Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Egmond aan Zee

Noordzeekust

Max.  4   gasten
73m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
73m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Ruime en zonnige hoekappartement op de vierde verdieping van de Sterflat, direct aan zee gelegen. Dit appartement heeft een prachtig uitzicht op het strand, de zee en de boulevard en ligt op slechts enkele minuten lopen van het charmante dorpscentrum. Ongeveer 45 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Alkmaar.

Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd en is fris en helder. Er is plaats voor maximaal 4 personen. Dit strandappartement bevindt zich op de zuidwestelijke hoek van de Sterflat. Het zijraam in de woonkamer laat extra (zon)licht binnen en naast het uitzicht op zee heeft u ook een mooi uitzicht op het charmante dorp.
U kunt mooie lange strandwandelingen maken of fietstochten door het duingebied. In het vroege voorjaar kunt u op het ruime balkon in de zon zitten en genieten van een prachtig uitzicht op de zee. De accommodatie heeft twee slaapkamers, waarvan er één is uitgerust met een boxspringbed voor twee personen. De tweede slaapkamer maakt deel uit van de woonkamer. Voor de derde en vierde persoon is er een comfortabel tweepersoonsbed beschikbaar dat in een kast is ingebouwd.

Uiteraard kunt u in dit appartement gratis gebruikmaken van de uitstekende WiFi.
Deze accommodatie beschikt over een privégarage (2,30 meter breed en 1,97 meter hoog). Het opladen van een elektrisch voertuig of fiets in de garage is niet toegestaan. U kunt uw fiets veilig stallen in de garage.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Woonkamer
Opvouwbaar bed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 kilometer

0.1 kilometer

Supermarkt 0.4 kilometer

0.4 kilometer

Restaurant 0.3 kilometer

0.3 kilometer

Stadscentrum 0.4 kilometer

0.4 kilometer

Bus 0.1 kilometer

0.1 kilometer

Luchthaven 38 kilometer Schiphol

38 kilometer

Station 8 kilometer Alkmaar / Heiloo

8 kilometer

Snelweg-afrit 8 kilometer A9

8 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Egmond aan Zee ligt in de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Het dorp was oorspronkelijk een vissersplaats, maar is sinds het begin van de vorige eeuw steeds meer door toerisme beïnvloed. Egmond aan Zee heeft een 8 kilometer lang zandstrand en is daarom erg populair bij families. Deze gezellige plaats biedt een verscheidenheid aan restaurants, strandpaviljoens en winkels die het hele jaar door dagelijks geopend zijn. Een bekend evenement is de halve marathon. De vuurtoren van Egmond met de naam Jan van Speyk biedt een bijzonder mooi aanzicht. In de omgeving vindt men de slotkapel, de ruïnes en de abdij. Egmond biedt talrijke mogelijkheden voor wandelingen, om te zwemmen, surfen en zeilen, waardoor verveling gegarandeerd wordt vermeden.

In Egmond bent u een graag geziene gast! Wij zijn trots op ons mooie dorpje, onze geschiedenis, het strand, de duinen en de natuur. Elk seizoen heeft zo zijn charme. In welk seizoen u Egmond ook bezoekt, u bent van harte welkom! Ons aanbod aan winkels, restaurants en accommodaties is divers. Of u nu op zoek bent naar een bijzonder winkeltje of een klein bistro, een restaurant met een Italiaanse menukaart, een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht over de zee, een gezellig grandcafé of een trendy restaurant, in Egmond vindt u ze allemaal. Egmond aan Zee is een uitstekende badplaats voor families. Maakt niet uit in welk seizoen je Egmond bezoekt: strand en zee zullen je betoveren. Even de wind om je neus laten waaien, een strandwandeling maken en heerlijk ontspannen. Heerlijk ontspannen, de eindeloze horizon, zonnebaden of gewoon blootsvoets door het water lopen, vliegers oplaten, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, misschien flaneren op de boulevard met uitzicht op het Egmondse strand en de zee, etc. In Egmond aan Zee is dit allemaal mogelijk! Egmond biedt rust, ruimte en frisse lucht. Ook geweldig: zich aangenaam ontspannen op een van de (verwarmde) terrassen van een van de gezellige Egmondse strandpaviljoens. We zijn daar helemaal zeker van: U zult weer vol energie huiswaarts keren.

In de duinen van Egmond valt zoveel moois te zien en te ontdekken: interessante vogels, Schotse hooglanders, schattige konijntjes, gevarieerde planten en eindeloze wandel- en fietspaden. Bovendien is het duingebied van Egmond een plek waar men tot rust kan komen: ver weg van de drukte van het dagelijks leven, het bruisende centrum en alle andere dagelijkse zorgen. Wie houdt van gezelligheid, moet Egmond aan Zee bezoeken! Wat maakt Egmond aan Zee eigenlijk zo mooi? Egmond aan Zee is een gezellig dorpje met een lange geschiedenis. Een geschiedenis die overal in Egmond terug te vinden is en het dorp zijn authentieke karakter geeft. Denk maar aan de kleine bootjes op de parkeerplaatsen, de kleine eeuwenoude vissershuisjes, het voormalige bejaardentehuis voor zeelieden, de vuurtoren J. C. J. van Speijk, en natuurlijk de prachtige duinen en het strand. Speijck, de smalle straten, de volkstuintjes in de duinen, dit alles gecombineerd met de vele mooiere, kleinere en een beetje grotere winkels in de Voorstraat. Daarnaast maken de te voet bereikbare restaurants, strandpaviljoens en ijssalons Egmond tot een gezellig, charmant en knus dorpje. Of u nu in een klein bistro, een restaurant met een Italiaanse kaart, in een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht, in een gezellig grand café of in een trendy restaurant wilt eten: Egmond heeft voor iedere smaak wat! Veel van de Egmondse winkels zijn overigens zeven dagen per week geopend. Na het winkelen kunt u neerstrijken op een van de gezellige (verwarmde) Egmondse terrassen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: €80 eenmalig
Extra Personen: €5 per nacht per persoon
Toeristenbelasting: €2,3 per nacht per persoon
Beddengoed: €12,5 per stuk (max. 10). Kies voor gemak en laat ons uw beddengoed verzorgen! Bij de keuze 'per stuk' betreft het beddengoed voor één persoon. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen zelf uw beddengoed (laken, dekbedovertrek en kussensloop) mee te nemen.
Handdoeken: €10 per stuk (max. 10). Voor een klein bedrag is een handdoekenset te reserveren, deze set bestaat uit drie (3) handdoeken (2x 60x110cm en 1x 50x100cm).LET OP: "Per stuk" betreft een set van 3 handdoeken.Uiteraard kunt u ook zelf uw handdoeken meenemen, geen probleem!
Babybedje: €6 per stuk (max. 2). Opklapbaar campingbed met matras zonder beddengoed
Kinderstoel: €6 per stuk (max. 2)

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-10-2024


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maria G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer schone en lichte woning; zeer goed uitgerust. Als kleine opmerking: een dekentje voor de bank zou "gezellig" zijn.

Almut S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De woning, de locatie en de inrichting bevielen ons heel goed. Graag weer!

Hanno D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het fantastische uitzicht en de geweldige locatie van het appartement

Helmut T.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

De ligging en het appartement waren geweldig. De inrichting was om je prettig te voelen. Alle benodigde huishoudelijke spullen zijn aanwezig. De sleuteloverdracht bij het inchecken en uitchecken verliep heel eenvoudig en probleemloos. Bij vragen ontvingen we snel antwoord. Alles ging soepel, ook al is het inparkeren in garage nr. 53 met een grote auto moeilijk, maar we hebben een oplossing gevonden. Wifi en het afvalsysteem hebben goed gewerkt. Zou/werden weer terugkomen en weer boeken, omdat alles heel goed heeft gewerkt, bedankt.

Simone B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Lage

Hannelore G.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Ik kan het appartement Sterflat 101 alleen maar aanbevelen. Het appartement was zeer schoon en zeer ruim. Zelfs met het opgevouwen uitschuifbed was de woonruimte zeer royaal. De medewerkers van Rentals waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Marion C.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Ondanks veel woningen, zeer rustig. Aantrekkelijke woninginrichting. Goede organisatie.

Stefan P.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het uitzicht op de zee is mooi, evenals het grote appartement erg aangenaam. Bovendien is de keuken zeer goed uitgerust.

Gisela S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Lage, uitzicht.

Winfried K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Lage, Aussicht, inrichting van de woning, garage, contactpersoon bij vragen altijd beschikbaar, netheid

Sabine K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles

Franziska P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Appartement zeer goed en modern ingericht. WC afzonderlijk. Opklapbed biedt extra slaapmogelijkheid. Keuken uitstekend uitgerust. Balkon met zeezicht. Alles op loopafstand bereikbaar. Service van de verhuur is zeer goed.

Rainer P.

2,8
2.8 2.8 2.8 2.8 2.8
Toon Duits

- zeer mooie ligging - appartement goed uitgerust - Geweldige uitzicht

Hildegard L.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De accommodatie was uitstekend uitgerust, alles klopte gewoon, inrichting, grootte, locatie, enzovoort. Het enige minpuntje was de garage, heel smalle garagedeur, maar we hebben het gered. (De zeer positieve indruk wordt natuurlijk versterkt door het zomerse weer, we komen zeker terug!)

Sophia B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Uitzicht, Uitrusting


Contactpersoon

Bedrijf Rentals Egmond
Bedrijf T. Rentals Egmond

Bedrijf T. Rentals Egmond

Wij zijn Marc en Joke van Duin en onze dochter en schoonzoon Wendy en Ron Zentveld. Wij verhuren sinds 2002 onder de naam Rentals Egmond namens verschillende eigenaren veel vakantieaccommodaties in Egmond. Dit doen wij met veel plezier en gevoel voor service, comfort en een persoonlijke benadering van onze gasten. Team Rentals Egmond heeft een vast team van service- en schoonmaakmedewerkers. Egmond aan Zee tel. +31 72 88 88 330


Andere accommodaties van Bedrijf T. Rentals Egmond

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Rentals Egmond

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 475739

Laatst bijgewerkt: 22.10.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/475739.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Egmond aan Zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat