Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Almissum

Max.  22   gasten
650m²  Woonoppervlakte
11 Slaapkamers
11  Badkamer
Max. 22  gasten
650m²
11 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

IN DE PERIODE VAN 1 NOVEMBER '24 TOT 1 APRIL '25 IS HET ZWEMBAD GESLOTEN EN DIENEN RESERVERINGEN TEN MINSTE 2 DAGEN VAN TEVOREN AANGEKONDIGD TE WORDEN!

Bij Vakantieoord Almissum, een zeer comfortabele villa waar luxe en ontspanning samenkomen, wat het tot de ideale bestemming maakt voor een onvergetelijke vakantie.

Welkom bij Vakantieoord Almissum, een prachtige luxe villa met 11 slaapkamers op slechts 200 meter van het ongerepte zandstrand. Deze voortreffelijke villa is perfect ontworpen voor gezinnen, vrienden of zakelijke retraites en biedt plaats aan maximaal 22 gasten met 11 ruime slaapkamers met eigen badkamer, zodat comfort en privacy voor iedereen gewaarborgd zijn.

Verspreid over vier elegant ingerichte verdiepingen, beschikt Vakantieoord Almissum over vier volledig uitgeruste keukens, vier uitnodigende woonkamers en vier terrassen voor de woonruimte op elke verdieping, wat moeiteloos entertainen en ontspannen mogelijk maakt. Buitenshuis: Stap naar buiten en ontdek uw privéoase: een verwarmd zwembad van 12,5m x 4,5m, voorzien van hydro-massage en een zoutsysteem voor elektrolyse voor een zachte en verfrissende zwemervaring, alsook een tegenstrooms zwemprogramma.

Het buitengebied is een waar paradijs, met 18 zonnedekstoelen op een ruim zonnedek, waar u van de zon kunt genieten of kunt ontspannen in de schaduw met ligstoelen. De zomerkeuken beschikt over een overdekt eetgedeelte dat comfortabel plaats biedt aan maximaal 22 personen, perfect voor maaltijden in de open lucht onder de sterren, een toilet en 2 overdekte douches. Een extra zonnedek bevindt zich enkele stappen omhoog vanaf het zwembadgedeelte, bedekt met een kunstgrasveldje met een loungehoek, ontspannende stoelen en zonparasols. Voor wat plezier is er een glijbaan, een schommel en tafeltennis, allemaal buiten opgesteld. Parkeren is beveiligd voor 8 auto's en volledig omheind. Villa Almissum is een nieuwe accommodatie genesteld in Duće, op slechts 200m van het prachtige zandstrand Duće, met geweldige uitzichten op zee vanaf de bovenste verdiepingen, u bent uitgenodigd om te ontspannen terwijl u naar de zonsondergang over de Adriatische Zee kijkt. Vanwege de ligging van de villa bent u slechts een paar stappen verwijderd van het zandstrand, bars, restaurants, de stad Omiš en andere attracties. Hier is de gedetailleerde indeling per verdieping:

0 - De begane grond biedt een ruime woon/eetkamer met een volledig uitgeruste keuken (37m²), Slaapkamer NR1 (36m²) met kingsize bed, inloopkast, en een en-suite badkamer met een douche (11m²), Slaapkamer NR2 (14m²) met kingsize bed, en-suite badkamer met een douche (7m²). Aan de voorkant bevindt zich een terras (55m²) met buitenmeubilair met uitzicht op het zwembad.

1 - De eerste verdieping biedt een zeer stijlvolle woon/eetruimte met een volledig uitgeruste keuken (49m²). Slaapkamer nr. 3 (16 m²) met kingsize bed, inloopkast, ensuite badkamer met een douche (6 m²). Slaapkamer nr. 4 (16 m²) met kingsize bed, ensuite badkamer met een douche. Slaapkamer nr. 5 (17 m²) met kingsize bed en ensuite badkamer (6 m²) met douche. Er is een terras met tuinmeubilair op het zuiden (71 m²) en westen (16 m²) met uitzicht op het zwembad en de zee. 2 - De tweede verdieping biedt een woon-/eetruimte van 40m² met een volledig uitgeruste keuken en een terras aan de voorkant met uitzicht op zee en tuinmeubilair (42m²). Slaapkamer NO6 (13m²) heeft een kingsize bed en inloopkast, en een aangrenzende badkamer (6m²) met een douche. Slaapkamer NO7 (17m²) heeft een kingsize bed en inloopkast, en een aangrenzende badkamer met een douche (6m²). Slaapkamer NO8 (15m²) met een kingsize bed en aangrenzende badkamer met een ligbad (8m²). 3 - De derde verdieping biedt een woon-/eetruimte met een volledig uitgeruste keuken (38m²) en een terras aan de voorkant met uitzicht op zee (19m²). Slaapkamer NO9 (22 m²) heeft een kingsize bed en een inloopkast, en een en-suite badkamer met een douche. Slaapkamer NO10 (13m²) heeft een kingsize bed en een en-suite badkamer met een douche (7m²), en de uitgang leidt naar een balkon (6m²). Slaapkamer NO11 (19m²) met een kingsize bed en een en-suite badkamer met een douche (7m²), en toegang tot een ruim terras (19m²) met tuinmeubilair.

Villa Almissum heeft gratis Wi-Fi en op elke verdieping kan een kingsize bed gescheiden worden in twee eenpersoonsbedden indien nodig.

Ervaar luxe, comfort, en ongeëvenaarde service in Vakantieoord Almissum—uw perfecte uitje voor familiereünies, vieringen, of gewoon een ontspannende retraite aan het strand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 8
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 9
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 10
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 11
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 kilometer

0.2 kilometer

Supermarkt 0.4 kilometer

0.4 kilometer

Restaurant 0.2 kilometer

0.2 kilometer

Stadscentrum 0.5 kilometer

0.5 kilometer

Bus 0.4 kilometer

0.4 kilometer

Luchthaven 40 kilometer SPU Split

40 kilometer

Station 25 kilometer Split

25 kilometer

Snelweg-afrit 20 kilometer Blato na Cetini

20 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

De perfecte locatie van de villa, nabij Omiš (1,5 km afstand) en Split (20 km afstand), is ideaal voor verkenningen en bezichtigingen, activiteiten zoals raften/kanovaren/tokkelen of dergelijke op de rivier Cetina, of voor dagtochten met de boot naar het eiland Brač. Bij uw aankomst zal uw gastheer u veel nuttige informatie geven over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants, mogelijkheden om een boot te huren en uw onvergetelijke Adriatische avontuur op het eiland Brač of Hvar te beleven. U heeft de mogelijkheid om een diner te bestellen en een volledige lichaamsmassage in de villa te boeken. Bekijk onze door Feriehome aanbevolen extra diensten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1000
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

meer informatie:

Voor extra gemak bieden wij een on-site wasservice die is inbegrepen, om uw verblijf zo moeiteloos mogelijk te maken. Daarnaast geniet u van exclusieve toegang tot een gereserveerd deel van het strand, compleet met 22 ligstoelen, waardoor u heerlijk in de zon bij de zee kunt zonnebaden. Er is een mogelijkheid voor uw gastheer om een ​​diner voor u te bereiden (niet inbegrepen) en dat kan gegrilde vis/vlees zijn of een traditioneel gerecht genaamd Peka, en dit kan worden geregeld met de gastheer bij aankomst of tijdens uw verblijf.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf N. Pavešković

Bedrijf N. Pavešković

Andere accommodaties van Bedrijf N. Pavešković

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. Pavešković

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4698646

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4698646.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat