Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Egmond aan Zee

Noordzeekust

Max.  5   gasten
68m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
68m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd



Beschrijving

Het zomerhuis ligt achter het huis van de eigenaar en heeft een eigen ingang en een gemeenschappelijke tuin. Het zomerhuis is eenvoudig en praktisch ingericht en bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, een goed uitgeruste keuken, een eettafel en een zithoek. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond. Op de 1e verdieping, bereikbaar via een wenteltrap, 2 aparte slaapkamers. En een ruime overloop met een wastafel en een extra eenpersoonsbed.

Voor kleine kinderen zijn op aanvraag een kinderstoel, een kampeerbedje met matras en aan de bovenkant van de trap een traphekje beschikbaar.

Beddengoed en handdoeken zijn altijd inbegrepen. Let op dat de handdoeken niet buitenshuis gebruikt mogen worden.

Het zomerhuis is geschikt voor 4 volwassenen, 1 kind of jongvolwassene en een baby. Let op: dit zomerhuis is niet geschikt voor 5 grotere personen, omdat het vijfde bed (80cm*200cm) zich niet in een aparte slaapkamer bevindt. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Parkeren: Op openbare wegen krijgt u tijdens betaalde parkeertijden een parkeervergunning.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 kilometer

0.2 kilometer

Supermarkt 0.2 kilometer

0.2 kilometer

Restaurant 0.1 kilometer

0.1 kilometer

Stadscentrum 0.3 kilometer

0.3 kilometer

Bus 0.3 kilometer

0.3 kilometer

Luchthaven 38 kilometer Schiphol

38 kilometer

Station 8 kilometer Alkmaar / Heiloo

8 kilometer

Snelweg-afrit 8 kilometer A9

8 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Egmond aan Zee ligt in de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Het dorp was oorspronkelijk een vissersplaats, maar is sinds het begin van de vorige eeuw steeds meer door het toerisme beïnvloed. Egmond aan Zee heeft een 8 kilometer lang zandstrand en is daarom erg populair bij gezinnen. Deze gezellige plaats biedt een verscheidenheid aan restaurants, strandpaviljoens en winkels die het hele jaar door dagelijks geopend zijn. Een bekend evenement is de halve marathon. De vuurtoren van Egmond, genaamd Jan van Speyk, biedt een bijzonder mooi zicht. In de omgeving vindt men de kasteelkapel, de ruïnes en de abdij. Egmond biedt talrijke mogelijkheden voor wandelingen, om te zwemmen, surfen en zeilen, zodat verveling gegarandeerd uitgesloten is.

In Egmond bent u een graag geziene gast! We zijn trots op ons mooie dorpje, onze geschiedenis, het strand, de duinen en de natuur. Elk seizoen heeft zo zijn charme. In welk seizoen u Egmond ook bezoekt, u bent van harte welkom! Ons aanbod aan winkels, restaurants en accommodaties is divers. Of u nu op zoek bent naar een speciaal winkeltje of een klein bistro, een restaurant met een Italiaans menu, een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht over de zee, een gezellig grand café of een trendy restaurant, in Egmond vindt u ze allemaal. Egmond aan Zee is een uitstekende badplaats voor gezinnen. Het maakt niet uit in welk seizoen u Egmond bezoekt: het strand en de zee zullen u betoveren. Even de wind door je haren voelen, een strandwandeling maken en heerlijk ontspannen. Heerlijk ontspannen, de eindeloze horizon, een zonnebad of gewoon op blote voeten door het water lopen, vliegers oplaten, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, misschien flaneren op de boulevard met zijn uitzicht over het Egmondse strand en de zee, etc. In Egmond aan Zee is dit allemaal mogelijk! Egmond biedt rust, ruimte en frisse lucht. Ook geweldig: op een van de (verwarmde) terrassen van een van de gezellige Egmondse strandpaviljoens lekker tot rust komen. Daar zijn we helemaal zeker van: u zult weer vol energie naar huis terugkeren.

In de duinen van Egmond is zoveel moois te zien en te ontdekken: interessante vogels, Schotse Hooglanders, schattige konijntjes, diverse planten en eindeloze wandel- en fietspaden. Bovendien is het duingebied van Egmond een plek waar men tot rust kan komen: ver weg van de hectiek van het dagelijks leven, het levendige centrum en alle andere dagelijkse zorgen. Wie houdt van gezelligheid, zou Egmond aan Zee moeten bezoeken! Wat maakt Egmond aan Zee eigenlijk zo mooi? Egmond aan Zee is een gezellig dorpje met een lange geschiedenis. Een geschiedenis die overal in Egmond te vinden is en het dorp zijn authentieke karakter geeft. Denk maar aan de kleine bootjes op de parkeerplaatsen, de kleine eeuwenoude vissershuisjes, het voormalige bejaardentehuis voor zeelieden, de vuurtoren J. C. J. van Speijk, en de nog altijd werkende reddingsbrigade. Speijck, de smalle straatjes, de volkstuintjes in de duinen, dit alles gecombineerd met de vele mooiere, kleinere en een beetje grotere winkels in de Voorstraat. Daarnaast de op loopafstand bereikbare restaurants, strandpaviljoens en ijssalons maken Egmond tot een gezellig, charmant en knus dorpje. Of u nu wilt eten in een klein bistro, een restaurant met een Italiaanse kaart, in een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht, in een gezellig grand café of in een trendy restaurant: Egmond biedt voor ieder wat wils! Veel van de winkels in Egmond zijn overigens zeven dagen per week geopend. Na het winkelen kunt u plaatsnemen op een van de gezellige (verwarmde) terrassen van Egmond.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: €17,5 eenmalig
Toeristenbelasting: €2,3 per nacht per persoon

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-10-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Joachim G.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Vriendelijkheid, netheid, voorzieningen, locatie

Christian M.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Het heeft ons eigenlijk best goed bevallen. Er was alles wat je nodig had. Te voet in vijf tot zeven minuten in het dorp en ook op het strand. De bedden waren door een relatief zachte matras even wennen, maar oké. De accommodatie was aantrekkelijk en liefdevol ingericht en erg schoon gehouden.

Heike S.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De locatie was goed met de mogelijkheid om flexibel van woensdag tot zondag te huren.

KARIN W.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Verhuurderin zeer vriendelijk en om ons welzijn bekommerd. Accommodatie is zeer goed gelegen. Zeer positief was: bij aankomst stonden er drankjes en snacks klaar. Het huis is netjes en goed uitgerust.

Nicole L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De gastvrouw is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. We waren helemaal enthousiast dat de koelkast vol met drankjes was en op de tafel stonden zoetigheden. Erg aangenaam, als je net bent aangekomen en een koud Heineken kunt drinken ;). De accommodatie was gezellig en schoon. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Er is een wasmachine, vaatwasser, magnetron, Senseo-koffiemachine, televisie, enzovoort. De bedden zijn erg zacht. Beddengoed en handdoeken waren ook inclusief. Voor het huis zijn er zitgelegenheden. Het terras is weliswaar niet erg groot, maar je blijft daar natuurlijk niet eeuwig. Het strand en de winkelstraat zijn in ongeveer 5-10 minuten te voet bereikbaar. We hebben een paar echt mooie dagen gehad en zullen zeker nog een keer terugkomen. Heel erg bedankt aan de aardige verhuurster!

Sebastian S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi klein huis, met het nodige comfort. Perfect!!!


Contactpersoon

Bedrijf Rentals Egmond
Bedrijf T. Rentals Egmond

Bedrijf T. Rentals Egmond

Andere accommodaties van Bedrijf T. Rentals Egmond

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Rentals Egmond

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 475741

Laatst bijgewerkt: 23.10.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/475741.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Egmond aan Zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat