Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Eva

Istrië, Kroatië

Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vervallen landhuis "Casa Eva" in Gambetici, Istrië, Kroatië is met liefde gerestaureerd en weer tot leven gebracht.
In een klein gehucht, vlak bij de westkust van Istrië en Poreč gelegen, bevindt zich dit betoverende landhuis.
Meer dan honderd jaar oud, gebouwd in typisch Istrische stijl. Tot voor kort overgelaten aan verval, is het recentelijk met veel zorg weer tot leven gewekt. Met zorg en veel aandacht voor detail ontworpen, geconstrueerd en gerealiseerd. Het resultaat mag gezien worden. Er is een fijn afgestemde mix ontstaan van traditioneel Istrisch stenen huis, gecombineerd met moderne componenten, elegante inrichtingsdetails, onconventioneel meubilair en betoverende accessoires. Een deels wilde compositie van zeer uiteenlopende stijlen, die in het totaalconcept uitstekend met elkaar harmoniëren. Kortom. Een volledig betoverend huis met veel charme en een grote ziel. "Casa Eva", vakantiehuis voor zes personen. Een mooie plek om de ziel echt te laten ontspannen. "Vakantiehuis 'Casa Eva' - Landhuis met een comfortabele sfeer

Het vakantiehuis 'Casa Eva' beschikt over drie mooie, individueel ingerichte slaapkamers, elk met een eigen ruime en-suite badkamer met douche, een extra gastentoilet, een uitgestrekte salon met de sfeer van een Istrische 'Konoba', geïntegreerd en vakkundig gepresenteerd 'oergesteente', een gezellige sofa-hoek met open haard, voldoende zitmeubels en een grote flatscreen-tv met satellietontvangst." Tussen de perfect uitgeruste, moderne keuken en de salon bevindt zich een aantrekkelijke eetkamer met voldoende ruimte voor acht personen. Vanuit elke woon-, kook- en eetruimte is er directe toegang naar buiten.

Hondvriendelijk
“Casa Eva” is een zeer hondvriendelijk vakantiehuis en staat toe dat gasten met maximaal drie “goed opgevoede” viervoeters komen. Het mooie perceel is volledig omheind, en de tuin, het zwembad en alle bijbehorende terrassen zijn verzorgd en nodigen uit om te genieten en te verblijven. Er zijn parkeerplaatsen direct bij het huis, en u kunt in de directe omgeving wandelen met de hond.

Ideaal startpunt
De "Casa Eva" biedt een rustige, enigszins afgelegen omgeving. Het is echter tegelijkertijd het perfecte startpunt voor activiteiten van allerlei aard. Naar Porec en de zee rijdt men met de auto een goed kwartier, wandelen en fietsen kan men praktisch direct vanuit huis, de hotspots van Istrië zoals Rovinj, Pula, Motovun & Groznjan zijn allemaal binnen twintig tot veertig minuten rijden te bereiken. En wie zich een beetje wil terugtrekken van de drukte van het seizoensgebonden toerisme, brengt heerlijke dagen door op een van de mooie terrassen van het huis of direct aan het zwembad met een goed glas wijn uit de naburige wijngaarden. Een ideale plek voor veelzijdige vakantiedagen. De "Casa Eva" is wekelijks te huur, bij voorkeur op zaterdagen, maar op afspraak ook op andere dagen van de week mogelijk! Het vakantiehuis "Casa Eva" heeft centrale verwarming en is het hele jaar door te huur!

Reistijd naar de zee ongeveer 20 minuten!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Gambetici is een klein gehucht gelegen in het rustige binnenland van de westkust van Istrië.
Je bereikt de zee in ongeveer 20 minuten rijden.
Winkels, restaurants, cafés, banken en tankstations zijn nooit verder dan 5-10 minuten rijden.
Vakantiegangers met een hond kunnen hun eerste wandelrondes direct vanaf de voordeur beginnen.

Het schiereiland Istrië bestaat uit Italië en Slovenië, en voor een groot deel uit Kroatië. De hier genoemde regio's hebben uitsluitend betrekking op het Kroatische deel. De levendige westkust van Istrië is zeer bekend, veel minder bekend daarentaken is het hart en de ziel van het schiereiland, het betoverende binnenland rond Motovun, ook wel de Istrische Toscane genoemd. Een beetje afgelegen, maar van een heel bijzondere charme is de oostkust aan de Kvarnerbaai met haar voorliggende eilandengroep. Istrië, bij ons voornamelijk bekend als zomerreisbestemming, heeft vele interessante en ontdekkingswaardige aspecten en is vanwege zijn warme, mediterrane klimaat ook buiten het hoogseizoen de moeite waard.

Blauw Istrië
Met blauw Istrië wordt de levendige, bruisende, geleidelijk aflopende westkust tussen Savudrija en Medulin bedoeld. Met zijn pittoreske, als parels aan een snoer geregen kustplaatsjes trekt blauw Istrië vooral aan door zijn diversiteit. Hier kunt u genieten van zwemplezier en allerlei soorten watersport, muziek, kunst, cultuur, evenals historische invloeden van Venetiaanse oorsprong tot terug in de Romeinse tijd. Er zijn mogelijkheden voor eten en vermaak van allerlei soort, maar ook rustige plaatsen en afgelegen zwembaaien een beetje weg van de gebruikelijke routes. Opmerkelijke steden van het blauwe Istrië zijn: Umag, Novigrad, Porec, Vrsar, Rovinj, Pula en de Lim-Fjord. Groen Istrië
Het centrale binnenland staat bekend als groen Istrië. Omdat het tot op heden ontsnapt is aan de jaarlijkse invasie van toeristen in het Adriatische gebied, heeft het vooral één ding behouden: authenticiteit. Hier, binnen een straal van 20 kilometer rond het kleine stadje Motovun, dat tussen de 13e en 17e eeuw door de Venetianen is gebouwd, ervaart men het authentieke Istrië. Hier lopen de klokken nog een beetje langzamer, hier leeft men nog van eigen landbouwproducten en hier vindt men rust en ontspanning van de dagelijkse stress. Het Istrische achterland is ook tijdens hete zomerperiodes gehuld in weelderig groen en levert de ideale voedingsbodem voor victualiën van luxeklasse. In de lente zijn de bossen gevuld met aromatische wilde asperges, gevolgd door bleke, smaakvolle voorjaarscantharellen, in de zomer staan zwarte truffels op het menu en de herfst bekroont het jaar met eekhoorntjesbrood en de koning onder de knollen van alle paddenstoelen: Tuber Magnatum Pico - de witte eettruffel, zoals die alleen nog in Piemonte te vinden is. Bezienswaardige steden van het groene Istrië zijn: Buje, Motovun, Grožnjan, Oprtalj, Buzet, Hum, Pazin en Svetvinčenat. Heerlijke vakantie in Istrië en altijd de moeite waard om te bezoeken!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Aankomstdag:
Hoogseizoen: individueel
Laagseizoen: individueel

Reservering
Hoogseizoen: per week
Laagseizoen: individueel

Check-in op aankomstdag: vanaf 16:00 uur
Check-out op vertrekdag: tot 10:00 uur

Borg: €300

Honden kosten €10 per dag & per hond.

Aanvullende informatie over de huurprijs:
De huurprijs is inclusief toeristenbelasting, exclusief eindschoonmaak (eenmalig €150). 20% van de huurprijs is verschuldigd als aanbetaling bij boeking, het resterende bedrag moet vier weken voor vertrek worden betaald.

De prijzen gelden voor maximaal acht personen.

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-09-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Istrien Pur
Mevr. B. Müller

Mevr. B. Müller

Casa Eva wordt verhuurd door ISTRIEN PUR, mevrouw Brigitte Müller. ISTRIEN PUR... is gespecialiseerd in de regio's Istrië, evenals Kvarner en bemiddelt al bijna twintig jaar charmante vakantiehuizen, prachtige villa's, hotels voor ieders smaak, evenals appartementen in het binnenland en aan zee. Alle verblijven zijn met zorg handgekozen. Kom eens langs, wij vinden zeker de juiste accommodatie voor u! ISTRIEN PUR, Brigitte Müller.


Andere accommodaties van Mevr. B. Müller

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Müller

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4689614

Laatst bijgewerkt: 21.10.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4689614.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat