Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW Hillside Villa Paradise

Gata

Max.  8   gasten
280m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
280m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

NIEUW Hillside Villa Paradise
NIEUW Hillside Villa Paradise met verwarmd zwembad, sportschool, speelzone.
3 slaapkamers met badkamer, professionele sportschool, speelzone met PS5, 2 woonkamers, 7 km van het strand.
In Villa Hillside Paradise kunnen zes + 2 gasten worden ondergebracht, met een verwarmd zwembad met een aangrenzend hydromassagegebied, een volledig geautomatiseerd zoutsysteem, een buiten eetgedeelte, drie slaapkamers met privébadkamer, twee woonkamers, een volledig uitgeruste keuken, een complete sportschool en een speelzone met tafeltennis, tafelvoetbal, een bank en een PlayStation 5. Villa Hillside Paradise bevindt zich net naast Villa River Hills, dat eveneens 3 slaapkamers met aangrenzende badkamers heeft, elk apart aangeboden.
Villa Hillride Paradise is een prachtig ingericht eigendom in Gata Village dat 280 vierkante meter bruikbare binnenruimte biedt, verdeeld over drie niveaus (souterrain, begane grond en eerste verdieping). Het is gelegen op een omheind privéperceel van 746 vierkante meter dat 3 parkeerplaatsen biedt. Naast volledige airconditioning en gratis WiFi biedt het alle moderne gemakken die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Het huis heeft drie smaakvol ingerichte slaapkamers met eigen badkamer die een rustige toevluchtsoord bieden voor rust en ontspanning. U zult zich verwend en verfrist voelen tijdens uw verblijf dankzij de luxe badkamers en gezellige bedden.
De lucht hier is een unieke combinatie van zee-, rivier- en berglucht. Er zijn slechts vijftien weekendhuisjes of villa's in de buurt, en hoewel de locatie rustig is en handig dicht bij alle voorzieningen, is een auto nog steeds nodig. Het uitzicht op de Cetina Rivierkloof en de populaire toeristische attractie, Radman's Molens, is prachtig. De mooiste stranden aan de Adriatische kust en de stad Omis liggen beide op 7 km afstand van het huis. Met ongeveer 25.000 inwoners is Omis een schilderachtig klein stadje aan de Adriatische kust met voorzieningen om uw vakantie aangenamer te maken. Gelegen op slechts 25 kilometer naar het westende, is Split een geliefde reisbestemming voor duizenden reizigers wereldwijd vanwege de overvloed aan historische bezienswaardigheden en attracties. Het paleis van de Romeinse keizer Diocletianus in de historische wijk van Split is een monument van categorie nul onder UNESCO-bescherming. Er is een luchthaven op slechts 40 kilometer van het huis, en de ongelooflijke historische stad Trogir bevindt zich op korte afstand. De Omis-riviera biedt een grote verscheidenheid aan stranden, van een kilometerlang zandstrand in het stadscentrum tot een reeks uitmuntende stranden met kleine kiezels. Een rijke, organische schaduw verenigt de meerderheid van hen. Het stadscentrum is levendig en bruist van activiteit. Op slechts enkele kilometers afstand biedt Omiš raften, vrij klimmen, paragliden, duiken, zeilen en beachvolleybal aan. Voor degenen die een actieve vakantie zoeken, zijn deze opties oneindig. Alle sensatiezoekers hoeven slechts te kiezen. Dit is hoe de vloer is ingedeeld en wat alleen voor jou beschikbaar is:
* BUITEN vind je een verwarmd privézwembad van 4,3 x 7,9 m (34 m²) met een aangebouwd hydromassagegedeelte en een volledig geautomatiseerd zoutsysteem voor elektrolyse. Zes ligstoelen, een klassieke houtskool/hout barbecue, en een buitendouche zijn allemaal aanwezig in het zonnedekgebied. Een overdekt buiteneetgedeelte en een direct pad naar de slaapkamer op de begane grond en de tweede woonkamer bevinden zich op korte afstand daarboven. De tweede woonkamer van 15 m² op de BEGANE grond heeft een bank die kan worden omgevormd tot een slaapbank, een televisie, airconditioning en schuifdeuren die leiden naar het buiteneethoek. Een super kingsize bed van 200 cm bij 220 cm, een tv, airconditioning en een schuifdeur naar het zwembadgedeelte zijn alle kenmerken van slaapkamer NUMMER 3 (15,7 m²). Een familiebadkamer met een douche en ligbad. Een compleet ingerichte gym van 27 vierkante meter met een loopband, een hometrainer, een bankje, apparatuur voor yoga en pilates, enkele gewichten, een douche en airconditioning. Een aparte wasruimte van 4 vierkante meter met een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkbenodigdheden is beschikbaar.
* De 50 vierkante meter grote "fun zone" op de SOUTERAIN verdieping heeft een koelkast, een bar met vier krukken, een PlayStation 5, een zeer comfortabele bank, en tafeltennis en voetbal. De eerste verdieping, of het belangrijkste woongedeelte, is 44 vierkante meter en beschikt over een bank, een flatscreen-tv, airconditioning, een grote, stijlvolle woonkamer, een loungeruimte en een terras met adembenemend uitzicht op de kloof van de rivier Cetina, een eethoek en een volledig functionele keuken met een eiland. Er grenst een badkamer aan.
Een slaapkamer van 12 vierkante meter, aangeduid als NO1, beschikt over een eigen badkamer met een bad en een douche, tv, airconditioning en een kingsize bed van 180 bij 200 cm. Slaapkamer NO2 (12 m²) is voorzijn van airconditioning, een televisie, een kingsize bed van 180 cm bij 200 cm, en een aangrenzende badkamer met een bad en een douche.
OPMERKING: We kunnen geen reserveringen accepteren van groepen zeer jonge mensen (onder 23) die luidruchtige feesten 's nachts verwachten, omdat dit een rustige vakantieplek is. De dichtstbijzijnde supermarkt is 6,2 km verwijderd en de dichtstbijzijnde mini-markt is 3,5 km verwijderd. Daarnaast...

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (200x220 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 kilometer

7 kilometer

Supermarkt 7 kilometer

7 kilometer

Restaurant 3 kilometer

3 kilometer

Stadscentrum 3 kilometer

3 kilometer

Bus 3 kilometer

3 kilometer

Luchthaven 40 kilometer SPU Split

40 kilometer

Station 25 kilometer Split

25 kilometer

Snelweg-afrit 18 kilometer Blato N/C

18 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aankomstinstructies - Villa Hillside Paradise

Adres: Put Sv. Jure 17b, 21310 Gata Kroatië

Coördinaten: 43.46138,16.69094


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Tafeltennis
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs.
*Op verzoek ontvangt de gast op de vertrekdag een eindfactuur van de eigenaar met het totaalbedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)


Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)



Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Mevr. M. Perasović

Mevr. M. Perasović

FerieHome is een kleine organisatie gespecialiseerd in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we streven naar de perfecte match voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Centraal-Dalmatië, de meest populaire en mooiste regio van Kroatië, en bieden alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie-, historische, medische of ander type vakantie wenst, dit gebied is geschikt voor alles. We controleren persoonlijk elk eigendom en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, is de beste prijs gegarandeerd.


Andere accommodaties van Mevr. M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Perasović

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4682578

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4682578.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat