Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Pelikaan 150

De Koog

Max.  3   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 21.07 tot 19.12.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 21.07 tot 19.12.2024
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Beleef een onvergetelijke vakantie in vakantieappartement "Pelikaan 150".

Het charmante, verzorgde en gezellige rookvrije vakantieappartement voor maximaal 3 personen (hond op aanvraag) is rustig gelegen aan de oostzijde van het appartementencomplex Residence De Pelikaan Texel op de eerste verdieping (lift aanwezig).

Naast een gezellige en lichte woonkamer met geïntegreerde keuken en een mooi overdekt licht oostelijk balkon waar u tot de middag van de zon kunt genieten, heeft het appartement met ongeveer 40 m² woonoppervlak een slaapkamer en een badkamer voorzien van douche en toilet. 50 m² woning met twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kleerkast, de andere slaapkamer met een eenpersoonsbed, zitbank en commode, alsook een goed onderhouden badkamer.

De gezellige en ruime woonkamer met geïntegreerde keuken biedt voldoende ruimte en maakt een ontspannen verblijf mogelijk. U heeft de beschikking over een 48 inch grote Samsung flatscreen-tv met digitale kabelaansluiting en vele Duitse en Nederlandse programma's, en een eigen, beveiligd, gratis en snel WiFi. De keuken is uitgerust met alle benodigde inventaris en biedt u een gasfornuis, magnetron met grillfunctie, Senseo-koffiepadmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. De grotere slaapkamer is uitgerust met een kledingkast en twee comfortabele eenpersoonsbedden van 80x200 cm, de kleinere slaapkamer met een comfortabel eenpersoonsbed van 80x200 cm, een zitbank en een ladekast. Beide slaapkamers bieden u door de rustige woonlocatie een ontspannen en herstellende slaap. 's Ochtends kunt u zich laten wekken door de glinsterende zonnestralen, als het weer, zoals meestal, mee zou moeten werken. De goed onderhouden badkamer biedt u een badkuip met douche en douchewand, wastafel met onderkast, spiegelkast, toilet, handdoekradiator, verschillende ophangmogelijkheden voor handdoeken en toilettassen, en een haardroger.

Alle kamers zijn aan de oostzijde gelegen, zodat u 's ochtends door zonnestralen gewekt wordt en uw ontbijt op het zonnige balkon kunt genieten. U ontvangt gratis, snel en eigen beveiligd WiFi en digitaal kabeltelevisie met Nederlandse en vele Duitse programma's.

Om de ongeëvenaarde vogeldiversiteit van Texel te verkennen en te genieten, ligt er een verrekijker voor u klaar om te gebruiken.

U kunt uw auto en uw fietsen gratis parkeren op de parkeerplaats voor het appartementencomplex. Uw bagage en boodschappen kunt u gemakkelijk naar uw appartement vervoeren met de beschikbare bagagewagens. Basisinformatie:

Ik gebruik het appartement zelf regelmatig, dus u kunt vertrouwen op een nette, schone en goed onderhouden staat van het appartement en de uitrusting.
Het meubilair is helaas beperkt tot een maximale gewichtsbelasting van 95 kg, ik vraag om uw begrip en aandacht hiervoor.

Boekingsmogelijkheden:
Bij voorkeur boeken per week! Wisseldagen: bij voorkeur vrijdag en maandag met eindschoonmaak door een extern bedrijf / zaterdag met eigen eindschoonmaak / uitzonderingen op aanvraag
Weken met "brugdagen" of feestdagen gedurende de week zijn in principe alleen "per week" (minimaal 6 nachten) te boeken!
In het hoogseizoen (juli/augustus/september) alleen wekelijkse boekingen met wisseldag vrijdag. Aankomst niet eerder dan 15 uur
Vertrek uiterlijk om 10 uur

Bijkomende kosten, beddengoed, WiFi:
De eindschoonmaak (65 €) wordt uitgevoerd door een extern bedrijf, vrijdag en maandag zijn mogelijk.
Toeristenbelasting 2024: 2,40 € per persoon per dag (verplicht)
Hond: 7,50 € per dag plus eindschoonmaak 20 € (verplicht)
Servicekosten: 9,50 €
Inclusief: elektriciteit, gas, water
Geen boekingskosten!
Beddengoed (lakens voor 80x200 cm, beddengoed voor 135x200 cm/80x80 cm) dient u zelf mee te brengen en te gebruiken. eigen veilig snel WiFi en een 48 inch flatscreen-tv met veel Duitse tv-programma's!

Betalingswijze:
Aanbetaling: 20% van de huursom binnen een week na het sluiten van het contract
Restbetaling: 80% van de huursom 4 weken voor aankomst
Borg: 100 € per overschrijving / wordt binnen een week na vertrek teruggestort op het door u opgegeven rekeningnummer. Hond:
Het meenemen van een rustige, schone en goed opgevoede hond is alleen op aanvraag toegestaan (7,50 € per dag; extra 20 € voor de eindschoonmaak).
Gelieve het hondenras te vermelden bij de boekingsaanvraag.
Het meenemen van een gevaarlijke hond zoals gedefinieerd in de relevante wetgeving is niet toegestaan.
De hond mag niet in de slaapkamers, niet in de badkamer en niet op de bank en stoelen.

Niet-rokers:
Dit is een niet-rokersappartement, wat betekent dat roken niet is toegestaan. er mag in het vakantieappartement niet (!) gerookt worden!

Meer informatie is ook te vinden op mijn eigen homepage.

Boek uw verblijf in het vakantieappartement "Pelikaan 150" en beleef een onvergetelijke vakantie op Texel.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 kilometer

1.5 kilometer

Supermarkt 2 kilometer

2 kilometer

Restaurant 0.1 kilometer

0.1 kilometer

Stadscentrum 2 kilometer

2 kilometer

Bus 0.1 kilometer

0.1 kilometer

Luchthaven 100 kilometer Amsterdam/Schiphol

100 kilometer

Station 15 kilometer Den Helder

15 kilometer

Snelweg-afrit 40 kilometer A 7 / E 22 Ausfahrt 14 Den Oever

40 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het mooie, charmante en gezellige vakantieappartement Pelikaan 150 in badplaats De Koog op Texel is rustig gelegen aan de rand van het prachtige natuurpark Duinen van Texel en grenst aan een dennenbos met romantische wandel- en ruiterpaden. Het vakantieappartement heeft een ideale woonlocatie voor alle gewenste activiteiten zoals strand- en natuuruitstapjes, wandelingen, fietstochten, paardrijden, koets- en boottochten, strand- en watersport, ontspannen, parachutespringen, zonnen, zwemmen, karten, minigolf, golf, winkelen, slenteren, uit eten gaan, cultuur, musea en galerieën, feesten, evenementen en nog veel meer. De prachtige fijnzandige duinenstranden en de al jarenlang meervoudig bekroonde beste strandrestaurant van Nederland, Strandpaal 17, de populaire badplaats De Koog met winkel-, shop-, restaurant- en sportief-/culturele mogelijkheden alsook attracties resp. events. Recreatieve voorzieningen zoals het zwemparadijs Calluna, maneges met de mogelijkheid tot strand- en bosritten, evenals het bekende Ecomare (natuurhistorisch museum en aquarium) liggen allemaal op 1 tot 1,5 km loop-/fietsafstand. De eilandhoofdstad Den Burg, in het hart van Texel met haar uitstekende winkelgelegenheden, de wekelijkse markt, restaurants en diverse evenementen, ligt op ongeveer 4 km afstand en is met slechts ongeveer 15 minuten fietsen zeer goed bereikbaar. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping (met lift) aan de rustige oostkant (zon van 's ochtends tot 's middags) van het appartementencomplex Residence de Pelikaan Texel, zodat u 's ochtends door zonnestralen gewekt wordt en uw ontbijt op het zonnige balkon kunt genieten.

Aangezien het appartement in het Nationalpark Dünen befindet, bent u slechts een paar minuten verwijderd van prachtige strandwandelingen en natuurervaringen. het appartementencomplex direct naast het 4*-hotel van der Valk De Koog Texel, kunnen de voorzieningen van het hotel zoals het uitstekende restaurant met 's ochtends een fantastisch ontbijtbuffet en 's avonds uitstekend eten, de gezellige pub met biljart & darts, de sauna, en de fietsverhuur tegen betaling worden gebruikt.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

Gratis annuleren mogelijk tot 60 dagen voor de aankomstdatum.

Gratis annuleren mogelijk tot 60 dagen voor de aankomstdatum.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-07-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Stein

Dhr. M. Stein

Beste gasten, Ik ga al vanaf mijn kindertijd elk jaar regelmatig naar Texel en ben voor altijd verliefd geworden op dit prachtige Noordzee-eiland. Ik gebruik mijn vakantiewoning regelmatig zelf en u kunt er dus op vertrouwen dat de vakantiewoning in een goede, nette, schone en gezellige staat is. Ik zou het leuk vinden om u als gast in mijn vakantiewoning te verwelkomen en ook voor Texel te kunnen enthousiasmeren.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4690069

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4690069.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 21.07 tot 19.12.2024
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat