Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Gloria al Padre

Kaštelir

Max.  9   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 9  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Ontdek de charmante Villa Gloria al Padre, een exclusief vakantiehuis in Kaštelir, Istrië, ideaal voor maximaal 9 gasten. Het prachtig ingerichte huis ligt ongeveer 10 km van het centrum van Poreč op een schitterend, terrasvormig perceel van ongeveer 1000 m², met een aangelegde tuin met mediterrane planten en een enorm zwembad (12x8m, geopend mei-oktober, zwembadverwarming op aanvraag) en een eigen beachvolleybalveld (kunstgras). Op een riante woonoppervlakte van 180 vierkante meter strekt het huis zich uit over drie verdiepingen en is zeer smaakvol en hoogwaardig ingericht. Geselecteerde meubelstukken benadrukken de luxueuze flair en maken uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring. Op de begane grond vindt u de prachtig ingerichte woonkamer, het eetkamer en de naar de woonruimte open keuken, een badkamer met WC en de uitgang naar het terras met een fantastisch uitzicht over het perceel naar de zee. Vanaf hier bereikt men via een buitentrap, langs vijgen en olijven, het zwembadniveau. Overal vindt u kleine idyllische en gezellige plekjes, perfecte toevluchtsoorden na een avontuurlijke dag.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie stijlvol ingerichte slaapkamers en een extra badkamer, evenals de "uitkijktoren" van de villa. Op het niveau van het zwembad, bereikbaar via buitentrappen, bevindt zich een afgescheiden appartement met slaapkamer, eigen keuken en badkamer, ervoor nog een terras met barbecue.

In de tuin bieden mediterrane planten schaduw en zorgen ze voor de nodige privacy. Geplaveide paden rond het huis leiden naar het zwembad, dat met een grootte van 12x8m en een zonneterras en barbecue ongeëvenaard is. Geniet van uw koffie in de gemetselde rozenpaviljoen onder het zwembad of gebruik uw eigen speelveld voor volleybal of badminton. Een basketbalring is hier ook beschikbaar.

Met parkeerplaatsen direct bij het huis is ook de aankomst met meerdere voertuigen geen probleem. Villa Gloria al Padre is de perfecte plek voor families of vrienden die een exclusieve pauze zoeken in de schilderachtige omgeving van Istrië.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 kilometer

12 kilometer

Supermarkt 0.7 kilometer

0.7 kilometer

Restaurant 0.8 kilometer

0.8 kilometer

Stadscentrum 0.7 kilometer

0.7 kilometer

Bus 0.3 kilometer

0.3 kilometer

Luchthaven 55 kilometer Pula

55 kilometer

Station 30 kilometer Kanfanar

30 kilometer

Snelweg-afrit 5 kilometer Visnjan

5 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Gloria al Padre bevindt zich in de plaats Kaštelir, 10 km van Poreč verwijderd. Het huis werd in 2007 gebouwd en is ingericht met hoogwaardige, zeer stijlvolle meubels. Het bevindt zich op een eigen ca. 1000 m² groot, afgesloten terrein en biedt zijn gasten een 96 m² groot buitenzwembad met ligstoelen, een verzorgde tuin met barbecue, overdekte terrassen met zitje, een apart tuinpaviljoen en 2 eigen parkeerplaatsen met elektrische poort. In de nabije omgeving vindt u een minimarkt en meerdere aanbevolen restaurants.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-09-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2024

Jan S. uit Leipzig

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Betoverende ontspanning :-)

Wij waren met het gezin en 2 kinderen voor de eerste keer in Kaštelir. Het vakantiehuis is echt een ervaring! Het is stijlvol en gezellig ingericht. Bij 3 slaapkamers, 2 badkamers, de open haard voor koude avonden, het terras met uitzicht op zee en het enorme verwarmde zwembad blijven er nauwelijks wensen over. Het huis is zeer schoon. Wifi is overal beschikbaar met hoge datasnelheid. Alles was aanwezig van aansteker tot wasmachine. De keuken is goed uitgerust (vooral met koffieautomaat), waardoor zelfvoorziening ons gemakkelijk is afgegaan. Wat we nauwelijks misten, was de vaatwasser en snijplanken.

Het eigen sportveld in het lagere gedeelte van het terrein hebben de kinderen graag en vaak gebruikt. De gastheren zijn vriendelijk en behulpzaam! We hebben ons meer dan prettig gevoeld!

De omgeving biedt ook in de herfst goede mogelijkheden voor uitstapjes. Einkoopmogelijkheden zijn er in het dorp of op 10 minuten afstand in Porec. Goede restaurants zijn binnen een straal van 6 km voldoende beschikbaar.

Komen we weer? Zeker weten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2024

Claudia S. uit Ingolstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch

Perfect vakantiehuis voor vrienden - ideaal in het late zomer!

We hebben in september als groep van 4 stellen een fantastische week doorgebracht in dit vakantiehuis. De hoofdvilla en het aparte pool-apartament boden volop ruimte en privacy. Het verwarmde zwembad was perfect voor ontspannen middagen, en de zee was nog steeds aangenaam warm.

Het terras met uitzicht op de zee was ideaal voor gezamenlijke maaltijden, en de restaurants in de buurt waren ook in het laagseizoen nog open. Poreč was snel bereikbaar, zodat we de stad probleemloos konden bezoeken.

Alles bij elkaar een geweldige plek voor een ontspannen week met vrienden. We komen graag terug!

Een ideaal toevluchtsoord voor herstel en plezier in de late zomer!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2024

Klaus F. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

????

Fantastisches Ferienhaus – perfekt für Familien und Freunde!

Wir haben mit unserer Familie (4 Kinder) und einem befreundeten Paar zwei wunderbare Wochen in diesem Ferienhaus verbracht. Das Haupthaus ist geräumig, mit 3 Schlafzimmern, 2 Bädern und einer modernen Küche. Besonders schön war die Terrasse mit Meerblick. Die separate Pool-Wohnung bot unserem befreundeten Paar viel Privatsphäre.

Der riesige Pool war ein Highlight für die Kinder, und der Sportplatz mit Basketballkorb und Federballnetz sorgte für jede Menge Spaß. Der große Garten bot viel Platz zum Entspannen und war komplett eingezäunt– perfekt für die Sicherheit der Kinder.

Die Lagewar ideal: Strand, Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten waren gut zu erreichen, ebenso wie die Stadt Poreč.

Wir hatten einen unvergesslichen Urlaub und können das Haus nur weiterempfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2024

Wilhelm O. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon perfect

**Perfect vakantiehuis voor families – pure ontspanning en plezier!**

We hadden het genoegen om in dit prachtige vakantiehuis in Kroatië op vakantie te zijn, en het was gewoon perfect! Het huis biedt plek aan 2 tot 3 gezinnen, wat ideaal was voor onze groep. Elk detail was doordacht en we hebben aan niets ontbroken.

Het enorme zwembad was het hoogtepunt voor jong en oud – of het nu 's ochtends was om wakker te worden of 's middags om af te koelen, we hebben het dagelijks gebruikt. Het sportveld op het terrein was ook een groot pluspunt. Van voetbal tot basketbal, er waren genoeg mogelijkheden voor sportieve activiteiten en plezier voor het hele gezin.

Het huis zelf was ruim, schoon en mooi ingericht. De keuken was volledig uitgerust, zodat we probleemloos onze maaltijden konden bereiden als we niet uit eten wilden. Bovendien was er voldoende ruimte om je terug te trekken als je wat rust nodig had. De ligging van het huis is ook ongeëvenaard - op slechts enkele minuten van stranden en bezienswaardigheden, zodat de omgeving ook veel te bieden heeft.

We hebben van elke minuut genoten en kunnen dit vakantiehuis van harte aanbevelen! Het was de perfecte plek om met de familie te ontspannen, plezier te hebben en van Kroatië te genieten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2024

Janina U. uit Schönhauser 11

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Alles perfect

Wij (familie met twee kinderen en grootouders) waren er met Pasen. Het huis is prachtig en had zelfs plek voor meer mensen.

Geweldig was het aparte pool-appartement, waar mijn ouders sliepen, zodat iedereen zijn eigen ruimte had. De inrichting was ook super en alles was aanwezig.

Het zwembad was enorm en zelfs verwarmd, zodat we eind maart met de kinderen konden zwemmen. Van het terras konden we de zee zien, wat je in de zomer zeker nog meer kunt genieten. Ook het sportveld zag er super uit, maar we hebben het vanwege het seizoen niet vaak gebruikt.

Ook de ligging van het huis is erg mooi. In Kastelir zijn er te voet enkele restaurants en winkelmogelijkheden. Bovendien ben je met de auto of bus snel in Porec of aan de zee.
We zullen het huis zeker ook nog eens in de zomermaanden boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

-. Team "Villa Gloria al Padre"

-. Team "Villa Gloria al Padre"

Sinds 2017 is dit exclusieve vakantiehuis in Kaštelir beschikbaar als vakantieverblijf voor u. Wij, het team van "Villa Gloria al Padre", beheren nu dit exclusieve vakantiehuis in Kaštelir en zijn uw aanspreekpunt voor boekingen. Wij danken u voor de consequent positieve beoordelingen van de gasten van het huis "Villa Gloria al Padre" en kijken uit naar uw bezoek in Kaštelir.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4695656

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4695656.htm


«Villa Gloria al Padre» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat