Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Ankora Apartment 1

Omiš

Max.  2   gasten
25m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
25m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Villa Ankora, een door een familie gerunde oase in het hart van Duće, Kroatië. Opgericht in 1967, verwelkomt de familie Škarica gasten met oprechte warmte en uitzonderlijke service, waarbij iedereen wordt behandeld als dierbare vrienden. Deze traditie van gastvrijheid heeft een trouwe aanhang gecreëerd, waarbij veel gasten jaar na jaar terugkeren.

Villa Ankora heeft een uitstekende locatie op slechts enkele stappen van de ongerepte stranden en het kristalheldere water van de Adriatische Zee. Omgeven door weelderige tuinen en schilderachtige uitzichten, bieden onze goed uitgeruste appartementen voorzieningen voor diverse behoeften, en verzekeren een comfortabel en handig verblijf met moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi en satelliet-tv.

Appartement 1 is een gezellige studio dichtbij de tuin, slechts 20 meter van het strand. Perfect voor 2 gasten, het beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met douche. Het appartement omvat ook airconditioning, satelliet-tv en gratis Wi-Fi. Gasten kunnen genieten van het privéterras met een tafel en stoelen, met uitzicht op een rustige tuin.

Bij Villa Ankora zijn wij trots op het creëren van een gastvrije sfeer waar u kunt ontspannen en tot rust komen. Of u nu langs de zee ligt, het nabijgelegen stadje Omiš verkent of de rust van onze tuin geniet, Villa Ankora biedt een serene ontsnapping.

Slaapplaats

Slaapkamers
Babybedje (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 kilometer

30 kilometer

Supermarkt over 50 kilometer

over 50 kilometer

Restaurant over 50 kilometer

over 50 kilometer

Bus 30 kilometer

30 kilometer

Luchthaven 40 kilometer Split Airport

40 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Charmant Omiš, een historische stad genesteld in het gebied van Split
Villa Ankora is ideaal gelegen in het pittoreske stadje Duće, een charmant kustdorpje aan de Adriatische Zee. Genesteld tussen de historische stad Split en het schilderachtige stadje Omiš biedt deze toplocatie gasten een perfecte combinatie van rust en toegankelijkheid, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de prachtige Dalmatische kustlijn. Nabijheid van Stranden:
Villa Ankora ligt op slechts enkele stappen van prachtige zand- en kiezelstranden, bekend om hun kristalheldere wateren en zachte golven. Deze stranden zijn perfect voor zwemmen, zonnebaden en diverse watersporten, en bieden een idyllische setting voor ontspanning en recreatie.

Nabijgelegen attracties:

Omiš: Op korte rijafstand of een aangename wandeling van Villa Ankora, is Omiš een historische stad bekend om zijn middeleeuwse forten, charmante oude stadsdeel en de indrukwekkende kloof van de rivier Cetina. Bezoekers kunnen genieten van activiteiten zoals raften, tokkelen en het verkennen van het rijke culturele erfgoed van de stad.
Split: Op ongeveer 20 kilometer afstand biedt de levendige stad Split een schat aan historische en culturele attracties, waaronder het UNESCO-werelderfgoed Diocletiaans Paleis, levendige markten en een bruisende waterkantpromenade. Eilandexcursies: De locatie van de villa biedt gemakkelijke toegang tot de veerhavens in Split en Omiš, wat het handig maakt voor dagtochten naar de nabijgelegen eilanden Brač, Hvar en Šolta, elk met unieke landschappen en ervaringen.
Lokale voorzieningen:
In de directe omgeving van Villa Ankora vindt u een verscheidenheid aan lokale voorzieningen, waaronder:

Restaurants en cafés: Gasten kunnen genieten van heerlijke Kroatische gerechten in de nabijgelegen restaurants en cafés, waarvan vele een prachtig uitzicht op zee bieden en een ontspannen sfeer hebben. Winkels en Markten: Lokale winkels en markten bieden alles van dagelijkse benodigdheden tot unieke souvenirs, zodat gasten gemakkelijk toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben tijdens hun verblijf.
Sport en Recreatie: Naast strandactiviteiten biedt de omgeving mogelijkheden voor wandelen, fietsen en het verkennen van de prachtige natuurlijke omgeving.
Vervoer:
Villa Ankora is gemakkelijk bereikbaar met de auto, met handige parkeergelegenheid op het terrein. Nabijgelegen bushaltes bieden regelmatige diensten naar Split, Omiš en andere omliggende gebieden, waardoor het voor gasten gemakkelijk is om te verkennen zonder dat een auto nodig is. De internationale luchthaven van Split ligt op ongeveer 40 kilometer afstand en biedt verbindingen met talrijke internationale bestemmingen.

Scenische Schoonheid:
Omringd door weelderige Mediterrane vegetatie en met adembenemende uitzichten op de Adriatische Zee en nabijgelegen eilanden, biedt Villa Ankora een serene en pittoreske setting. De tuinen en terrassen van de villa zijn perfect om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de regio, of het nu ontspannen met een boek is of genieten van een zonsondergang.

Samengevat combineert de uitstekende locatie van Villa Ankora in Duće het beste van het kustleven met gemakkelijke toegang tot culturele en natuurlijke attracties, waardoor het een ideale bestemming is voor een onvergetelijke vakantie aan de Dalmatische kust.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-06-2024


De Accommodatie heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Skarica

Dhr. M. Skarica

De familie Škarica, gastheren van Villa Ankora, verwelkomt al sinds 1967 gasten met oprechte warmte en gastvrijheid. Generaties van de familie Škarica hebben zich gewijd aan het creëren van een thuis weg van huis voor hun gasten, ervoor zorgend dat elke bezoeker zich een gewaardeerde vriend voelt. Hun toewijding aan uitstekende service en aandacht voor detail heeft een trouwe aanhang opgebouwd, met veel gasten die jaar na jaar terugkeren om de unieke charme en gastvrijheid te ervaren die alleen de familie Škarica kan bieden. Ze zijn erg trots op het delen van de schoonheid en cultuur van Duće, Kroatië, waardoor elk verblijf in Villa Ankora een onvergetelijke en verrijkende ervaring is.


Andere accommodaties van Dhr. M. Skarica


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4683740

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4683740.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat