Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW villa Providenca

Kroatië-Midden Dalmatië-Dalmatisch achterland-Split gebied-Sinj

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ervaar de voordelen van dit voortreffelijke eigendom te boeken in een ongerept deel van het dorp Bajagić in Sinj. Of u nu op zoek bent naar een vredig kort verblijf of een romantische schuilplaats, deze eigenschap biedt de perfecte setting voor ontspanning en verjonging, en een zeer vriendelijke gastheer die in de buurt woont zal u verwelkomen met heerlijke zelfgemaakte lekkernijen. Van het landschappelijke uitzicht tot aan de charmante decoratie, elk detail werd zorgvuldig uitgekozen om de gasten een verrukkelijke ervaring te bieden. Hier is wat u wordt aangeboden:

*The Outdoors biedt een privézwembad (4 m x 7 m), een zonnedekgebied met 6 ligstoelen en parasols, een tafeltennis buiten, een schommelbank, een boomzwaai, een speeltuin met een tent en veel speelgoed voor uw jongste, privacy en spectaculaire uitzichten op de natuurlijke omgeving en Sinj aan de horizon. Een overdekte eethoek voor zes met een grill (houtskool), een aanrecht met elektrische kookplaat en een gootsteen, een familiebadkamer met douche en wasmachine bevindt zich naast de deur.

*De begane grond biedt een schattig en geklimatiseerd woongedeelte met een volledig uitgeruste keuken met alles wat u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (een Nespresso-capsulekoffiemachine, magnetron, vaatwasser, etc.). ), een eettafel voor 6, een bank (die omgevormd kan worden tot een slaapbank), een televisie, gratis wifi en een open haard.

*De eerste verdieping biedt een galerij met een bank (die kan worden omgevormd tot een slaapbank voor twee kinderen of een volwassene) en een televisie.

Slaapkamer NO1 heeft een queensize bed van 160 x 200 cm, airconditioning en uitzicht op het zwembad en de natuurlijke omgeving.

Familiebadkamer met douche. De slaapkamer NO2 beschikt over twee eenpersoonsbedden van 80 x 24 cm (die kunnen worden omgezet naar een kingsize bed), airconditioning en uitzicht op het zwembad en de natuurlijke omgeving.

Bekijk enkele van de extra diensten die door de Ferie Home Agency (zie onze blog) worden aangeboden, die uw verblijf nog interessanter en gemakkelijker te organiseren maken. Ik kijk uit naar uw aanvraag.

De warme en uitnodigende sfeer van Villa Providenca zorgt ervoor dat u zich vanaf het moment dat u aankomt thuis voelt. Met aandacht voor detail en gericht op het creëren van een comfortabele omgeving is elk aspect van deze accommodatie doordacht ontworpen om een onvergetelijk verblijf te garanderen. Ontvlucht naar deze idyllische retraite en geniet van de rust van dit ongerepte gebied en Villa Providenca, waar de schoonheid van de natuur het comfort van een prachtig ingericht huis ontmoet. Boek uw verblijf nu en creëer onvergetelijke herinneringen op deze betoverende bestemming.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 35 kilometer

35 kilometer

Meer 16 kilometer

16 kilometer

Supermarkt 1 kilometer

1 kilometer

Restaurant 1 kilometer

1 kilometer

Stadscentrum 1 kilometer

1 kilometer

Luchthaven 50 kilometer SPU Split

50 kilometer

Station 40 kilometer Split

40 kilometer

Snelweg-afrit 25 kilometer Dugopolje

25 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Activiteiten in de omgeving van Sinj: Paardrijden hier biedt u een uniek perspectief op Kroatië en stelt u in staat om onontdekte regio's van fascinerende oude dorpen te ontdekken over verschillende terreinen. Naast paardrijden is er de mogelijkheid om Sinj te verkennen, een stad die bekend staat om het Alka spel, en met een fascinerende geschiedenis. Het spel, oorspronkelijk gespeeld door ridders, bestaat al meer dan 280 jaar en wordt tentoongesteld in het Sinj museum. Het Sinj Museum ligt op 10 km van het eigendom en is te bezoeken. Het is zo inventief, betrokken en goed georganiseerd dat je nog meer over Alka wilt leren.

Als je meer adrenaline wilt ervaren, probeer dan een verbazingwekkende berg-quad-safari. De plaatsen die zeker de moeite waard zijn, omvatten zeker een beroemde stad (40 km of 44 minuten) met zijn grote historische attracties zoals het Paleis van Diocletianus en de oude stad, die beschermd zijn door UNESCO. U kunt een mooie tocht maken naar de Krka-watervallen (1 uur rijden) en op uw terugweg de Unesco-stad Trogir bezoeken, die soms een stadsmuseum wordt genoemd vanwege zijn rijke culturele erfgoed en intacte authentieke architectuur. De dichtstbijzijnde uitgang/ingang van de snelweg is Dugopolje op 25 km en de dichtstbijzijnde luchthaven is Spu Spling Airport Spu, die op 50 km afstand ligt of minder dan een uur rijden.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Wandelen
Tafeltennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen), aanbevolen door ons agentschap Feriehome:

- U kunt gemakkelijk vanaf uw bank boodschappen bestellen die op een afgesproken tijd in de villa worden geleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa, die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijke maaltijd;
- U kunt in de villa een massage krijgen door onze professionele masseuse die haar therapeutische vaardigheden bewijst;
- Ervaar de Adriatische Zee en doe zeilervaring op met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen. Voor meer informatie zijn wij beschikbaar en helpen u graag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf A. Jukić

Bedrijf A. Jukić

FerieHome is een kleine agentuur gespecialiseerd in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een zeer persoonlijke aanpak om de perfecte oplossing voor uw vakantie in Kroatië te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste regio van Kroatië. Ze biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of hij een actieve vakantie, een verblijf op het platteland, een avontuurlijke vakantie, een familievakantie, een historische vakantie, een medische vakantie of een vakantie van een ander type wenst. Deze streek is voor iedereen geschikt. Wij controleren elke eigendom en alles wat elke villa biedt persoonlijk, en garanderen daarom als belangrijkste vertegenwoordiger van de aangeboden accommodatie de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf A. Jukić

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Jukić

meer informatie

Objectnummer: 4700819

Laatst bijgewerkt: 23.10.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4700819.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat