Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Meden Dol

Skradin, Midden-Dalmatië, achterland van Šibenik

Max.  9   gasten
242m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 9  gasten
242m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Last-Minute-Korting in juli, augustus en september!
* Het BUITENGEDEELTE beschikt over een verwarmd zwembad van 9 x 6,5 meter met ondiepe gedeeltes en vier gedeeltelijk onderwater liggende ligstoelen; er is ook een aangesloten whirlpool met krachtige verwarming, hydromassage en geiser. Op het grote, omheinde zonneterras staan zes extra ligstoelen, een buitendouche en enkele hangende eistoelen ter beschikking. Naast het zwembad is er een speeltuin met kunstgras, schommels en glijbanen. Ook is er een tafelvoetbalgebied en een trampoline voor extra plezier. Daarnaast is er een kleine biologische tuin met seizoensgroenten zoals tomaten, komkommers en courgettes. Ook worden er biologische kippeneieren aangeboden door de eigenaar. Er is een 52 vierkante meter grote overdekte eethoek die is uitgerust met twee op maat gemaakte houten banken en stoelen, en een houten eettafel. Er is een flatscreen-tv, een barbecueplek, een extra koelkast, een spoelbak en een gezellige loungehoek die gemakkelijk bereikbaar is vanuit de keuken. Deze ruimte is ideaal om laat op de avond een glas wijn of 's ochtends een kopje koffie te genieten. Vanaf dit terras betreedt u het smaakvol ingerichte en volledig functionele interieur. Bovendien is er een kleine biotuin met seizoensgroenten zoals tomaten, komkommers en courgettes. Evenzo worden er door de eigenaar biologische kippeneieren aangeboden.
* De begane grond beschikt over een 60 vierkante meter grote open woon- en eetkamer met een eettafel voor acht personen, een volledig uitgeruste keuken (inclusief een Dolce Gusto-koffiemachine, een koelkast, een magnetron, een waterkoker en een broodrooster) en een woonkamer met een zeer comfortabele sofa, een flatscreen-tv, airconditioning, gratis WiFi en IPTV-kanalen. Op de bovenverdieping bevindt zich een galerij (als tweede woongedeelte) met een comfortabele bank die omgevormd kan worden tot een slaapbank, een flatscreen-tv met IPTV-kanalen en PS5, een wijnkoeler en airconditioning. De begane grond heeft een apart toilet en een wasruimte met wasmachine en droger.
* De beddenverdeling:
Slaapkamer Nr. 1 - twee eenpersoonsbedden;
Slaapkamer Nr. 2 - een tweepersoonsbed;
Slaapkamer Nr. 3 - een stapelbed. Slaapkamer nr. 1 (begane grond, 12 m²) heeft een eigen badkamer (7,5 m²) met Finse sauna en douche, evenals airconditioning, tv en een tweepersoonsbed (180 x 200 cm).
Slaapkamer nr. 2 (12 m²) op de begane grond met een tweepersoonsbed (180 x 200 cm), airconditioning, tv en een eigen badkamer van 5 m² met douche.
Slaapkamer nr. 3 (eerste verdieping, 13 m²) heeft een eigen badkamer (7,5 m²) met Finse sauna en douche, evenals airconditioning, tv en een tweepersoonsbed (180 x 200 cm).
Slaapkamer nr. 4 (eerste verdieping, 13 m²) met een tweepersoonsbed (180 x 200 cm), airconditioning, tv en een eigen badkamer van 5 m² met douche. 4 (eerste verdieping, 13 m2) beschikt over een eigen badkamer (6,5 m2) met douche, een tweepersoonsbed (180 x 200 cm), airconditioning en TV. Wij willen erop wijzen dat deze woning een bijzonderheid heeft die veel villa's missen: twee hoofdslaapkamers, elk met een eigen Finse sauna, een privézwembad met aangesloten whirlpool (hot tub) en vier ligstoelen in het ondiepe gedeelte van het zwembad, en dat alles exclusief voor u! Alles is ingericht met de hoogste kwaliteit. U geniet van absolute afzondering, want de eigenaar, die achter Villa Meden Dol woont, is uw eerste buur in de omgeving. Geniet ter plaatse van proeverijen van eersteklas Kroatische producten.
Er is een beveiligde parkeerplaats voor 5 auto's en twee snellaadstations voor elektrische voertuigen.
LET OP: Het zwembad is geopend van begin april tot eind oktober.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 kilometer

3 kilometer

Supermarkt 11 kilometer

11 kilometer

Restaurant 2.5 kilometer

2.5 kilometer

Stadscentrum 17 kilometer

17 kilometer

Luchthaven 73 kilometer SPU Split

73 kilometer

Station 108 kilometer Split

108 kilometer

Snelweg-afrit 14 kilometer Skradin

14 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanwege zijn opmerkelijke natuurlijke schoonheid is het Nationaal Park Krka een populaire toeristenbestemming. Verken zijn historische kloosters en oude molens, wandel naar watervallen en maak boottochten op zijn rustige meren. Het bevindt zich in het achterland van de stad Šibenik in Midden-Dalmatië. Er zijn meerdere ingangen tot het park en ook verschillende routes om er te komen. Bekijk de bekende Skradinski Buk (de ingang naar Skradin, 17 km van de villa vandaan), een reeks terrasvormige watervallen die uitmonden in een fonkelend blauwe poel. Neem het houten pad dat het netwerk van watervallen omringt, langs bruisende beekjes en door bossen, om prachtige uitzichtpunten te bereiken.

Vergeet niet Roški Slap te bezoeken, een andere populaire reeks watervallen in het park, slechts 2,5 km van de villa verwijderd. Als u uw zwempak meeneemt, kunt u in het grote zwembad aan de voet van deze watervallen zwemmen of pootjebaden. Panorama Roški Slap is een zeer mooi restaurant met een adembenemend uitzicht op de kloof. U kunt van het uitzicht genieten vanuit het restaurant zonder te betalen voor parkeren. Maak in de zomer gebruik van de door het park aangeboden boottochten om het Franciscaner klooster Moeder van Barmhartigheid te bezoeken, dat op een door bomen omringd eiland midden in het Visovac-meer ligt. In het park bevindt zich ook het Krka-klooster uit de 14e eeuw, dat uitkijkt over de rivier en in de zomer geopend is voor individuele of begeleide rondleidingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)


Annuleringsvoorwaarden: Als de gast zijn/haar reservering wil annuleren, mag de huiseigenaar het volgende behouden: 40% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd binnen 48 uur na betaling van de aanbetaling tot 60 dagen voor de incheckdatum 50% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 60 tot 30 dagen voor de incheckdatum 100% van de totale boekingsprijs als er wordt geannuleerd 30 tot 0 dagen voor de incheckdatum De gast kan gratis annuleren binnen 48 uur na het betalen van de boekingsaanbetaling (de eigenaar geeft een volledige terugbetaling)


meer informatie:

Tijdens een verblijf in Villa Meden Dol in het dorp Rupe (Zorice 3), in de buurt van Skradin (achterland van Šibenik), kunt u de ongerepte en rustige omgeving van de wijngaarden en traditionele stenen huizen ervaren. De elegante accommodatie Villa Meden Dol is gelegen op een 1520 vierkante meter groot, omheind privéterrein te midden van ongerepte natuur en biedt absolute afzondering en de ideale mix van modern en traditioneel design. In dit gebied vindt u wijngaarden en wijnhuizen, en u kunt er zeer elegante wijnen proeven en kopen van de lokale bevolking. Exclusief voor u biedt Villa Meden Dol comfortabel plaats aan 8+1 personen (4 slaapkamers, 4,5 badkamers), twee Finse sauna's, een verwarmd privézwembad van 58 vierkante meter met jacuzzi, een tafelvoetbalgebied en een speeltuin. De 242 vierkante meter grote suite, die alleen voor u gereserveerd is, wordt hieronder in detail beschreven.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Mevr. M. Curak

Mevr. M. Curak

FerieHome is een kleine organisatie met veel ervaring die gespecialiseerd is in het aanbieden van huurdiensten voor zorgvuldig geselecteerde villa's met een zwembad, we bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we streven naar de perfecte keuze voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Centraal-Dalmatië, de populairste en mooiste regio van Kroatië, en bieden alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie-, historische, medische of ander soort vakantie wil, dit gebied voldoet aan alle eisen. We controleren persoonlijk elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie die op deze site wordt gepresenteerd, wordt de beste prijs gegarandeerd.


Andere accommodaties van Mevr. M. Curak

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Curak

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4691306

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4691306.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat