Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

FeWo Blix Kevelaer

Kevelaer

Max.  5   gasten
170m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
170m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in ons prachtige vakantieappartement FeWo Blix Kevelaer, gelegen in de schilderachtige stad Kevelaer. Deze ruime woning van 170 vierkante meter biedt plaats aan maximaal 5 gasten. Het beschikt over 2 woonkamers, 4 slaapkamers en 1 badkamer, allemaal uitgerust met moderne gemakken en voorzieningen.

Het appartement is omgeven door een prachtige tuin, waar u kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Een grill is beschikbaar, ideaal voor gezellige barbecue-avonden op het terras. Binnen in het appartement kunt u zich heerlijk nestelen bij de open haard, die zorgt voor extra warmte en gezelligheid. Het appartement is ook uitgerust met airconditioning om u op hete dagen een aangenaam binnenklimaat te bieden. De volledig uitgeruste kitchenette heeft alles wat u nodig heeft om uw maaltijden te bereiden, inclusief een vaatwasser, een magnetron, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Het appartement is ook voorzien van een wasmachine en een droger, wat een langer verblijf nog comfortabeler maakt.

Voor entertainment is het appartement uitgerust met een televisie en gratis glasvezel-WLAN. Een strijkijzer en een haardroger zijn ook beschikbaar. Het appartement is rookvrij en biedt een allergievriendelijke omgeving. Ook monteurs zijn hartelijk welkom.

Het appartement is liefdevol ingericht en voorzien van comfortabele meubels, hoogwaardige houten vloeren en moderne huishoudelijke apparaten. De slaapkamers zijn gezellig en nodigen uit om te ontspannen. De badkamer is groot en heeft een douche. Wij kijken uit naar uw bezoek aan ons vakantieappartement FeWo Blix Kevelaer, waar u comfort, rust en natuur ten volle kunt genieten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (200x100 cm)
Eenpersoonsbed (200x100 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 kilometer

3 kilometer

Restaurant 4 kilometer

4 kilometer

Stadscentrum 4 kilometer

4 kilometer

Luchthaven 14 kilometer Flughafen Weeze NRN

14 kilometer

Station 4 kilometer Bahnhof Kevelaer

4 kilometer

Snelweg-afrit 13 kilometer A 57 Abfahrt Sonsbeck 7 Kevelaer

13 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

De stad Kevelaer ligt in de Nederrijnse Laagvlakte, in het noordwesten van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De Maria-bedevaartsplaats Kevelaer is de grootste bedevaartsplaats in heel Noordwest-Europa. De eerste getuigenissen van het bestaan van een nederzetting in het stadsgebied van Kevelaers gaan terug tot de oudere IJzertijd (ongeveer 800 v.Chr.). Kevelaer wordt voor het eerst documentair vermeld op 10 mei 1300.

Ons vakantieappartement bereikt u via de snelweg 57. Rijd tot de afslag Sonsbeck, houd richting Kevelaer aan en volg dan de Bundesstraße 9 richting Geldern. Als alternatief kunt u ook via de A 40 tot de afslag Kerken rijden en daarna op de Bundesstraße 9 richting Kevelaer aanhouden. Vanaf deze parkeerplaats gaat onze oprit naar de boerderij haaks naar rechts. Let op: grindweg. U bereikt de boerderij na 200 meter en daar vindt u uw vakantieappartement.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-08-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf 004915201937415
Dhr. J. Blix

Dhr. J. Blix

Wij, de familie Blix, heten u van harte welkom. Op onze website willen wij u informatie geven over ons vakantieappartement en u informeren over de locatie van het appartement en de recreatiemogelijkheden in Kevelaer. Het landhuis ligt aan de rand van Kevelaer in de regio Nederrijn. Het exclusieve vakantieappartement heeft een oppervlakte van meer dan 150 m² met 4 slaapkamers. Het beschikt over aantrekkelijke woonruimtes op 2 niveaus, met een houtkachel en comfortzones. Verder beschikt het over een moderne 3D-airconditioning en gratis wifi in de woonruimte. De keuken is volledig ingericht en heeft een ruime eethoek. De vriendelijk lichte badkamer met marmeren wastafel en hoekbad/douche nodigt uit om te ontspannen. Op het overdekte terras met zuidelijke ligging kan men van de zonsondergang genieten met een geweldig uitzicht. Wij, de familie Blix, heten u van harte welkom. Op onze website willen we u informatie geven over ons vakantieappartement en u informeren over de locatie van het appartement en de recreatiemogelijkheden in Kevelaer. Het landhuis ligt aan de rand van Kevelaer in de regio Niederrhein. De exclusieve vakantiewoning heeft een oppervlakte van meer dan 150 m² met 4 slaapkamers. Het beschikt over aantrekkelijke woonruimtes op 2 niveaus, met een houtkachel en comfortabele landschappen. Verder heeft het een moderne 3D-airconditioning en gratis wifi in de woonruimte. De keuken is volledig ingericht en heeft een ruime eethoek. De vriendelijk lichte badkamer met marmeren wastafel en hoekbad/douche nodigt uit om te blijven. Op het overdekte terras met zuidelijke ligging kan men de zonsondergang met geweldig uitzicht genieten.


meer informatie

Objectnummer: 4691779

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4691779.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat