Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Meernahe Villa Marin mit beheiztem Pool

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Klimno

Max.  8   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 8  gasten
160m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Genesteld in het rustige hart van Klimno, een pittoresk dorp op het adembenemende eiland Krk in Kroatië, biedt Villa Marin een uitzonderlijke toevluchtsoord voor iedereen die ontspanning en luxe zoekt. Dit nieuw gebouwde vakantiehuis belichaamt de perfecte mix van modern comfort en rustige kustcharme, waardoor het een ideaal doel is voor een onvergetelijke vakantie.

Villa Marin heeft een eersteklas locatie direct aan zee met een adembenemend uitzicht op de glinsterende Adriatische Zee. Het landgoed is volledig omheind en biedt privacy en een rustige sfeer, ideaal voor een ontspannende vakantie. Klimno zelf is een kleine, relaxte gemeenschap die de essentie van de Kroatische kust vastlegt. Hier verloopt het leven langzamer en nodigt het u uit om te ontspannen en te genieten van de relaxte mediterrane levensstijl.

Het buitenwoonruimte is een van de opmerkelijke kenmerken van de villa. Een groot, schaduwrijk terras biedt de perfecte setting om van de zon te genieten of gezellige maaltijden met familie en vrienden te nuttigen. Het terras is doordacht ingericht met een grote eettafel, comfortabele loungemeubelen en een buitenkeuken, waardoor het een uitnodigende ruimte creëert voor maaltijden en ontspanning in de buitenlucht. Of u nu verse zeevruchten van de streek op de steengrill grilt of gewoon een koel drankje geniet terwijl u de zeewind inademt, elk moment in de buitenlucht is puur genot.

Voor zwemliefhebbers is het privé verwarmde zwembad van de villa een echt hoogtepunt. Het zwembad biedt een luxe manier om de dag te beginnen met een verfrissende duik, 's middags ontspannen te baden of 's avonds onder de sterren te relaxen. Wanneer u Villa Marin binnenkomt, wordt u verwelkomd door een lichte en luchtige open woonruimte op de begane grond. Het interieur is ontworpen met oog voor zowel comfort als stijl en biedt overal moderne meubels en doordachte details. De gezellige woonkamer is perfect om te ontspannen na een dag vol verkenningen van het eiland, of het nu met een goed boek is of een filmavond met uw dierbaren. De volledig uitgeruste keuken is een genot voor elke kok en biedt alles wat u nodig hebt om tijdens uw verblijf heerlijke maaltijden te bereiden. Naast de keuken bevindt zich een eethoek, waar u kunt genieten van maaltijden met uitzicht op de tuin en de zee.

Op de begane grond van Villa Marin bevindt zich de eerste ruime slaapkamer, ontworpen als een privé toevluchtsoord. Het beschikt over een luxe kingsize bed, een flatscreen-tv en airconditioning. De slaapkamer heeft ook een eigen badkamer met moderne armaturen en een verfrissende douche. Deze ruimte is perfect voor degenen die gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen van de villa prefereren.

Ook op de begane grond bevindt zich een charmante slaapkamer met een stapelbed (170 cm x 90 cm), wat het tot een ideale ruimte voor kinderen maakt. Deze kamer is zeker een hit bij jongere gasten en biedt een gezellige en leuke plek om te slapen en te spelen. Bovendien is er op de begane grond een gastentoilet.

Op de eerste verdieping vindt u drie extra ruime slaapkamers, elk ontworpen als een privé toevluchtsoord. Elke slaapkamer beschikt over een luxueus kingsize bed, een flatscreen-tv, airconditioning en een privébalkon – perfect om uw ochtendkoffie te genieten of de zonsondergang te bekijken. De slaapkamers zijn zo ontworpen dat ze een rustige en ontspannende omgeving bieden, wat zorgt voor een verkwikkende nachtrust.

Elke slaapkamer heeft ook een eigen badkamer met moderne armaturen en verfrissende douches. Deze privébadkamers zorgen ervoor dat iedereen in uw groep zijn eigen ruimte heeft om te ontspannen en op te frissen, nadat u een dag vol het verkennen van de vele attracties van het eiland heeft doorgebracht.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Woonkamer
Stapelbed (90x170 cm)
Stapelbed (90x170 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 meter

30 meter

Supermarkt 10 meter

10 meter

Restaurant 30 meter

30 meter

Stadscentrum 10 meter

10 meter

Bus 100 meter

100 meter

Luchthaven 14 kilometer Rijeka International Airport

14 kilometer

Station 37 kilometer Kolodvor Rijeka

37 kilometer

Snelweg-afrit 18 kilometer A1

18 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

De centrale ligging van Villa Marin in Klimno betekent dat u nooit ver van de voorzieningen van het dorp bent. Een korte wandeling vanaf de villa brengt u naar de lokale markt, waar u verse producten en andere essentiële zaken kunt kopen. Het dorp biedt ook een bakkerij, een bar en meerdere restaurants waar u heerlijke lokale gerechten kunt genieten. Voor degenen die van water houden, bieden het nabijgelegen strand en de jachthaven talrijke mogelijkheden om te zwemmen, te zonnebaden en aan watersport te doen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Inbegrepen in de huurprijs:

Accommodatie, airconditioning, badhanddoeken, beddengoed, eindschoonmaak, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik van babybedje, gebruik van kinderstoel, gebruik van barbecue, gebruik van wasmachine, water.

meer informatie:

Of u nu wilt ontspannen aan het zwembad, het charmante dorp Klimno wilt verkennen of een avontuur aan zee wilt beleven, Villa Marin biedt de perfecte setting voor uw droomvakantie. Boek uw verblijf vandaag nog en ervaar de magie van de Kroatische kust in Villa Marin.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurservice biedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Wij werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen, en kennen het gebied goed. Elk door ons beheerd object wordt regelmatig gecontroleerd door ons management om te zorgen dat uw welverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. We doen ons uiterste best om u te helpen bij het realiseren en organiseren van uw perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring garanderen een veilige en kwalitatief hoogwaardige vakantie. Gedurende uw verblijf in een van de door ons bureau aangeboden villa's staan wij voor al uw vragen en verzoeken tot uw beschikking. Wij voldoen graag aan al uw eisen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4693271

Laatst bijgewerkt: 18.10.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4693271.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat