Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Swinemünde Ananda Bernstein

Swinemünde

Max.  4   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
35m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek uw droomvakantie in het vakantieappartement Ananda Bernstein in Swinemünde, een charmante retrait die plaats biedt aan maximaal 4 gasten in een accommodatie van 35 vierkante meter. Dit appartement beschikt over 2 gezellige slaapkamers en een modern ingerichte badkamer, ideaal voor families of kleine groepen. Het appartement beschikt over een volledig uitgeruste kitchenette, die met vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat uitstekend geschikt is voor zelfvoorzienende gasten. Geniet van gezamenlijke maaltijden aan de eettafel of ontspan in de woonkamer die is uitgerust met comfortabele meubels en een televisie. Gratis WiFi is ook beschikbaar, zodat u altijd verbonden kunt blijven. Het gezellige souterrain-appartement aan de Oostzee biedt u een perfecte locatie, direct aan de promenade met prachtige toegang tot strand en zee. De rustige en toch centrale locatie zorgt voor een ontspannen vakantie, terwijl u geniet van de frisse zeelucht.

Ons appartement in Swinemünde beschikt over een gezellig TERRAS en een kleine tuin – ideaal, als u uw HOND meeneemt op vakantie! Hier kan uw huisdier veilig en ontspannen tijd doorbrengen in de buitenlucht, terwijl u volop geniet van uw vakantie.

Het appartement beschikt over een DIRECT AANGRENZENDE PARKEERPLAATS waar een beperkt aantal parkeerplaatsen voor u beschikbaar is. Mocht er bij uw aankomst geen vrije parkeerplaats zijn, dan heeft u de mogelijkheid om in de buurt op openbare stadsparkeerplaatsen te parkeren tegen een regulier parkeertarief. Zo is ook bij veel bezoekers altijd een praktische oplossing voor uw voertuig gewaarborgd.

De omgeving van het appartement kenmerkt zich door een groen landschap en verzorgde woonwijken, die uitnodigen tot wandelingen en ontdekkingstochten. Of u nu de lokale architectuur bewondert of ontspant in een van de nabijgelegen parken - Swinemünde biedt diverse mogelijkheden voor recreatie. Boek uw verblijf in het vakantieappartement Ananda Bernstein en beleef een onvergetelijke vakantie in Swinemünde, waar comfort en natuur hand in hand gaan.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Woonkamer
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Plan uw volgende vakantie in Swinemünde, waar prachtige stranden, eindeloze promenades en een levendige stad vol ontspanning en cultuur op u wachten. Het beste: alle gastheren en dienstverleners spreken Duits, zodat u zich gemakkelijk kunt verstaan en uw verblijf volop kunt genieten.

Of het nu in een restaurant, hotel, tijdens uitstapjes of in het wellnessgebied is – ervaar gastvrijheid en comfort op het hoogste niveau, direct aan de grens en toch ver weg van het dagelijkse leven. Bezoek Świnoujście en geniet van een stressvrije vakantie met een vleugje thuisgevoel!

Świnoujście, een levendige en veelzijdige stad, biedt u talloze mogelijkheden om uw verblijf gevarieerd te maken. U kunt langs de schilderachtige promenade wandelen, die ideaal is voor fietstochten of ontspannen wandelingen. Het uitgestrekte strand van Świnoujście nodigt uit tot zonnebaden, zwemmen en strandsporten. Voor dagtochten is het eiland Usedom ideaal, waar zich Swinemünde bevindt. De nabijheid tot Duitsland maakt bovendien eenvoudige uitstapjes naar de keizerbaden zoals Ahlbeck en Heringsdorf mogelijk, die gemakkelijk met de fiets of auto bereikbaar zijn.

Wilt u van uw vakantie aan de Oostzee genieten en uw viervoeter meenemen? Geen probleem! In ons appartement in Swinemünde zijn honden van harte welkom. Geniet van de prachtige promenade en het uitgestrekte strand samen met uw hond - voor beiden zal het een onvergetelijke ervaring zijn!

Als u onderweg bent of bepaalde uitstapjes plant zonder uw hond, bieden wij een geweldige mogelijkheid: ons HONDENHOTEL in Stargard Tychowo, slechts een korte afstand van Swinemünde, biedt uw hond een comfortabele accommodatie. Daar zal uw viervoeter met liefde worden verzorgd, terwijl u de dag rustig kunt doorbrengen. Voor meer informatie en boekingsdetails kunt u ons direct contacteren. We verheugen ons erop om u en uw hond een ontspannen vakantie te bieden!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Vandaag
Volledige terugbetaling (100%)
14 dagen voor check-in:
Gedeeltelijke terugbetaling (50%)
7 dagen voor check-in:
Geen terugbetaling

Check-in

Vandaag
Volledige terugbetaling (100%)
14 dagen voor check-in:
Gedeeltelijke terugbetaling (50%)
7 dagen voor check-in:
Geen terugbetaling

Check-in

meer informatie:

Als u van plan bent om op pad te gaan of bepaalde uitstapjes te maken zonder uw hond, bieden wij u een geweldige mogelijkheid: Onze HONDENPENSION in Stargard Tychowo, slechts een relatief korte afstand van Swinemünde verwijderd, biedt uw hond een comfortabele accommodatie. Daar wordt uw viervoeter liefdevol verzorgd terwijl u de dag rustig kunt doorbrengen.

Voor meer informatie en boekingsdetails kunt u ons direct contacteren. We kijken ernaar uit om u en uw hond een ontspannen vakantie te bieden!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. A. Ignatiuk

Mevr. A. Ignatiuk

Ik ben blij u zowel een onvergetelijk verblijf in mijn vakantieappartement in Swinemünde te kunnen aanbieden als ook warme en professionele zorg voor uw geliefde huisdieren. Als beheerder van het vakantieappartement in Swinemünde ligt het mij na aan het hart dat mijn gasten zich prettig en ontspannen voelen. Het appartement is liefdevol ingericht en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannende vakantie aan de Poolse Oostzee. Of u nu wilt genieten van de lange zandstranden, de charmante stad wilt verkennen of gewoonweg wilt ontspannen - mijn vakantieappartement is de perfecte uitvalsbasis voor uw activiteiten. Voor hondenbezitters bied ik bovendien Ananda Hondenpension aan. Hier staat het welzijn van uw hond voorop. In mijn jarenlange ervaring met honden heb ik geleerd dat elke hond uniek is en individuele behoeften heeft. Om deze reden bied ik een liefdevolle en op elke hond afgestemde verzorging aan, waarbij uw vierpotige vrienden zich helemaal op hun gemak kunnen voelen. Of het nu voor een dag is of voor langere verblijven – ik zorg ervoor dat uw hond zich thuis voelt. Of u nu ontspanning voor uzelf zoekt of een veilige plek voor uw hond – bij mij bent u in de beste handen. Ik kijk ernaar uit om u en uw harige vrienden binnenkort te mogen verwelkomen! Agata Ignatiuk Beheerder van het vakantieappartement Swinemünde Ananda Bernstein & Exploitant van Ananda Hondenpension


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4695388

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4695388.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat