Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Vue Mer 180°- Vue exceptionnelle Mer– Bassin de Nage – Proche Plage Almanarre

Carqueiranne

Max.  10   gasten
180m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 10  gasten
180m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
30% 21.12 tot 27.12.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
30% Korting 21.12 tot 27.12.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Villa Vue Mer 180°, uw ideale vakantiehuis gelegen in Carqueiranne aan de Côte d'Azur. Deze prachtige villa biedt een uitzonderlijk uitzicht op de zee en ligt in de buurt van het strand van Almanarre. Met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter, kan het tot 10 personen herbergen in een slaapkamer en een badkamer. U vindt al onze advertenties op onze website Sea and Mountain Pleasure

De villa is uitgerust met alle moderne gemakken om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt genieten van het balkon om het adembenemende uitzicht op de zee te bewonderen, en de garage staat tot uw beschikking voor uw voertuig. De tuin is perfect om te ontspannen in de zon en de barbecue is ideaal voor maaltijden in de buitenlucht. Er is ook een zwembad beschikbaar om af te koelen tijdens de warme zomerdagen.

De villa beschikt over een parkeerplaats voor uw gemak, en een terras om van het mooie weer te genieten. De airconditioning zorgt voor optimaal comfort tijdens de zomermaanden, en het bubbelbad is perfect om te ontspannen na een dagje de omgeving verkennen. De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, een magnetron, een waterkoker, een koffiezetapparaat, een televisie, een wasmachine, een droger, een babybedje, een hoge kinderstoel, Wifi, een strijkijzer, een haardroger. Lange termijn verhuur is mogelijk, de villa is rookvrij en de omgeving is hypoallergeen.

Het interieurdesign van de villa is net zo indrukwekkend als de buitenkant. De afbeeldingen tonen een ruime woonkamer met comfortabele meubels, een moderne keuken met hoogwaardige apparatuur, een luxe badkamer met moderne faciliteiten, en een comfortabele slaapkamer met een prachtig uitzicht. De villa is ideaal voor diegenen die willen ontsnappen aan het stadsleven en willen genieten van de natuurlijke schoonheid van de Côte d'Azur. Kom verblijven in Villa Vue Mer 180° en beleef een onvergetelijke vakantie.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Tweepersoonsbed
Tweepersoonsbed
Tweepersoonsbed
Stapelbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 kilometer

2 kilometer

Supermarkt 3 kilometer

3 kilometer

Restaurant 3 kilometer

3 kilometer

Stadscentrum 3 kilometer

3 kilometer

Bus 3 kilometer

3 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vertaalverzoek bevat geen Duitse tekst en zonder instructie om vanuit het Frans naar Duits te vertalen. Gelieve een Duitse tekst te verschaffen die ik naar het Nederlands kan vertalen, of wijzig de instructies naar uw vertaalbehoeften.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Gratis annuleren mogelijk tot 30 dagen voor de aankomstdatum.

Gratis annuleren mogelijk tot 30 dagen voor de aankomstdatum.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Madame et Monsieur
Mevr. S. TAVEAU

Mevr. S. TAVEAU

Hallo, wij zijn Sandra en Vincent TAVEAU, een gezin met 4 grote kinderen. Wij zijn gepassioneerd door alles wat de natuur ons biedt, de zee, de bergen, de kustpaden, wandelingen, glijsporten, familie, vrienden, delen. Wij werken hard om onze mooie eigendommen te kunnen verwerven die we bewust dicht bij de zee, met de voeten in het water, uitzicht op zee en in de bergen aan de voet van de pistes hebben gekozen. Onze familiewaarden De 3 TTT’s: • Transparantie (respect, tolerantie, luisteren), • Werk (delen en leren, scholing en creativiteit), • Vastberadenheid (uitmuntendheid, altijd streven naar het beste, jezelf overtreffen) en tot slot Plezier, delen en in het moment leven. We hebben ons gerealiseerd dat de sterkste, mooiste momenten die we hebben doorgebracht in onze villa's zijn met onze kinderen, onze familie of onze vrienden, op die plaatsen waar de natuur ons een totale verandering van omgeving biedt, veel fysieke, sportieve en ontspannende activiteiten. We hebben toen besloten om ze te verhuren om het geluk te delen dat we hebben tijdens ons verblijf in elk van hen. Presqu'île de Giens. Voor mij de mooiste plek in Frankrijk. De zee fascineert ons, vissen die glinsteren en schitteren, prachtige kleuren die ons worden aangeboden... We houden ervan om met ze te zwemmen aan het einde van het schiereiland! Met een paddleboard, kano of boot. U zult verbazingwekkende baaien met kleine grotten vinden... De wandelingen langs het kustpad bieden onbeschrijfelijke uitzichten. Het kleine dorpje Giens en panoramische uitzichten naar een eindeloze zee... Het eiland Ré, een klein stukje paradijs in elk seizoen waar de verandering van omgeving gegarandeerd is! Zijn wilde stranden, het surfen. Fietsen is waarschijnlijk de beste manier om het Île de Ré te verkennen, om te stoppen waar en wanneer u maar wilt! Met 138km aan paden langs de kust, wijngaarden, steegjes en zoutmoerassen, zult u ongetwijfeld memorabele landschappen doorkruisen! L'Alpe d'Huez, we zijn verliefd geworden op dit resort dat het zonnigste resort van Frankrijk is! Daarnaast staat het bekend als het zonne-eiland omdat het boven een laag wolken ligt en altijd lijkt te baden in haar stralen. Het resort biedt ons 2000 meter hoogteverschil en 250 km aan pistes... La Sarenne is de langste zwarte piste in het grootste skigebied met 16km, wereldwijd bekend. Vandaag de dag biedt Alpe d'Huez plezier in elk seizoen met de mogelijkheid om gemakkelijk elektrische fietsen te huren, prachtige landschappen te ontdekken voor wandelingen! Bekend om haar 21 bochten over meer dan 14 km, is Alpe d'Huez beroemd geworden door de Tour de France. In het water, de zee of de wolken in de bergen, ontdek en deel de belangrijkste momenten van het leven, het plezier, met uw dierbaren. Daarom onze site Sea and Mountain Pleasure.


Andere accommodaties van Mevr. S. TAVEAU


meer informatie

Objectnummer: 4684890

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4684890.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
30% Korting 21.12 tot 27.12.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat