Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Federica 17

Manciano

Max.  17   gasten
300m²  Woonoppervlakte
9 Slaapkamers
10  Badkamer
Max. 17  gasten
300m²
9 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Federica is een elegant landgoed dat tot 17 personen kan huisvesten.
Het landgoed verwelkomt haar gasten in een verfijnde en gezellige sfeer, waar de schoonheid van de Toscaanse traditie samengaat met modern design om een unieke en elegante omgeving te creëren. Het interieur combineert vakkundig rustieke elementen zoals zichtbare plafondbalken, terracotta vloeren en houten meubels met modern comfort, zonder de authentieke charme van het Toscaanse landschap te verliezen. De pastelkleuren van de muren en oppervlakken, geïnspireerd door de Provençaalse stijl, geven de kamers een uitnodigende en ontspannende sfeer. De liefde voor detail en inrichting maken elke ruimte comfortabel en verfijnd, ideaal voor degenen die een exclusieve vakantie willen doorbrengen.
Het eigendom bestaat uit een hoofdhuis en een bijgebouw. Het hoofdhuis bevindt zich op één niveau en bestaat uit:
- een woonkamer met sofa's, een televisie met satellietontvangst en Sky-decoder, een eettafel en toegang tot de pergola met sofa's;
- een volledig uitgeruste keuken met oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker, met directe toegang tot de pergola, die is uitgerust met een eettafel voor maaltijden in de buitenlucht;
- een servicebadkamer;
- drie tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen badkamer met douche, inloopkast en directe toegang tot de tuin;
- een eenpersoonskamer met een eigen badkamer met douche, inloopkast en directe toegang tot de tuin;
- een tweepersoonskamer met toegang van buitenaf, met een eigen badkamer met douche en inloopkast;
- een wooneenheid met onafhankelijke toegang van buitenaf, bestaande uit een woonruimte met bank, eettafel en kitchenette, en twee tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer met douche. Er is ook een wasruimte die van buitenaf toegankelijk is.
De slaapkamers en de belangrijkste woonkamer zijn voorzien van airconditioning.

Het bijgebouw ligt ongeveer 20 meter van het hoofdhuis verwijderd en bestaat uit twee verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een binnentrap. De begane grond bestaat uit:
- een woonkamer met banken, televisie met satellietontvangst en Sky-decoder, eettafel en keuken, met toegang tot de pergola die is uitgerust met banken en een eettafel;
- een slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche.
Op de eerste verdieping is er een tweepersoonskamer met terras en een eigen badkamer met douche.
De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Let op: alle haarden zijn sierhaarden. Villa Federica ligt midden in het schilderachtige Toscaanse landschap op een terrein van 7 hectare met een 2 hectare grote tuin met grasvelden, bloembedden en een verscheidenheid aan majestueuze bomen, waaronder zeedennen, cipressen, eiken en een olijfgaard.
Deze groene oase met haar uitgestrekte vlaktes is de ideale plek om aangename dagen buiten door te brengen en te genieten van de rust en schoonheid van het omliggende landschap. Het prachtige rechthoekige zwembad met infinity-rand is uitgerust met ligstoelen en heeft twee Romeinse trappen en een chloor- en zoutreinigingssysteem. Omgeven door een elegante zonneterras van poreuze travertin, biedt het een ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden.
Naast het zwembad bevindt zich een grote paviljoen met een buitenkeuken van metselwerk, waarin banken en een eettafel staan voor maaltijden in de buitenlucht met vrienden. In het hoofdhuis biedt een pergola met sofa's extra ruimte om te ontspannen, terwijl een pergola met directe toegang tot de keuken ook is uitgerust met sofa's en een eettafel, ideaal voor gezellige maaltijden in de buitenlucht.
Het bijgebouw beschikt ook over een veranda met sofa's en een eettafel.
Voor degenen die graag buiten koken, zijn er drie houtskoolgrills beschikbaar voor barbecueavonden met vrienden en familie. Het landgoed beschikt over een privéparkeerplaats met 6 parkeerplekken, die beschermd zijn door een overkapping en een automatische poort.
De eigenaar woont met zijn hond in het derde huis op het landgoed en zorgt voor het beheer van het landgoed, biedt ondersteuning en hulp aan de gasten en zorgt voor maximale privacy tijdens het verblijf.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 9
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 kilometer

40 kilometer

Supermarkt 4.5 kilometer

4.5 kilometer

Restaurant 4.5 kilometer

4.5 kilometer

Stadscentrum 4.5 kilometer

4.5 kilometer

Luchthaven 130 kilometer Roma

130 kilometer

Station 36 kilometer Albinia

36 kilometer

Snelweg-afrit 194 kilometer Firenze

194 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Federica bevindt zich nabij het pittoreske dorpje Manciano in de provincie Grosseto, in het hart van de prachtige Toscaanse Maremma.
De plaats is een ideaal startpunt voor een vakantie die de rust van het Toscaanse platteland combineert met de adembenemende schoonheid van de Argentario-kust, die een uniek historisch en cultureel erfgoed biedt. De villa ligt slechts 5 km van Manciano verwijderd, een charmant Etruskisch dorp op een heuvel, vanwaar men een van de mooiste uitzichten van de regio kan genieten, die zich uitstrekt tot aan de zee van Argentario. Vanaf dit uitkijkpunt kunt u adembenemende zonsondergangen bewonderen en zich laten betoveren door de kleuren en schakeringen van het omliggende landschap. De villa is een ideaal startpunt om de fascinerende dorpen in de omgeving te verkennen, zoals Orbetello, Montemerano, Sovana, Sorano en Pitigliano, die elk hun eigen charme en historische tradities hebben. In de buurt bevinden zich ook de archeologische opgravingen van Vulci en de prachtige steden Grosseto en Orvieto, bekend om hun artistieke en culturele erfgoed. De Tyrrheense kust van Argentario, een van de meest fascinerende parels van Toscane, is in ongeveer 45 minuten met de auto te bereiken. Met zijn kristalheldere water en betoverende stranden biedt Argentario onvergelijkbare mogelijkheden voor strandliefhebbers die elk verblijf tot een onvergetelijke ervaring maken. Plaatsen zoals Porto Ercole en Porto Santo Stefano staan bekend om hun prachtige stranden. Badplaatsen zoals Capalbio, Ansedonia en Talamone zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden prachtige stranden en kristalhelder water. Bovendien kunnen liefhebbers van de zee duiken en de betoverende eilanden van de Toscaanse Archipel bezoeken, waaronder het eiland Giglio en het eiland Giannutri.
Het gebied rond Manciano staat bekend om zijn thermale water, met de beroemde thermen van Saturnia en Sorano en de indrukwekkende vrije thermale bronnen van de Cascate del Mulino. Hier kunnen gasten ontspannende momenten genieten in het weldadige water in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.
Voor natuurliefhebbers is de WWF-oase bij het Buranomeer, met haar rijke biodiversiteit en spectaculaire natuurlijke landschappen, een must. Ook het Bolsenameer, bekend om zijn vulkanische oorsprong en pittoreske dorpjes met prachtige uitzichten, is gemakkelijk bereikbaar. Voor liefhebbers van buitenactiviteiten biedt het gebied talrijke mogelijkheden voor wandelingen, mountainbiketochten en paardrijtochten met de mogelijkheid om de paden te bereiken die zich door de schoonheid van de Monte Amiata slingeren. Voor degenen die zich willen meten met anderen, is er een golfbaan in Saturnia en de Argentario Golf Club, vanwaar men een prachtig uitzicht heeft op het omliggende landschap. Talrijke archeologische locaties getuigen van het verleden tussen Toscane en Latium.
Ook de lokale gastronomie is een ander hoogtepunt: restaurants en trattoria's bieden typische gerechten die de smaak van vervlogen tijden vieren, met verse en pure ingrediënten zoals extra vierge olijfolie, Toscaanse wijnen zoals Morellino di Scansano, Vermentino, Sangiovese en Merlot, lokale kazen en vleeswaren. Elke maaltijd is een reis naar de authentieke smaken van de Toscaanse traditie, die elke eetervaring onvergetelijk maakt.
Villa Federica is dus het ideale startpunt om de schoonheid van de Maremma te ontdekken en ontspanning en avontuur te combineren in een buitengewone setting.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Tafeltennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de huurprijs inbegrepen:
volledig gereinigde eigendom voorzien van bad- en bedlinnen; wekelijkse linnenwissel; zwembadhanddoeken; wekelijkse schoonmaak en eindschoonmaak; elektriciteit, water en gas voor kookdoeleinden; airconditioning; Wi-Fi; tuin- en zwembadonderhoud; Politie "Easy Rent" (extra verzekeringsdekking voor ongevalsschade aan het eigendom tot een maximumbedrag van € 3.000,00 en met de vastgestelde beperkingen). Niet inbegrepen in de huurprijs (ter plaatse te betalen):
kleine en middelgrote huisdieren toegestaan op aanvraag (maximaal 2 per week) € 50,00 per huisdier per week; verwarming naar verbruik; brandhout € 20,00 (kg. 100); extra schoonmaak € 22,00 per uur per ingezette persoon; extra wissel van linnengoed € 15,00 per persoon.

Borg (bij aankomst te betalen): € 500,00

Aankomst: van 16:00 tot 19:00 uur
Vertrek: van 08:00 tot 09:30 uur

Zwembad geopend van 1 mei tot 30 september. September

Let op:
- Boekingen voor jeugdgroepen zijn vergunningsplichtig.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

Gratis annuleren mogelijk tot 60 dagen voor de aankomstdatum.

Special booking conditions 2021: For reservations confirmed starting from 01/12/2020, the following cancellation policy will apply: - cancellation up to sixty (60) days before the arrival date: 100% refund of the rental price; - cancellation from sixty (60) days before the arrival date to the arrival date: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund); - cancellation during the stay: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund). Cancellation due to force majeure COVID-19: in case of cancellation of the reservation due to proven travel impossibility due to government regulations restricting the freedom of movement on the national or international territory imposed to deal with the COVID-19 epidemiological emergency, Anita Villas will refund the amount paid for the reservation, without prejudice to the guest's duty to notify Anita Villas starting from 7 days before arrival, and in any case within the day before the booked stay, of the cancellation of the reservation with specific indication of the reasons mentioned above. Please note that any possible refund will be made by bank transfer in favour of the booking holder within the end of the year of the cancelled reservation. In the event that the payment of the reservation is made by credit card, in the event of a refund, an amount equal to 3% of the amount paid will be withheld for payment management costs.


Gratis annuleren mogelijk tot 60 dagen voor de aankomstdatum.

Special booking conditions 2021: For reservations confirmed starting from 01/12/2020, the following cancellation policy will apply: - cancellation up to sixty (60) days before the arrival date: 100% refund of the rental price; - cancellation from sixty (60) days before the arrival date to the arrival date: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund); - cancellation during the stay: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund). Cancellation due to force majeure COVID-19: in case of cancellation of the reservation due to proven travel impossibility due to government regulations restricting the freedom of movement on the national or international territory imposed to deal with the COVID-19 epidemiological emergency, Anita Villas will refund the amount paid for the reservation, without prejudice to the guest's duty to notify Anita Villas starting from 7 days before arrival, and in any case within the day before the booked stay, of the cancellation of the reservation with specific indication of the reasons mentioned above. Please note that any possible refund will be made by bank transfer in favour of the booking holder within the end of the year of the cancelled reservation. In the event that the payment of the reservation is made by credit card, in the event of a refund, an amount equal to 3% of the amount paid will be withheld for payment management costs.



Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-10-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Anita Villas S.r.l.
Dhr. E. Boria

Dhr. E. Boria

Anita Villas is een vastgoedagentschap gevestigd in de regio Marche, dat gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiehuizen met privézwembad in Italië. Al meer dan 10 jaar selecteren wij zorgvuldig onze vakantiehuizen, waarbij we letten op kwaliteit, stijl, comfort en een goede locatie tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze diepgaande kennis van onze vakantiehuizen en ons gebied kunnen we u volledig advies bieden door u een persoonlijke zorgdienst voor elke individuele aanvraag te geven. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren over de ideale accommodatie voor uw vakantie in Italië. Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4700968

Laatst bijgewerkt: 23.10.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4700968.htm

Anita Villas S.r.l.

Dhr. Emanuele Boria

Via Vittorio Emanuele, 1

61040 Mondavio

0039(0) 0721 987073

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat