Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Viva La Vida

Noordwijkerhout

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

„Casa Viva La Vida“ Een volledig gerenoveerd vakantiehuis in het bungalowpark Sollasi in Noordwijkerhout, midden in de bloembollenstreek.
Het park ligt direct aan het Oosterduinse Meer. Binnen 2,5 kilometer bereikt u het strand van Langevelderslag en het prachtige natuurgebied „Hollands Duin“.
Dit vakantiehuis is begin 2024 volledig gerenoveerd, waarbij kwaliteit en afwerking de hoogste prioriteit hadden. Het vakantiehuis beschikt over een moderne woonkamer met een 50-inch smart-tv en een open keuken.
De keuken is volledig uitgerust. Gaskookplaat, oven/magnetron, grote koelkast met vriesvak, vaatwasser, Nespresso-machine, waterkoker, broodrooster, sinaasappelpers en voldoende servies, pannen en bestek.
Bij uw aankomst zijn er koffie, frisdranken, bier en wijn beschikbaar, zodat u bij aankomst en vóór het eerste winkelbezoek van een eerste snack kunt genieten. Twee slaapkamers zijn vanuit de woonkamer toegankelijk. We hebben ons gericht op een luxueuze "hoofdslaapkamer" met een hoogwaardig boxspringbed van 1,8 meter breed en 2 meter lang. Er is ook een ruime inbouwkast. De tweede slaapkamer is in principe voor kinderen ingericht en heeft twee aparte boxspringbedden met een breedte van 80 cm en een lengte van 2 meter. Deze slaapkamer heeft ook een ruime inbouwkast. De volledig gerenoveerde badkamer heeft een ruime inloopdouche, regendouche, toilet en wastafel. Shampoo en douchegel zijn aanwezig. Per persoon zijn er twee handdoeken (1x groot en 1x klein). Op verzoek kunnen we bij een reservering van een week deze halverwege de week omwisselen voor een schone set.
Het vakantiehuis beschikt over twee tuinen. Een tuin met absolute privacy, met gezellige zitplaatsen, twee ligstoelen, twee relaxfauteuils en een gasbarbecue.
Aan de voorkant bevindt zich een terras met zitplaatsen.
Het huis is voorzien van mechanische ventilatie en airconditioning.
Licentie- of registratienummer: 0575 CDDD 5C1C 7C40 0425

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (800x200 cm)
Eenpersoonsbed (800x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 kilometer

2 kilometer

Supermarkt 3.5 kilometer

3.5 kilometer

Stadscentrum 3 kilometer

3 kilometer

Bus 3 kilometer

3 kilometer

Luchthaven 19 kilometer Schiphol

19 kilometer

Station 4 kilometer Voorhout

4 kilometer

Snelweg-afrit 5 kilometer A44

5 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Oosterduinse-Meer
Aan het Oosterduinse-Meer, algemeen bekend als Comomeer, kunt u genieten van de prachtige natuur. Het meer biedt ruimte voor waterrecreatie, een mooie wandeling of een fietstocht. Geniet tussendoor van een koffie met de beroemde zelfgemaakte appeltaart of een heerlijke lunch bij Como & Co, of geniet van een prachtig uitzicht en een sensationeel menu bij De Volière, een nieuwe unieke plek aan het Oosterduinsemeer.

Noordwijkerhout heeft veel te bieden. In het centrum van Noordwijkerhout vindt u gezellige winkels waar voor ieder wat wils is. Of bezoek het NoVaTo-museum (vroeger Noordwijkerhout) en ontdek hoe de inwoners van Noordwijkerhout vroeger leefden. Ontspan bij mooi weer op een van de vele terrassen met uitzicht op de Witte Kerk of neem binnen plaats in een gezellig café. 's Avonds kunt u genieten van het aanbod van de vele restaurants. De Witte Kerk is het centrale punt van het dorpscentrum van Noordwijkerhout en al meer dan zeven eeuwen een belangrijke ontmoetingsplek.
Deze oude kerk wordt trots bezongen in het volkslied van Noordwijkerhout.
Nieuwe bezoekers zijn steeds weer aangenaam verrast door de sfeer rondom de kerk.
Of u nu in Noordwijkerhout geboren bent of een lang weekend doorbrengt in een gezellige B&B of een van de vele vakantieparken, iedereen is welkom.
Ontmoeten. Een goed woord om Noordwijkerhout te beschrijven. Neem plaats op een gezellig terras aan het dorpsplein en geniet van het uitzicht op deze prachtige kerk.

Bloembollenvelden
Van maart tot mei verandert Noordwijkerhout in een groot bloemenparadijs. Miljoenen bloemen schieten uit hun bollen met hun enorme kleurenpracht en de heerlijkste geuren. Elke dag zorgen de bloembollentelers met grote inzet en passie voor hun product, op het veld, in de schuur of in de kas. Bewonder de bloemenpracht terwijl u de velden verkent, te voet of met de fiets.
Voor de bloemenparade kunt u de kleurrijke parade van prachtige bloemenwagens bewonderen tijdens de verlichte bloemenparade in het centrum van Noordwijkerhout. De verlichte bloemenparade trekt door de straten van het dorp en vormt tegelijkertijd de officiële opening van de bloemenparade. Dit prachtige evenement wordt elk jaar met spanning verwacht door de inwoners van de gemeente Noordwijk en ver daarbuiten.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 50 % 4 weken voor aankomst
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze prijs is inclusief 9% BTW.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

Gratis annuleren mogelijk tot 28 dagen voor de aankomstdatum.

Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 14 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 14 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Gratis annuleren mogelijk tot 28 dagen voor de aankomstdatum.

Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 14 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 14 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.



Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Boutiqements.nl
Mevr. M. Van Kampen

Mevr. M. Van Kampen

„Casa Viva la Vida“ of „Vier het Leven!“ Toen we de kans kregen om ons eigen vakantiehuis te openen, hebben we die met beide handen aangegrepen! We kochten een ‘fixer-upper’ en hebben deze van binnen en buiten volledig gerenoveerd. Mijn partner, een bouwingenieur met inzicht, vastberadenheid en een vleugje hotel-DNA, en ik met meer dan 30 jaar ervaring in de gastronomie en hotellerie. De perfecte mix en we zijn erg trots en tevreden met het eindresultaat. We kijken ernaar uit om onze gasten te ontmoeten en hopen dat zij Casa Viva la Vida, het bos, de duinen, het meer, de zee, de bloembollenvelden en de charmante dorpjes hier in de bloembollenstreek net zo zullen genieten als wij! Hopelijk tot snel! Groeten, Marjolein


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4693108

Laatst bijgewerkt: 22.10.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4693108.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat