Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Ankora Apartment 12

Omiš

Max.  3   gasten
25m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
25m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in Villa Ankora, een door een familie gerunde oase in het hart van Duće, Kroatië. Sinds 1967 verwelkomt de familie Škarica gasten met oprechte hartelijkheid en uitzonderlijke service, en behandelt iedereen als een gewaardeerde vriend. Deze traditie van gastvrijheid heeft een trouwe aanhang gecreëerd, met veel gasten die jaar na jaar terugkeren. Villa Ankora biedt een eersteklas locatie, op slechts enkele stappen van de ongerepte stranden en het kristalheldere water van de Adriatische Zee. Omringd door weelderige tuinen en pittoreske uitzichten zijn onze goed uitgeruste appartementen voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis wifi en satelliet-tv, en zorgen voor een comfortabel en praktisch verblijf.

Appartement 12 is een ruim en comfortabel appartement op de tweede verdieping. Het is geschikt voor 2-3 gasten en beschikt over een tweepersoonsbed en een extra bed. Het appartement omvat een volledig uitgeruste keuken met servies, bestek, fornuis, koelkast en koffiezetapparaat, evenals een eethoek. Gasten kunnen genieten van een groot privébalkon met adembenemend uitzicht op zee, perfect voor ontspanning en om te genieten van de rustige omgeving. Het appartement beschikt ook over een badkamer met douche, die alle gemakken van thuis biedt. In Villa Ankora zijn we trots op het creëren van een uitnodigende sfeer waarin u kunt ontspannen en tot rust komen. Of u nu aan zee luiert, de nabijgelegen stad Omiš verkent of de rust van onze tuin geniet, Villa Ankora biedt een vredige ontsnapping.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Extra bed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

De Villa Ankora is ideaal gelegen in het pittoreske plaatsje Duće, een charmant kustdorp aan de Adriatische Zee. Gelegen tussen de historische stad Split en de aantrekkelijke stad Omiš, biedt deze eersteklas locatie de gasten de perfecte mix van rust en bereikbaarheid, en maakt het een ideaal vertrekpunt voor het verkennen van de adembenemende Dalmatische kust. Nabijheid van stranden:
Villa Ankora ligt op slechts een paar stappen van prachtige zand- en kiezelstranden, die bekend staan om hun kristalheldere water en zachte golven. Deze stranden zijn ideaal om te zwemmen, te zonnebaden en voor verschillende watersporten, en bieden een idyllische omgeving voor ontspanning en recreatie. Nabijgelegen bezienswaardigheden:

Omiš: Een korte rit of aangename wandeling vanaf Villa Ankora, Omiš is een historische stad bekend om haar middeleeuwse forten, de charmante oude stad en de adembenemende kloof van de rivier Cetina. Bezoekers kunnen activiteiten zoals raften, tokkelen en het verkennen van het culturele erfgoed van de stad genieten. Split: Ongeveer 20 kilometer verderop biedt de levendige stad Split een overvloed aan historische en culturele attracties, waaronder het UNESCO-werelderfgoed Diocletiaanse paleis, levendige markten en een bruisende promenade.
Eilandexcursies: De locatie van de villa biedt gemakkelijke toegang tot de veerhavens in Split en Omiš, wat dagtochten naar de nabijgelegen eilanden Brač, Hvar en Šolta gemakkelijk maakt, elk met unieke landschappen en ervaringen. Lokale voorzieningen:
De directe omgeving van Villa Ankora biedt een verscheidenheid aan lokale voorzieningen, waaronder:

Restaurants en cafés: Gasten kunnen genieten van de heerlijke Kroatische keuken in de nabijgelegen restaurants en cafés, waarvan vele een adembenemend uitzicht op zee en een ontspannen sfeer bieden. Winkels en markten: Lokale winkels en markten bieden alles van dagelijkse benodigdheden tot unieke souvenirs, zodat gasten tijdens hun verblijf gemakkelijk toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben.
Sport en vrije tijd: Naast strandactiviteiten biedt de omgeving mogelijkheden voor wandelen, fietsen en het verkennen van de prachtige natuurlijke omgeving.
Vervoer:
Villa Ankora is gemakkelijk met de auto te bereiken en biedt comfortabele parkeergelegenheid ter plaatse. De nabijgelegen bushaltes bieden regelmatige verbindingen naar Split, Omiš en andere omliggende gebieden, zodat gasten gemakkelijk zonder auto kunnen verkennen. De internationale luchthaven van Split ligt op ongeveer 40 kilometer afstand en biedt verbindingen naar tal van internationale bestemmingen.

Landschappelijke schoonheid:
Omgeven door weelderige mediterrane vegetatie en met een adembenemend uitzicht op de Adriatische Zee en de nabijgelegen eilanden, biedt Villa Ankora een rustige en schilderachtige omgeving. De tuinen en terrassen van de villa zijn perfect om de natuurlijke schoonheid van de regio te genieten, of het nu is door te ontspannend met een boek of door te genieten van een zonsondergang.

Samenvattend kan worden gezegd dat de eersteklas locatie van Villa Ankora in Duće de beste aspecten van het kustleven combineert met gemakkelijke toegang tot culturele en natuurlijke attracties, en het een ideaal bestemming maakt voor een onvergetelijke vakantie aan de Dalmatische kust.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-06-2024


De Accommodatie heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Skarica

Dhr. M. Skarica

De familie Škarica, gastheren van Villa Ankora, verwelkomt al sinds 1967 gasten met oprechte warmte en gastvrijheid. Generaties van de familie Škarica hebben zich gewijd aan het creëren van een thuis ver van huis voor hun gasten, zorgend dat elke bezoeker zich een gewaardeerde vriend voelt. Hun inzet voor uitstekende service en aandacht voor detail heeft een loyale aanhang opgebouwd, met veel gasten die jaar na jaar terugkeren om de unieke charme en gastvrijheid te ervaren die alleen de familie Škarica kan bieden. Ze zijn erg trots op het delen van de schoonheid en cultuur van Duće, Kroatië, en maken elk verblijf in Villa Ankora een memorabele en verrijkende ervaring.


Andere accommodaties van Dhr. M. Skarica


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4683743

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4683743.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat