Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Alba Seget

Max.  10   gasten
350m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
350m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Op 200 meter van het strand, chique huis met verwarmd zwembad, fitnessruimte en speelruimte met PS4, twee fietsen, tafeltennis en adembenemend uitzicht op het eiland en de zee.

Villa Alba is een moderne vakantiewoning voor maximaal 10 personen. Het ligt in het pittoreske dorpje Seget Vranjica, dichtbij de historische stad Trogir (6 km) aan de Adriatische kust. Het is ontworpen om gasten comfort en luxe te bieden. Het adembenemende huis van 350 vierkante meter, volledig voorzien van airconditioning en verspreid over drie verdiepingen, biedt gratis WiFi, zowel binnen als buiten.

*Twee auto's kunnen beveiligd worden geparkeerd op de parkeerplaats en er is nog plaats voor twee extra auto's in de garage. Het entertainmentpakket van de villa omvat een PlayStation 4-console (in de fitnessruimte), twee fietsen waarmee u de buurt kunt verkennen, en tafeltennis voor wat plezier. De begane grond biedt een uitstekende fitnessruimte voor dagelijks gebruik voor degenen die tijdens hun vakantie niet willen afzien van hun trainingsprogramma. U vindt er een roeimachine, een multifunctioneel apparaat, een bank met gewichten en een hometrainer. In de andere hoek van deze ruimte staan twee eenpersoonsbanken en een smart-tv met een PS4. Er is een apart toilet. Daarnaast is er een aparte wasruimte met een wasmachine, een droger en een strijkijzer met strijkbenodigdheden. Naast de fitnessruimte bevindt zich slaapkamer nr. 1 (15,5 m²) met een super kingsize bed van 200 cm x 210 cm (dat in twee eenpersoonsbedden gesplitst kan worden), een lodge, airconditioning, televisie en een eigen badkamer (5,5 m²) met een badkuip. De buiten-/zwembadverdieping biedt een privé infinity- en verwarmd zwembad (10,5 m x 3,7 m), een volledig automatisch zout-elektrolysesysteem, een zonneterras met 6 ligstoelen en terrasmarkies, een buitendouche, een zeer comfortabele en overdekte loungehoek, een overdekt buiten-eetgedeelte voor 10 personen met een barbecue (hout; houtskool). De perfecte achtergrond voor buitenmaaltijden met een spectaculair uitzicht op zee. De binnen-/zwembadruimte biedt een open, zonovergoten woon- en eetgedeelte met een prachtige woonkamer, een gezellige eethoek en een moderne keuken met uitzicht op de sprankelende zee. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparaten (wijnkoeler, JURA E60 koffiebonenmachine, magnetron, enz.) en kenmerkt zich door uitstekende kwaliteit en functionaliteit. De woonkamer heeft een prachtige, weelderige bank en een 163 cm grote Smart-TV, en via schuifdeuren komt u direct bij het zwembad- en zonneterras. Naast de woonruimte bevindt zich slaapkamer nr. 2 (16 m²) met uitzicht op zee, een super kingsize bed van 200 cm x 210 cm (kan gesplitst worden in twee eenpersoonsbedden), een deur naar het zwembadgedeelte, airconditioning, televisie en een eigen badkamer (5,5 m²) met douche.
* De eerste verdieping heeft 3 comfortabele slaapkamers met uitzicht op zee. Slaapkamer nr. 3 (15 m²) met een super kingsize bed (2 x 2,10 m), airconditioning, televisie, eigen badkamer met douche (5,5 m²) en balkon.
Slaapkamer nr. 4 (15 m²) met een super kingsize bed (2 x 2,10 m) dat indien nodig kan worden gesplitst in twee eenpersoonsbedden (1 x 2,10 m), voorzien van een eigen badkamer met douche (5,5 m²), televisie, airconditioning en balkon.
Slaapkamer nr. 5 (20 m²) met twee eenpersoonsbedden (1 x 2 m), televisie en airconditioning. 5 (15,5 m²) met een super kingsize bed (200 cm x 210 cm) (kan gesplitst worden in twee eenpersoonsbedden), airconditioning, televisie, eigen badkamer (5,5 m²) met douche en balkon.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (200x210 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (200x210 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (200x210 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (200x210 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (200x210 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 200 meter

200 meter

Supermarkt 500 meter

500 meter

Restaurant 300 meter

300 meter

Stadscentrum 6 kilometer

6 kilometer

Luchthaven 10 kilometer Split

10 kilometer

Station 6 kilometer Trogir

6 kilometer

Snelweg-afrit 22 kilometer Prgomet

22 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

De dichtstbijzijnde kiezelstrand is slechts 200 meter verwijderd, de dichtstbijzijnde winkel 500 meter, restaurants 300 meter en de beroemde stad Trogir slechts 6 kilometer. Dit alles maakt Villa Alba Seget tot een uitstekende keuze voor een vakantie, als de nabijheid van water uw hoogste prioriteit is. Naast zwemmen in het prachtige, verwarmde zwembad (38 m²) met vier massagestralen, kunt u een verfrissende duik nemen in de kristalheldere zee. Zonnebedden, hoogwaardige tuinmeubelen en een buiteneettafel – perfect om van de heerlijke, vers bereide maaltijden te genieten die je op de buitenbarbecue bereidt – omringen het zwembad, en dit alles op een ruim, volledig omheind perceel van 450 m². Naast de voorzieningen dient de geweldige locatie van Villa Alba Seget benadrukt te worden. Het ligt niet alleen dicht bij de zee, ongerepte stranden en restaurants, maar ook in de buurt van de luchthaven van Split en de prachtige steden Trogir en Split, die beide vanwege hun fantastische zomerprogramma, de geweldige aanbiedingen voor bars en pubs, monumenten, historische locaties, winkels en bakkerijen, concerten en festivals een bezoek waard zijn.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Tafeltennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

meer informatie:

- U kunt gemakkelijk boodschappen laten bezorgen op uw bank, die op het afgesproken tijdstip in de villa worden geleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa, die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een diner dat geschikt is voor families;
- U kunt zich in de villa laten masseren door onze professionele masseuse, die haar therapeutische vaardigheden kan tonen;
- Leer de Adriatische Zee kennen en doe zeilervaring op met een zeilboot (+ schipper);
- Maak een boottocht om de kust van Midden-Dalmatië en de eilanden te verkennen. . . voor meer informatie staan wij graag tot uw beschikking en helpen wij u graag verder.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Pivčević

Bedrijf M. Pivčević

Andere accommodaties van Bedrijf M. Pivčević

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Pivčević

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4700818

Laatst bijgewerkt: 17.10.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4700818.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat