Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Calma Apartment I. mit Gemeinschaftspool

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Malinska

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantieappartement I. in de Villa Calma Apartments in Malinska op het eiland Krk is de ideale plek om te ontspannen en van uw zomervakantie te genieten. Het bevindt zich op de begane grond van een modern gebouw, wat gemakkelijke toegang mogelijk maakt. Het appartement is 60 vierkante meter groot en biedt een comfortabele en ruime accommodatie voor maximaal vier personen. Het biedt ook het gezamenlijk gebruik van het zwembad en het zonneterras. Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een moderne woonkamer, die is uitgerust met een comfortabele bank en uitnodigt tot ontspannen na een lange dag op het eiland. De bank is perfect voor ontspannen middagen of tv-avonden, aangezien er in de woonkamer een grote televisie staat met toegang tot satellietkanalen en Netflix. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie genieten van uw favoriete programma's en films. Het hele appartement is voorzien van airconditioning, wat zorgt voor een aangenaam koele verblijfplaats tijdens de hete zomermaanden.

De eetkamer, die verbonden is met de woonkamer, heeft een eettafel voor vier personen. Deze ruimte is ideaal voor gezinsmaaltijden of gezellige bijeenkomsten met vrienden. De keuken is volledig uitgerust met alle noodzakelijke moderne apparatuur, waaronder een kookplaat, oven, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. Met deze veelheid aan apparaten kunt u heerlijke maaltijden bereiden direct in uw appartement, waarbij u altijd alles bij de hand heeft.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers die alle gasten een ontspannende nachtrust garanderen. Het eerste slaapkamer is uitgerust met een groot tweepersoonsbed dat u alle comfort biedt die u nodig heeft voor een rustgevende slaap. Het tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, perfect voor kinderen of vrienden. Beide kamers zijn uitgerust met hoogwaardig beddengoed, wat een gevoel van gezelligheid en comfort versterkt. Verse handdoeken worden verstrekt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra bagage.

De badkamer is modern en functioneel, met een douche, wastafel en toilet. Een bijzonder voordeel van dit appartement is de wasmachine in de badkamer, wat erg handig is bij langere verblijven. Daarnaast is er een strijkijzer en strijkplank, zodat u uw kleding altijd vlekkeloos schoon kunt houden.

Het appartement heeft ook een privéterras waar u rustige ochtenden met een kopje koffie of ontspannende avonden onder de sterrenhemel kunt genieten. Het terras is uitgerust met tuinmeubilair en biedt overdag aangename schaduw. Een bijzondere attractie van het terras is de elektrische Weber-grill, waarop u buiten heerlijke maaltijden kunt bereiden. Dit is de ideale gelegenheid om te grillen en uw maaltijden in de frisse lucht te genieten terwijl u van het aangename mediterrane klimaat geniet.

Gasten van het appartement hebben ook toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, waar ze kunnen afkoelen en een duik kunnen nemen. Bij het zwembad staan ligstoelen waarop u kunt ontspannen en zonnebaden. Het appartement is uitgerust met gratis WiFi, zodat u in contact kunt blijven met familie en vrienden of indien nodig dringende werkverplichtingen kunt nakomen. Er is een parkeerplaats voor uw voertuig, wat een groot voordeel is in toeristische plaatsen. Bovendien is er een laadstation voor gasten met elektrische voertuigen, wat het comfort en het gemak van uw verblijf verder verhoogt. U kunt ook gratis een SUP-board en een fiets huren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 200 meter

200 meter

Supermarkt 349 meter

349 meter

Restaurant 350 meter

350 meter

Stadscentrum 2 kilometer

2 kilometer

Bus 450 meter

450 meter

Luchthaven 16 kilometer Rijeka International Airport

16 kilometer

Station 40 kilometer Kolodvor Rijeka

40 kilometer

Snelweg-afrit 19 kilometer A1

19 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement bevindt zich in een rustig deel van Malinska, maar is slechts op enkele minuten loopafstand van prachtige stranden, winkels en restaurants. Malinska is een populaire bestemming vanwege de mooie stranden, het kristalheldere zeewater en de talrijke recreatiemogelijkheden zoals fietsen, wandelen en watersporten.

Met dit appartement heeft u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie op het eiland Krk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de huurprijs inbegrepen:

Accommodatie, airconditioning, badhanddoeken, bedlinnen, eindschoonmaak, elektriciteit, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, inschrijfgeld, toeristenbelasting, gebruik van de barbecue, water.

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-08-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurservice aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. We werken lokaal, onderhouden goede relaties met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen, en kennen de omgeving goed. Elk door ons beheerd object wordt regelmatig door ons management gecontroleerd om te verzekeren dat uw welverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. We doen ons best om u te helpen bij de uitvoering en organisatie van uw perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring garanderen een veilige en hoogwaardige vakantie. Tijdens uw verblijf in een van de door ons bureau aangeboden villa's staan we altijd voor u klaar om vragen en verzoeken te beantwoorden. We voldoen graag aan al uw eisen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4693277

Laatst bijgewerkt: 18.10.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4693277.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat