Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kresevo

Max.  6   gasten
123m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
123m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Het volgende wordt exclusief voor u aangeboden:

* De buitenruimte biedt: een privé en verwarmd zwembad van 8m x 4m, een ruim zonneterras met 6 ligstoelen en 2 parasols, een buitendouche, een overdekt loungehoekje met directe toegang vanuit de leefruimte. Aan de andere kant van de leefruimte bevindt zich een buiten eethoek met een houten tafel en een barbecue (gas). Een paar treden lager, in het souterrain, bevindt zich een stenen kamer (12 m²), een ruimte zonder signalen en natuurlijk gekoeld, waar u kunt ontspannen zonder moderne afleidingen, kaarten kunt spelen, een boek kunt lezen of met elkaar kunt praten. De begane grond (31 m²) biedt een volledig geklimatiseerde en goed uitgeruste keuken, een eettafel voor 6 personen en een woongedeelte met sofa's, een open haard, een flatscreen-tv, gratis wifi en directe toegang tot het zwembad en de buitenruimte met schuifdeuren van glas aan beide zijden.

In het souterrain (tussenverdieping) bevindt zich slaapkamer nr. 1 (13,4 m²) met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), airconditioning, televisie, een eigen badkamer met douche (5 m²) en uitzicht op de natuurlijke omgeving. Slaapkamer Nr. 2 (13,3 m²) met een tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm, airconditioning, een televisie en uitzicht op de natuurlijke omgeving. Een familiebadkamer (4,65 m²) met douche. Een apart toilet 1,6 m². Een wasruimte (5,1 m²) met een wasmachine, een droger en strijkbenodigdheden, alsook directe toegang tot het zwembadgebied.
* De bovenverdieping (tussenvloer) biedt een slaapkamer Nr. 3 (15 m²) met twee eenpersoonsbedden, elk 90 cm x 200 cm. Kamer 3 (10,1 m²) met twee eenpersoonsbedden (een bed 90 cm x 200 cm, een bed 80 cm x 190 cm), airconditioning, flatscreentelevisie en PlayStation 5.
De perfecte plek voor uw jongere gezinsleden.
Een auto is aan te raden en voor het huis zijn 3 beveiligde parkeerplaatsen beschikbaar.

Bij uw aankomst zullen de eigenaren (Ana en Bosko) u waardevolle informatie geven over wat er in deze omgeving te doen is en welke lokale aanbevelingen er zijn. Het gebied is erg ongerept en rustig en biedt een echt ontspannen en stressvrije vakantie die u verdient. Als u daarentegen op zoek bent naar wat plezier, biedt de rivier Cetina (4,5 km) veel activiteiten zoals raften en kanoën. U kunt ook de stad Omiš (26 km) bezoeken en een privé of openbare boottocht op de rivier maken. Bezoek de rivier Cetina of maak een dagtocht naar het eiland Brač en Hvar. Probeer verschillende watersporten, wandelen, fietsen... en nog veel meer. De stranden van Pisak en Brela zijn ook mooie badplaatsen, die slechts 30 minuten verwijderd zijn. De beroemde stad Split met haar geweldige geschiedenis ligt op slechts 47 km afstand en u heeft ongeveer 50 minuten rijtijd nodig om het centrum van Split te bereiken. De stad Split is een beroemd UNESCO-werelderfgoed, en een bezoek waard. Als u de voorkeur geeft aan een bergregio, is er net boven Makarska (38 km) het natuurpark "Biokovo", dus dit kan uw dagtocht zijn, want het uitzicht vanaf deze berg is adembenemend. Van de berg Biokovo kunt u veel eilanden en de kust zien, gewoon prachtig. Een bezoek aan het natuurpark Biokovo biedt een unieke ervaring, het wordt gekenmerkt door geomorfologische fenomenen en meer dan 40 endemische plantensoorten. Vanaf de oostzijde van de Biokovo kunt u een nieuwe attractie bezoeken, de Skywalk Biokovo, een hoefijzervormige glazen wandelbrug die uitsteekt over een steile helling, die zich naar de kust opent en adembenemende uitzichten biedt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4.5 kilometer

4.5 kilometer

Supermarkt 4.5 kilometer

4.5 kilometer

Restaurant 4.5 kilometer

4.5 kilometer

Stadscentrum 7 kilometer

7 kilometer

Luchthaven 70 kilometer SPU - Split

70 kilometer

Station 50 kilometer Split

50 kilometer

Snelweg-afrit 5 kilometer Blato na Cetini

5 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een rit naar Kreševo Polje is zeer authentiek en er is weinig verkeer. De snelwegafrit Blato na Cetini ligt slechts 5 km verderop, direct achter de heuvel, dus er is geen lawaai. Dit gebied is vol natuurlijke en historische bezienswaardigheden, ongerept en ontspannen. Deze rustige locatie biedt een echt ontspannende vakantie en toch bent u slechts 35 minuten (26 km) verwijderd van Omiš, een kleine mediterrane stad met veel restaurants, een open markt, de mooiste zand- en kiezelstranden en veel historische bezienswaardigheden. Een andere geweldige plek met prachtige stranden is het kleine stadje Brela (Makarska Riviera), dat ook 30 minuten van de accommodatie verwijderd is. Er is de mogelijkheid om wildwaterraften of kanoën op de rivier Cetina uit te proberen. De lokale gids kan u ophalen bij uw accommodatie en u begeleiden naar deze geweldige activiteit. Er zijn twee cursussen, de standaardcursus (eenvoudiger, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar) en de uitdagende cursus voor de wat avontuurlijkeren. Beide duren ongeveer drie uur en zijn zeker de moeite waard.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

Vandaag
Volledige terugbetaling (100%)
60 dagen voor check-in:
Gedeeltelijke terugbetaling (50%)
30 dagen voor check-in:
Geen terugbetaling

Check-in

Vandaag
Volledige terugbetaling (100%)
60 dagen voor check-in:
Gedeeltelijke terugbetaling (50%)
30 dagen voor check-in:
Geen terugbetaling

Check-in

meer informatie:

Villa Pietra is een mooie en stijlvolle villa met 3 slaapkamers, volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi. De accommodatie is gelegen in een prettige landelijke omgeving van Kreševo Polje in het achterland van Omiš, maar is toch slechts een half uur rijden van het strand in Pisak. Binnen 10 minuten rijden (5 km) vindt u de dichtstbijzijnde winkel, een restaurant, een bar en de rivier Cetina. Aan de rivier Cetina is er een zandstrand waar u kunt ontspannen. Het huis ligt op een privé, volledig omheind perceel van 483 m² en biedt een volledig geklimatiseerde binnenruimte van 123 m². Op de begane grond is er een volledig uitgeruste keuken, een woon- en eetruimte met directe toegang tot het privé zwembad en 3 volledig geklimatiseerde slaapkamers (2 op de begane grond met tweepersoonsbedden, 1 op de eerste verdieping met twee eenpersoonsbedden). U heeft de mogelijkheid om te genieten van de unieke en ongerepte Dalmatische omgeving. Er zijn slechts enkele naburige huizen en u bent omgeven door een typische eikenvegetatie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2024

Stuart L. uit United Kingdom

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Fantastisch onroerend goed en vakantie!

We zijn onlangs teruggekeerd van een week vakantie in Villa Pietra, en het was fantastisch. Hoewel onze vlucht laat aankwam in Split, verwelkomden de gastgevers ons vriendelijk op het terrein en gaven een geweldige rondleiding en uitleg over de accommodatie. Snacks, brood enzovoort waren er allemaal, wat geweldig en zeer attent was. De accommodatie had alles (en meer!) wat je nodig zou hebben. De keuken was goed uitgerust en zeer mooi, met een koelkast met vriezer, oven, magnetron en inductiekookplaat. Ik leerde hoe ik Turkse koffie moest maken, wat erg lekker was!
De slaapkamers en gemeenschappelijke ruimtes waren perfect. Schoon en opgeruimd, huiselijk maar niet vol rommel, dus het was gemakkelijk om je te verplaatsen en van de ruimte te genieten. De badkamers waren prachtig - water aangenaam warm, schoon en goed uitgerust.
De buitenruimte was fantastisch. Het verwarmde zwembad was uiteraard een groot hoogtepunt, met mooie kwaliteitsligbedden. Veel ruimte en niet krap. De andere kant was een geweldige zithoek met barbecue enz., echt fijn dat dit apart was, zodat als iemand wat rust en stilte wilde, ze konden ontsnappen naar dit gebied. De kelder/grot was koel! Een fijne, rustige ruimte.
Zoals we wisten, was het gebied landelijk en erg stil, wat perfect voor ons was. Heel privé en hoewel in een relatief afgelegen deel van het land was je snel in het lokale dorp waar een geweldige supermarkt was. Slechts een korte rit naar de kust, prachtige wegen. Over het algemeen kan ik deze accommodatie niet meer aanbevelen voor een rustige en afgelegen verblijf in Kroatië, en zeer goede waarde voor wat je hebt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2024

Michael N. uit Szczecin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Pools

super verblijf

Dom super, właściciele super - stilte en rust. Aanrader.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Bedrijf Adriavacay, vl. Josip Čorić
Dhr. J. Čorić

Dhr. J. Čorić

Andere accommodaties van Dhr. J. Čorić

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Čorić

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 4693947

Laatst bijgewerkt: 18.10.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4693947.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kresevo» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat