstgrasveld met trampoline voor de allerkleinsten. Een overdekte buiteneettafel met zitplaatsen voor tien personen, een houtskoolgrill, een aanrecht en gootsteen, en directe toegang tot de volledig functionele keuken binnen bevinden zich twee treden boven het zonnedek. Er is een garage met airconditioning en een tafeltennistafel naast het zwembad, als je je liever wilt vermaken.
*De begane grond verwelkomt je met een ruime, van airconditioning voorziene en prachtig ontworpen open keuken en woonkamer, compleet met comfortabele banken, een smart tv en een PlayStation 5, zodat je hier heerlijk kunt ontspannen en tijd doorbrengen met je geliefden. De keuken heeft een glazen deur die leidt naar de eethoek buiten en het zwembad, een eettafel, een magnetron, een espressomachine, een vaatwasser, een waterkoker en alle apparatuur die je nodig hebt om verrukkelijke maaltijden te bereiden tijdens je verblijf hier. Slaapkamer NO1 heeft een kingsize bed van 180 bij 200, airconditioning, tv en een aangrenzende badkamer met een douche en glazen deur die leidt naar het zwembad. Aparte wasruimte met wasmachine, droger en strijkbenodigdheden; en een aparte familiebadkamer met douche.
*De EERSTE verdieping biedt 4 en-suite slaapkamers, elk met een kingsize bed, airconditioning, een tv, een en-suite badkamer met een douche en een terras met uitzicht op het zwembad en de natuurlijke omgeving. De slaapkamers zijn zeer comfortabel, met matrassen en kussens van hoge kwaliteit voor ontspannen nachten.
Wanneer je aankomt, zal je gastheer je voorzien van een schat aan nuttige informatie over dingen die je kunt doen, restaurants die je kunt proberen en daguitstapjes die je kunt maken.
Extra services (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip in een villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privé-kok in de villa die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- Je kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie staan we tot je beschikking en helpen we je graag.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 kilometer

7 kilometer

Supermarkt 0.65 kilometer

0.65 kilometer

Restaurant 2.5 kilometer

2.5 kilometer

Bus 0.66 kilometer

0.66 kilometer

Luchthaven 37 kilometer Split

37 kilometer

Snelweg-afrit 20 kilometer Blato na Cetini

20 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het centrum van de kleine stad Omiš ligt op slechts 8 km van Villa Carmen, en er zijn tal van eetgelegenheden, een open markt, historische bezienswaardigheden en dingen te doen langs de Cetina rivier allemaal op loopafstand.
De bekende stad Split ligt op slechts een klein eindje rijden (ongeveer 21 km), waardoor het een must-visit locatie is met tal van historische bezienswaardigheden, uitstekende eetgelegenheden, het beroemde paleis van Diocletianus, en nog veel meer. De villa bevindt zich in de nabijheid van verschillende vervoersknooppunten, waaronder de belangrijkste zeehaven in Split (21 km), de dichtstbijzijnde luchthaven in Kaštela/Split (37 km), de afrit/oprit van de snelweg Blato Na Cetini (20 km) en tennis- en golfbanen op slechts 14 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: 12 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)


Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)



Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf O. Mrčela

Bedrijf O. Mrčela

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf O. Mrčela

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf O. Mrčela

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4682132

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4682132.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat