Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Pineta Giulietta e Romeo

Apulië, Puglia

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uitstekende gastvrijheid bij Villa Pineta Giulietta en Romeo
Villa Pineta biedt een warm welkom en onberispelijke logistieke diensten, wat zorgt voor een onvergetelijk verblijf. Gelegen in een rustige omgeving en omgeven door groen, beschikt de villa over twee zelfstandige appartementen Giulietta en Romeo, die smaakvol zijn ingericht en voorzien van airconditioning, gratis Wi-Fi en satelliet-TV.
Gasten kunnen genieten van een verzorgde tuin en gemeenschappelijke ruimtes die ideaal zijn voor ontspanning. Voor wie met de auto komt, biedt Villa Pineta gratis privéparkeergelegenheid. Hoewel er geen receptie is, staat de eigenaresse Teresa altijd klaar om nuttige informatie, toeristische tips en ondersteuning te bieden om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
De accommodatie is ideaal voor gezinnen, koppels en vriendengroepen, en biedt een gastvrije omgeving en hoogwaardige diensten om aan alle behoeften te voldoen. Ontdek de charme van Villa Pineta Giulietta e Romeo, uw ideale vakantiehuis gelegen in het pittoreske San Menaio. Deze gezellige woning kan tot 6 personen herbergen, biedt 80 vierkante meter aan goed ingedeelde leefruimte met 2 slaapkamers, 1 badkamer en een woonkamer, en zorgt voor comfort en privacy voor alle gasten.

Geniet van momenten van pure ontspanning op het privébalkon of in de weelderige tuin, perfect voor het lezen van een boek of gewoon om de omringende natuur te bewonderen. Voor de liefhebbers van barbecues is de BBQ-grill gereed om jullie buitenbarbecues te huisvesten, waardoor de juiste sfeer voor een leuke avond met familie of vrienden wordt gecreëerd. Maak je geen zorgen over parkeren; de woning heeft een eigen parkeerplaats voor jullie gemak.

De villa beschikt ook over een ruim terras, ideaal om buiten te dineren of om van de zonsondergang te genieten. Binnen vindt u een klimaatgestuurde omgeving met een uitgeruste keuken, waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden alsof u thuis bent. De woonkamer is voorzien van een tv en comfortabele banken, perfect voor ontspannen avonden.

Voor uw praktische comfort is het huis uitgerust met een wasmachine, wat het verblijf nog comfortabeler maakt, vooral bij lange verblijven. Het is belangrijk op te merken dat Villa Pineta Giulietta e Romeo een exclusieve niet-rokers accommodatie is, wat zorgt voor een frisse en schone omgeving voor al onze gasten.

Omsloten door betoverende natuur en voorzien van alle gemakken, vertegenwoordigt Villa Pineta Giulietta e Romeo de perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie in San Menaio. Boek nu om een ontsnapping uit de dagelijkse routine te verzekeren in dit stukje paradijs.
Licentie- of registratienummer: CIN: IT071059C200043175- CIN: IT071059C200043974

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Woonkamer
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 kilometer

0.9 kilometer

Supermarkt 0.9 kilometer

0.9 kilometer

Restaurant 0.9 kilometer

0.9 kilometer

Stadscentrum 0.9 kilometer

0.9 kilometer

Bus 0.9 kilometer

0.9 kilometer

Luchthaven 103 kilometer Aereoporto Gino Lisa di Foggia

103 kilometer

Station 103 kilometer Stazione Ferroviaria di Foggia

103 kilometer

Snelweg-afrit 64 kilometer Casello di Poggio Imperiale

64 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Strategische Locatie
San Menaio is een Italiaans gehucht bekend om zijn stranden en citrusboomgaarden.
Welkom bij Villa Pineta Giulietta e Romeo, een betoverende oase gelegen in het hart van Gargano, precies in San Menaio. Omgeven door een weelderig dennenbos, biedt de villa een unieke verblijfservaring tussen de olijfbomen, ideaal voor diegenen die een ontspannende vakantie midden in de natuur zoeken. San Menaio is een sfeervolle plek, beroemd om zijn zandstranden en kristalheldere zee, perfect voor wie een strandvakantie wil in een volledig rustige omgeving. Villa Pineta Giulietta e Romeo is het ideale startpunt om de wonderen van Gargano te ontdekken, een land rijk aan geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Het verkennen van Gargano
Gargano, ook wel bekend als de "Sporen van Italië", is een gebied dat adembenemende uitzichten en talloze mogelijkheden voor excursies biedt. Op slechts enkele kilometers van San Menaio liggen enkele van de meest fascinerende plaatsen in de regio. Vieste, met zijn kenmerkende historische centrum en zeegrotten, is een niet te missen halte. De smalle en kronkelige straatjes van Vieste, verfraaid met witte huizen en spectaculaire uitzichten op de zee, laten elke bezoeker versteld staan. Peschici is een ander juweel van Gargano, beroemd om zijn witte huizen die op een klif boven de zee zijn genesteld. De gouden stranden en turquoise zee bieden een perfecte combinatie van ontspanning en avontuur. Ook Rodi Garganico, met zijn jachthaven en fijne zandstranden, is een ideale bestemming voor wie een vakantie zoekt in het teken van zee en zon. Historische en Religieuze Belangrijke Plaatsen
Villa Pineta Giulietta e Romeo is ook een uitstekend startpunt voor degenen die excursies willen maken naar San Giovanni Rotondo, beroemd om het graf van Padre Pio, een bedevaartsoord dat miljoenen gelovigen uit de hele wereld trekt. Het bezoek aan het heiligdom van San Michele Arcangelo, gelegen op de Monte Sant'Angelo, biedt een intense spirituele ervaring en daarnaast een onvergetelijk panoramisch uitzicht op de kust van Gargano. De Charme van Vico del Gargano
Niet ver van San Menaio bevindt zich Vico del Gargano, een van de mooiste dorpen van Italië. Ook bekend als het "Dorp van de Liefde", is Vico del Gargano een plek waar geschiedenis, cultuur en tradities harmonieus samenkomen. De middeleeuwse straatjes, oude kerken en lokale tradities bieden een authentieke en betoverende ervaring. Onvergetelijk Verblijf
Villa Pineta Giulietta e Romeo is geopend van april tot oktober, en biedt haar gasten de kans om te genieten van de schoonheid van de Gargano voor het grootste deel van het jaar. De villa is voorzien van alle moderne gemakken, terwijl het een gezellige en huiselijke sfeer behoudt. Gasten kunnen ontspannen in de grote tuin tussen de olijfbomen of simpelweg genieten van het spectaculaire uitzicht op het dennenbos en de zee. De combinatie van een strategische locatie, nabijheid tot prachtige toeristische plekken en de mogelijkheid om je onder te dompelen in de ongerepte natuur van de Gargano maken Villa Pineta Giulietta e Romeo de ideale keuze voor een onvergetelijke vakantie. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar avontuur, ontspanning of spiritualiteit, hier vind je alles wat je wenst en nog veel meer.

Kom Villa Pineta Giulietta e Romeo in San Menaio ontdekken en laat je betoveren door de magie van de Gargano. Een verblijf hier is niet alleen een vakantie, maar een ervaring die voor altijd in uw hart zal blijven.


Recreatiemogelijkheden

Mountainbiken
Paardrijden
Tennis
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

DE TOERISTENBELASTING MOET DOOR DE GASTEN RECHTSTREEKS IN ONZE ACCOMMODATIE WORDEN BETAALD BIJ AANKOMST (CHECK-IN) van € 2,50 PER DAG PER GAST, MET UITGIFTE VAN EEN ONTVANGSTBEWIJS

Betalingsmogelijkheden:

Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

Vandaag
Volledige terugbetaling (100%)
14 dagen voor check-in:
Gedeeltelijke terugbetaling (50%)
7 dagen voor check-in:
Geen terugbetaling

Check-in

Vandaag
Volledige terugbetaling (100%)
14 dagen voor check-in:
Gedeeltelijke terugbetaling (50%)
7 dagen voor check-in:
Geen terugbetaling

Check-in


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-09-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. T. Coppolecchia

Mevr. T. Coppolecchia

Voor een snellere afhandeling van uw verzoek, kunt u ons het beste via Whatsapp of Telegram bereiken op +39 3286825515. Wij zullen snel antwoorden in de gewenste taal. Hoewel er geen receptie is, is de eigenares Teresa altijd beschikbaar om nuttige aanwijzingen, toeristische tips en assistentie te bieden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4693574

Laatst bijgewerkt: 23.10.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4693574.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat