Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW Boutique Villa Nana

Čelina

Max.  8   gasten
290m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 8  gasten
290m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Elegant vier slaapkamers met en-suite badkamers, overal uitzicht op zee, een spa zone met een hot-tub en Finse sauna, en verwarmd 40m² infinity zwembad met hydromassage
Perfect voor gezinnen, vrienden en met name voor koppels. Deze villa met vier slaapkamers en panoramisch uitzicht op het eiland en de zee is perfect voor bijeenkomsten tot acht personen. De interieurs zijn smaakvol ingericht en zeer comfortabel gemeubileerd. Met zijn chique meubilair en moderne architectuur creëert deze prachtig ingerichte vakantiewoning een verfijnde sfeer, verdeeld over 3 niveaus met een privélift voor uw gemak, met 290 m² goed georganiseerd interieur, gelegen op een 609 m² groot privé, omheind perceel. Voorzien van gratis highspeed internet, een stereosysteem zowel binnen als buiten, geavanceerde verwarming, ventilatie en airconditioning, en een oneindig verwarmd buitenzwembad met hydromassage, een spa-zone met een hottub en een Finse sauna. . . het heeft alles wat een moderne gast zou kunnen wensen voor een ideale vakantie.
De villagastheer die gedurende de duur van uw vakantie beschikbaar zal zijn, verwelkomt u bij aankomst. Speciale aanbiedingen van Boutique Villa Nana met 5 sterren speciaal voor u:
*Een SPA-ruimte voor uw lichaam en ziel bevindt zich op de bovenste begane grond (bereikbaar met een lift of de buitentrap). Het beschikt over een binnenzwembad (Hot-Tub), een Finse sauna, een badkamer met douche, een tv en een kitchenette om wat kruidenthee te bereiden. U heeft ook de mogelijkheid om een ontspannende massage te plannen met een van onze aanbevolen gediplomeerde masseurs (niet inbegrepen). Het EERSTE verdiepingsniveau heeft BUITEN een privé en verwarmd 40 vierkante meter (9,5m x 4,2m) oneindigheidszwembad met hydromassage en volledig geautomatiseerd zoutsysteem voor elektrolyse, een zonneterras (29m²) met acht ligstoelen, een loungehoek en een buitendouche. Het zwembadgedeelte is verbonden met het interieur door middel van schuifdeuren van glas van vloer tot plafond. Een korte klim via de trappen achter het huis leidt naar een perceel van 52m² met een schaduwrijke eethoek die plaats biedt aan acht personen, en een barbecue (houtskool/hout). Dit gebied is ook van binnenuit toegankelijk vanaf het slaapkamerniveau.
De EERSTE verdieping binnen heeft een geweldig panoramisch uitzicht op de zee en het eiland Brač, evenals een moderne open keuken en woonkamer met glazen buitenmuren die je verbinden met het zwembadgedeelte. Volledig gemeubileerd woonoppervlak met bank, een projector met ontvanger (als tv) en een eettafel voor acht gasten zorgt voor een ontzettend comfortabel verblijf. Naast is een wijnbar met een wijnkoeler, een bar aan huis, krukken en een volledig uitgeruste keuken met alle apparaten die een moderne gast wenst voor een ontspannen verblijf. Er is ook een aparte familiebadkamer met douche beschikbaar.
*De TWEEDE verdieping heeft vier hoofdslaapkamers, elk met een gedeeld balkon dat een prachtig uitzicht biedt op het eiland en de zee en is volledig voorzien van airconditioning. Je kunt een lift of een binnentrap gebruiken om naar de tweede verdieping te gaan. Slaapkamer NR1 (19 m²) met een kingsize bed van 180 cm bij 200 cm, een tv, een aangrenzende badkamer van 6 m² met een douche en een balkon.
Slaapkamer NR2 (10 m²) heeft een kingsize bed van 180 cm bij 200 cm, een tv en een badkamer met douche (3 m²) en suite, en een balkon.
Slaapkamer NR3 (10 m²) heeft een kingsize bed van 180 cm bij 200 cm, een tv en een badkamer met douche (3 m²) en suite, en een balkon.
Slaapkamer NR4 (11 m²) met een kingsize bed van 180 cm bij 200 cm, een tv, en een badkamer met douche (2 m²) en suite. ) heeft een kingsize bed van 180 bij 200 cm, een televisie, een aangrenzende badkamer met een douche van 3 m² en een balkon.
Er is ook een wasruimte met een wasmachine, een droger en strijkvoorzieningen op de tweede verdieping. Daarnaast is er een deur naar het buiteneetgedeelte met een barbecue achter het huis.
Vier auto's kunnen veilig geparkeerd worden op een privéterrein, en het hebben van een auto wordt aanbevolen. Videobewaking is geïnstalleerd op de parkeerplaats en bij de ingang.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 kilometer

2 kilometer

Supermarkt 1 kilometer

1 kilometer

Restaurant 2 kilometer

2 kilometer

Bus 2 kilometer

2 kilometer

Luchthaven 40 kilometer Split

40 kilometer

Station 30 kilometer Split

30 kilometer

Snelweg-afrit 15 kilometer Blato na Cetini

15 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Genesteld in een serene sectie van het historische dorp Čelina, waan je jezelf terug in een zorgeloze Dalmatische periode waar je enkel het geluid van krekels hoort en omgeven wordt door tinten van blauw en groen. Gelegen op heuvels dichtbij het levendige, kleine mediterrane stadje Omiš en de Cetina-rivier (4 km), is het slechts 2 kilometer rijden van het ongerepte kiezelstrand van Stanići (250 meter hemelsbreed), een supermarkt op 2 kilometer, en 2-3 kilometer van eetgelegenheden. Op slechts 2 km (3 minuten rijden) van de villa bevindt zich de lokale taverne Berekin waar u een traditioneel gerecht kunt bestellen of een lokaal ambachtelijk biertje kunt proberen in de typische Dalmatische sfeer, terwijl u geniet van het uitzicht op het eiland en de zee. U kunt ook extra diensten zoals een privékok, een masseuse en boodschappenbezorging naar de accommodatie regelen als u liever privacy heeft tijdens uw bezoek (alle extra's zijn niet inbegrepen; ze kunnen vooraf of tijdens uw verblijf worden geregeld). Op de hellingen bevindt zich Boutique Villa Nana, slechts 4 km van het kleine mediterrane stadje Omiš, dat veel restaurants heeft, een open markt, historische locaties en de rivier de Cetina, waar je kunt raften, ziplinen, kanoën, canyoning en privé- of groepsboottochten kunt maken naar de eilanden Brač, Hvar of Vis. Je kunt genieten van de zuivere lucht die dit ongerepte gebied te bieden heeft terwijl je wandelt over de wandelpaden, omgeven door olijfbomen en mediterrane planten. Het paleis van Diocletianus, gebouwd door de Romeinse keizer in de vierde eeuw, is een beroemde stad in Split met een rijke geschiedenis, en de villa ligt op slechts 30 km (40 minuten met de auto) daarvandaan. Binnen de witstenen muren van het paleis, evenals onder de binnenplaatsen, zijn talloze winkels, pubs en cafés te vinden. Voor groepen die de beroemde Omiš Riviera willen verkennen terwijcould genieten van een rustige vakantie op een ongerepte locatie, is Boutique Villa Nana de perfecte verblijfplaats.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: 12 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)


Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)



Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Mrčela

Bedrijf M. Mrčela

FerieHome is een klein bureau dat gespecialiseerd is in het verlenen van verhuurdiensten van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we streven naar de perfecte match voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Centraal-Dalmatië, de populairste en mooiste regio van Kroatië. Het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, gezinsgerichte, historische, medische of ander soort vakantie, dit gebied voldoet aan alle wensen. Wij voeren een persoonlijke controle uit op elk eigendom en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom, als hoofdvertegenwoordiger van de aangeboden accommodatie, is de beste prijs gegarandeerd.


Andere accommodaties van Bedrijf M. Mrčela

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Mrčela

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4690137

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4690137.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat