Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Calma Apartment III. mit Gemeinschaftspool

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Malinska

Max.  2   gasten
24m²  Woonoppervlakte
1 Slaapplaats
1  Badkamer
Max. 2  gasten
24m²
1 Slaapplaats
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Huur een modern studio-appartement op de tweede verdieping van Villa Calma Apartments op het adembenemende eiland Krk, waar de schoonheid van de Adriatische Zee de rust van het Kroatische landschap ontmoet. Dit appartement in het rustige dorpje Zidarići biedt een ideale toevluchtsoord, slechts 200 meter verwijderd van de kristalheldere zee. Ongeacht of u op zoek bent naar een rustige retraite of een avontuurlijke vakantie, dit 24 m² grote appartement met doordachte inrichting en moderne voorzieningen belooft een verblijf dat comfort, stijl en gemak combineert.

Wanneer u appartement III binnenkomt, wordt u verwelkomd door een heldere, open woonruimte die een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt. De moderne meubels van het appartement zijn zorgvuldig uitgekozen om comfort en stijl te combineren en een ontspannende omgeving te scheppen waar u echt kunt ontspannen.

De woonkamer is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen op het eiland. Maak het uzelf gemakkelijk in de comfortabele zitplaatsen en geniet van uw favoriete programma's of films op de satelliettelevisie, die ook toegang biedt tot Netflix. De grote ramen laten veel daglicht in de ruimte, wat het luchtige gevoel van het appartement nog versterkt en tegelijkertijd een mooi uitzicht op de omgeving biedt. De bank in de woonkamer heeft een slaapfunctie en biedt ruimte voor twee gasten.

Naast de woonkamer vindt u een goed uitgeruste keuken en een eethoek. De keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om maaltijden te bereiden tijdens uw verblijf. Ze omvat een Nespresso-koffiemachine voor uw ochtendkoffie, een contactgrillbroodrooster, een oven, een koelkast en een inductiekookplaat. Of u nu een snel ontbijt bereidt of een compleet avondmaal kookt, deze keuken biedt alles wat u nodig heeft.

Het eetgedeelte bevindt zich direct naast de keuken, zodat u uw maaltijden gemakkelijk samen kunt serveren en genieten. Met zitplaatsen voor vier personen is dit de perfecte plek voor maaltijden, een romantisch diner of gewoon om van uw ochtendkoffie te genieten.

Het appartement beschikt over een moderne badkamer met douche en toilet. Verse handdoeken en beddengoed worden verstrekt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inpakken van deze belangrijke zaken. Het moderne ontwerp van de badkamer en de doordachte voorzieningen maken het een comfortabele plek om uw dag te beginnen en te eindigen.

Een van de hoogtepunten van dit appartement op de begane grond is het privé, overdekte balkon. Het balkon is een ideale plek om te ontspannen met een boek of om simpelweg van de frisse lucht te genieten.

Het gemeenschappelijke zwembad van Villa Calma is een plek van ontspanning. Of je nu liever een verfrissende duik neemt of met een drankje bij het zwembad luieren, deze ruimte is ontworpen om jouw vakantie-ervaring te verbeteren. Villa Calma biedt ook unieke voordelen, waaronder het gratis gebruik van een stand-up paddleboard (SUP) en fietsen, zodat je het prachtige eiland Krk in alle rust kunt verkennen. De Villa Calma Apartments bieden een eersteklas locatie in Zidarići, op slechts een korte wandeling van enkele van de mooiste stranden van het eiland. Of u nu wilt zonnebaden, zwemmen of de pittoreske kust wilt verkennen, het strand is slechts 200 meter verwijderd. Het dorp Zidarići zelf biedt een rustige sfeer, perfect voor diegenen die aan het hectische dagelijkse leven willen ontsnappen.

Wie de omgeving wil verkennen, kan te voet de charmante stad Malinska bereiken. Hier vindt u een verscheidenheid aan restaurants, cafés, winkels en culturele attracties. Of u nu trek heeft in verse zeevruchten of lokale Kroatische gerechten, of gewoon wilt genieten van een gezellige wandeling langs de promenade, Malinska heeft voor ieder wat wils.

Slaapplaats

Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 200 meter

200 meter

Supermarkt 350 meter

350 meter

Restaurant 350 meter

350 meter

Stadscentrum 2 kilometer

2 kilometer

Bus 450 meter

450 meter

Luchthaven 14 kilometer Rijeka International Airport

14 kilometer

Station 40 kilometer Kolodvor Rijeka

40 kilometer

Snelweg-afrit 19 kilometer A1

19 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Villa Calma Apartments zijn gericht op de moderne reiziger en bieden een scala aan voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het appartementencomplex beschikt over een privéparkeerplaats voor elke eenheid, zodat uw voertuig veilig en gemakkelijk toegankelijk is. Voor reizigers met elektrische voertuigen is er een handige oplader beschikbaar op het terrein.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de huurprijs zijn inbegrepen:

Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, onderhoud van het zwembad, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik van de barbecue, water.

meer informatie:

Of u nu een familievakantie, een romantisch uitje of een solo-reis plant, Appartement I in de Villa Calma Apartments biedt de perfecte combinatie van moderne voorzieningen, een eersteklas locatie en de rustige schoonheid van het eiland Krk. Mis de kans niet om deze adembenemende bestemming te ervaren – boek uw verblijf in Villa Calma vandaag nog en creëer onvergetelijke herinneringen op een van de mooiste eilanden van Kroatië.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxueuze villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Wij werken lokaal, onderhouden een goede relatie met de eigenaren van onze luxevilla's en -appartementen en kennen het gebied goed. Elk door ons beheerd object wordt regelmatig door ons management gecontroleerd, om te verzekeren dat uw welverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring garanderen een veilige en kwalitatief hoogstaande vakantie. Tijdens uw verblijf in een van de door ons bureau aangeboden villa's staan wij altijd klaar om uw vragen en verzoeken te beantwoorden. Wij voldoen graag aan al uw eisen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4693279

Laatst bijgewerkt: 18.10.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4693279.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat