Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW!Seaview Villa Granda Lokva

Lokva Rogoznica

Max.  10   gasten
225m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 10  gasten
225m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het BUITENGEDEELTE biedt een privé en verwarmd zwembad van 12m x 4,5m met een zout-elektrolyse waterbehandeling zonder chloor, daarnaast is er een aangebouwde whirlpool met hetzelfde water (dezelfde temperatuur als het zwembad) en een ondiep gedeelte voor uw jongste of gewoon om te chillen. Vanaf elk punt wordt een panoramisch uitzicht op zee geboden en u bent omgeven door de natuur. Er is een zonneterras met 6 ligstoelen, 2 parasols, een zithoek, een overdekte loungehoek met een apart toilet en er is een buitendouche. Het zwembad bevindt zich op een lager niveau dan de begane grond en het buiteneetgedeelte.
Het overdekte eetgedeelte bevindt zich op de begane grond en biedt een ruime houten tafel met 10 stoelen, een traditionele barbecue (houtskool) en een keukeneiland met krukken met uitzicht op het zwembad, de natuurlijke omgeving, eiland Brac en de zee. Er is ook een ruime loungehoek, perfect voor een glas wijn of ochtendkoffie.
* De BEGANE grond is volledig voorzien van airconditioning en biedt een volledig uitgeruste keuken met alle benodigde voorzieningen voor een zeer comfortabel verblijf. Een magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat, een Dolce Gusto capsulemachine, een waterkoker en meer. Een eettafel en directe toegang tot het buiteneetgedeelte. Een zeer comfortabele woonkamer met sofa's, een lees-/werkhoek, een flatscreen-tv en deuren naar buiten. Aan de zuidwestkant van de begane grond bevindt zich Slaapkamer NR1 (16m²) met een kingsize bed van 180 cm x 200 cm, een en-suite badkamer met douche, airconditioning en een kaptafel. Er is een apart toilet naast de woonruimte. De wasruimte bevindt zich beneden samen met de wasmachine en de strijkvoorzieningen. De EERSTE verdieping heeft twee trappen om de andere 4 slaapkamers te bereiken. Een trap die dichter bij de keuken ligt, leidt naar boven naar de hoofdslaapkamer aan de zuidoostkant. Slaapkamer NR2 is een hoofdslaapkamer (24m²) met een kingsize bed van 180cm x 200cm, airconditioning, een eigen badkamer met een douche, een kaptafel en uitzicht op zee.
Een andere trap leidt vanuit de woonruimte naar boven naar 3 slaapkamers aan de zuidwestkant van het huis en leidt naar de overige 3 slaapkamers. Slaapkamer NO3 (14 m²) met twee eenpersoonsbedden van 90 cm x 200 cm, en-suite badkamer met een douche, airconditioning, een kaptafel en uitzicht op zee. Slaapkamer NO4 (13 m²) met een kingsize bed van 180 cm x 200 cm, en-suite badkamer met een douche, airconditioning, een kaptafel en uitzicht op zee. Slaapkamer NO5 (16 m²) met een kingsize bed van 180 cm x 200 cm, en-suite badkamer met een douche, airconditioning, een kaptafel en uitzicht op zee. De auto wordt ten zeerste aanbevolen en er zijn 5 parkeerplaatsen buiten voor het huis, voor u gereserveerd.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (200x180 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (200x180 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (200x180 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (200x180 cm)
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed (180x100 cm)
Eenpersoonsbed (180x100 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.7 kilometer

1.7 kilometer

Supermarkt 2 kilometer

2 kilometer

Restaurant 0.5 kilometer

0.5 kilometer

Stadscentrum 2 kilometer

2 kilometer

Bus 2 kilometer

2 kilometer

Luchthaven 50 kilometer Split

50 kilometer

Station 40 kilometer Split

40 kilometer

Snelweg-afrit 25 kilometer Sestanovac

25 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Granda Lokva is gelegen op een 1000 m² omheind privéterrein. Het is een buitengewoon prachtig en mooi vakantiehuis met 225 m² aan prachtig ingerichte en absoluut ruime interieur waar je stijl en comfort in het meubilair kunt zien en traditie in de stenen details. Er zijn vijf slaapkamers met eigen badkamers, een volledig ingerichte keuken en eethoek, een uitgebreide woonruimte en een grote overdekte patio compleet met een kookeiland, grill, buiten eethoek, en lounge. Een prachtig verwarmd privézwembad met hydromassage en een overdekte loungeplek bevindt zich slechts een korte afstand beneden. Zelfs de meest veeleisende zal hun ideale plek ontdekken voor een goed boek of een glas wijn met uitzicht op de hellingen, de zee en het eiland.
Villa Granda Lokva bevindt zich 1,7 km boven het Artina strand op de hellingen. Tijdens uw verblijp op deze werkelijk unieke locatie biedt de hogere ligging adembenemende en uitgebreide uitzichten over de zee, evenals een zeer rustige omgeving ideaal voor uw welverdiende ontspannende vakantie. Met alles wat hierboven vermeld is, is een auto essentieel.
Geniet van alles wat deze ongerepte regio van Lokva Rogoznica te bieden heeft. Artina, het mooiste strand, ligt slechts 4 minuten rijden (1,7 kilometer afstand). Op slechts 7,5 km afstand ligt het kleine mediterrane stadje Omis, naast prachtige stranden met zand en kiezels biedt Omis extra entertainmentopties en activiteiten. Je kunt het door UNESCO beschermde Diocletianus-paleis en de bekende stad Split verkennen, die veel te bieden heeft. De reis daarheen duurt ongeveer veertig minuten, maar het is de moeite waard. Je kunt ook naar de bekende kustzomerresorts Makarska of Baška Voda gaan. Hier volgt een gedetailleerde beschrijving van wat exclusief voor u wordt aangeboden


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)


Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)


meer informatie:

De eigenaar kan je helpen met het regelen van een boottocht naar het eiland Brač. Je kunt de spannende tokkelbaan over de Cetina Canyon proberen of de licht wilde rivier-rafting, wat aanbevolen is. Je kunt ook een wandeling maken door het historische gedeelte van Lokva Rogoznica, hoog op een berg, en genieten van het adembenemende uitzicht. Er zijn volop mogelijkheden in de regio om je vakantie extra spannend te maken. Bijvoorbeeld Makarska en Biokovo met Sky Walk, stad Dubrovnik, Trogir, Zadar, Krka watervallen, en Plitvice Meren zijn binnen een rit van 1-3 uur, waardoor ze ideaal zijn voor een dagtocht tijdens uw verblijf in onze villa. Extra diensten (niet inbegrepen) die ons agentschap, Feriehome, suggereert:
- Boodschappen kunnen vanuit het comfort van uw sofa worden besteld en op een afgesproken tijd bij de villa worden afgeleverd;
- Geniet van een gastronomische ervaring met een persoonlijke chef-kok in uw villa die alles kan koken, van een gezinsvriendelijke maaltijd tot een romantische;
- Onze bekwame masseuse kan u een massage in de villa geven terwijl ze hun therapeutische vaardigheden demonstreren;
- Maak een zeiltocht (+schipper) om een gevoel van de Adriatische Zee en wat zeilervaring op te doen;
- Ga mee op een boottocht om de eilanden en de Midden-Dalmatische kust te ontdekken; wij kunnen u indien nodig meer informatie geven. We kijken met veel belangstelling uit naar uw aanvraag, uw FerieHome team.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Mrčela

Bedrijf M. Mrčela

FerieHome is een kleine organisatie die gespecialiseerd is in het verstrekken van verhuurdiensten van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad en biedt een zeer individuele aanpak waar we het perfecte aanbod voor uw vakantie in Kroatië proberen te vinden. Onze villa's bevinden zich in centraal Dalmatië, wat de populairste en mooiste regio van Kroatië is, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie-, historische, medische of ander type vakantie wenst, deze regio past bij alles. We controleren persoonlijk elk eigendom en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, is de beste prijs gegarandeerd.


Andere accommodaties van Bedrijf M. Mrčela

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Mrčela

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4683172

Laatst bijgewerkt: 22.10.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4683172.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat