Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement Sterflat 39

Egmond aan Zee

Max.  2   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Het appartement is comfortabel ingericht en is van alle gemakken voorzien. Het zal u aan niets ontbreken. 

U kunt tijdens uw verblijf genieten van een heerlijk uitzicht op zee. De mooie omgeving nodigt uit voor zowel lange strandwandelingen als fietstochten door het prachtige duingebied.

In dit appartement kunt u uiteraard gratis gebruikmaken van draadloos internet en er is tevens een veilige stallingsmogelijkheid voor eventueel meegebrachte fietsen.

Indeling
- Hal met ingang naar de badkamer en woonkamer.
- Mooie badkamer met ruime douche, badmeubel en toilet.
- Woonkamer met prima bankstel, een heerlijke stoel en eettafel. Flatscreen LCD TV, DVD  en een BOSE Soundtouch Internet Radio
- Luxe open keuken (6m2) met oa. heteluchtoven/ magnetron, keramische kookplaat, vaatwasser en koelkast. Tevens bevindt zich hier de wasmachine/droger combinatie.
- Slaapkamer met tweepersoonsbed met twee éénpersoonsmatrassen en éénpersoonsdekbedden (155 x 220 cm) 
- 2 balkons op het zuidwesten met een zitje en een mooi uitzicht over de boulevard en noordzee. 

Opmerkingen
- Prijzen: Gebaseerd op een verblijf van 2 personen.
- Huisdieren: Niet toegestaan.
- Parkeren: Op de openbare weg, in de betaald parkeren periode ontvangt u een parkeervergunning.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 kilometer

0.1 kilometer

Meer 0.2 kilometer

0.2 kilometer

Supermarkt 0.3 kilometer

0.3 kilometer

Restaurant 0.2 kilometer

0.2 kilometer

Stadscentrum 0.5 kilometer

0.5 kilometer

Bus 0.05 kilometer

0.05 kilometer

Luchthaven 30 kilometer Schiphol

30 kilometer

Station 9 kilometer Alkmaar / Heiloo

9 kilometer

Snelweg-afrit 9 kilometer A9

9 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Egmond aan zee ligt in de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Het dorp was oorspronkelijk een vissersplaatsje, maar sinds vroeg vorige eeuw heeft het toerisme een spurt genomen. Egmond aan Zee heeft een zandstrand van maar liefst 8 kilometer en is geliefd bij gezinnen. Het is een gezellige plaats met een grote verscheidenheid aan restaurants, strandpaviljoens en winkels die elke dag gedurende het hele jaar open zijn.

U bent een graag geziene gast in Egmond! We zijn trots op ons mooie dorp, onze historie, het strand, de duinen en de natuur. Elk seizoen heeft zo z’n charme. In welk jaargetijde u Egmond ook bezoekt: u bent van harte welkom! Ons aanbod winkels, restaurants en accommodaties is gevarieerd. Of u nu op zoek bent naar een bijzonder winkeltje of wilt eten in een kleine bistro, een restaurant met Italiaanse kaart, bij een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht op zee, bij een gemoedelijk grandcafé of een trendy restaurant: in Egmond vindt u het allemaal.

Egmond aan Zee is de familiebadplaats bij uitstek. In welk seizoen u Egmond ook bezoekt, strand en zee pakt u mee. Even een frisse neus halen, een strandwandeling maken en lekker uitwaaien. Heerlijk relaxen, de blik op oneindig, zonne- of pootjebaden, vliegeren, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, flaneren langs de boulevard met zicht op het Egmondse strand en de zee… In Egmond aan Zee kan het allemaal. Egmond biedt rust, ruimte en frisse lucht. Ook fijn: lekker zitten op een van de (verwarmde) terrassen van de gezellige Egmondse strandpaviljoens. Zeker weten dat u vol energie weer huiswaarts gaat.

In de Egmondse duinen is zoveel moois te zien en te ontdekken: fraaie vogels, Schotse Hooglanders, wilde paarden, schattige konijnen, prachtige planten en eindeloze wandel- en fietspaden. En bovenal is het Egmondse duingebied een plek om tot rust te komen, ver weg van de drukte, het bruisende centrum en de alledaagse beslommeringen.

Wie van gezelligheid houdt, bezoekt Egmond aan Zee. Wat Egmond aan Zee zo leuk maakt? Egmond aan Zee is een gemoedelijk dorp met een lange geschiedenis. Een geschiedenis die overal in Egmond is terug te zien en het dorp een authentiek karakter geeft. Zie de bootjes op de parkeerplaatsen, de kleine eeuwenoude vissershuisjes, het voormalige Zeemanshuis, de vuurtoren J.C.J. Speijck, de smalle straatjes, de landjes in de duinen… Dit gecombineerd met de vele leuke, kleine en iets grotere winkels in de Voorstraat, en op loopafstand de aanwezigheid van restaurants, strandpaviljoens en ijssalons, maken Egmond tot een gezellig, sfeervol en bovenal gemoedelijk dorp. En na het winkelen strijkt u neer op een van de gezellige (verwarmde) Egmondse terrassen.

Egmond leent zich prima als uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio. Vanuit Egmond bent u namelijk zo in kunstzinnig Bergen, Schoorl, kaasstad Alkmaar of Castricum. Bezoek deze plaatsen met de (elektrische) fiets: via fantastische fietsroutes ziet u nog meer van de mooie omgeving. Zo is Bergen een lommerrijk, leuk dorp met fraaie villa’s, monumentale panden, leuke galerieën, exclusieve winkels en interessante musea. Via bos- en duingebied komt u via Bergen in Schoorl met de hoogste duin van Nederland en een leuke klimduin. Leerzaam in combinatie met een bezoek aan het Bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Het mooiste mountainbike parcours van Nederland ligt op amper 12 km afstand. Ook in het PWN Bezoekerscentrum in Castricum komt u van alles te weten over de flora en fauna in en rond Egmond. Op een leuke en interactieve manier ontdekt u hier binnen en buiten van alles over onze duinen, de duindieren, water en nog veel meer. Met leuke (natuur)exposities, (kinder)activiteiten, speel- en huttenbouwbos, speurtochten en startpunt voor menig wandeling!

Kaasstad Alkmaar is ook een leuk uitstapje vanuit Egmond: daar klinkt van april tot begin september elke vrijdag om 10.00 uur de kaasbel op het Waagplein. Fascinerend om te zien hoe de kaasdragers hun kazen op berries richting het Waaggebouw brengen. Bezoek daarna het verrassend leuke kaasmuseum, ontdek de gezellige winkelstraten van de Oude Stad en maak er een gezellig dagje historisch Alkmaar van.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: €80 eenmalig
Toeristenbelasting: €2,3 per nacht per persoon
Beddengoed: €12,5 per stuk (max. 10). Kies voor gemak en laat ons uw beddengoed verzorgen! Bij de keuze 'per stuk' betreft het beddengoed voor één persoon. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen zelf uw beddengoed (laken, dekbedovertrek en kussensloop) mee te nemen.
Handdoeken: €10 per stuk (max. 10). Voor een klein bedrag is een handdoekenset te reserveren, deze set bestaat uit drie (3) handdoeken (2x 60x110cm en 1x 50x100cm).LET OP: "Per stuk" betreft een set van 3 handdoeken.Uiteraard kunt u ook zelf uw handdoeken meenemen, geen probleem!
Babybedje: €6 per stuk (max. 2). Opklapbaar campingbed met matras zonder beddengoed
Kinderstoel: €6 per stuk (max. 2)

Annuleringsvoorwaarden:

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, worden door Rentals Egmond de volgende kosten berekend: De verschuldigde reserveringskosten, vermeerderd met - bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de aankomstdag: de aanbetaling; - bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de aankomstdag: 60% van het bruto huurbedrag; - bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de aankomstdag: 90% van het bruto huurbedrag; - bij annulering op de aankomstdag of later: het volledige bruto huurbedrag. - bij annulering tijdens het verblijf: de complete reissom inclusief alle toeslagen


Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, worden door Rentals Egmond de volgende kosten berekend: De verschuldigde reserveringskosten, vermeerderd met - bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de aankomstdag: de aanbetaling; - bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de aankomstdag: 60% van het bruto huurbedrag; - bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de aankomstdag: 90% van het bruto huurbedrag; - bij annulering op de aankomstdag of later: het volledige bruto huurbedrag. - bij annulering tijdens het verblijf: de complete reissom inclusief alle toeslagen



Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-10-2024


59 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Eckhard

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Paul J.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Helmut H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hartmut R.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Super Lage / met de garages zeer goed opgelost

Britta K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles zeer gezellig en zeer schoon. Alles aanwezig. De keuken is zeer goed uitgerust. Geniet van de zonsondergang vanaf de bank. Alles goed en snel bereikbaar.

jan k.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

prima

Michaela van’t Hoff

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Frans

Everything okay? Het is vandaag zo'n mooie dag in Amsterdam. Ik wandel langs de grachten en geniet van het zonnige weer. Het is zo rustig en vredig hier. Ik wilde je gewoon laten weten dat ik aan je denk. Groeten uit Nederland.

corrie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

alles aanwezig en keurig verzorgt

Perdita W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

In eerdere verblijven heeft alles gedaan, met één kleine uitzondering: de koffiekan van het koffiezetapparaat lijkt nooit schoongemaakt te zijn door de vorige gasten...

T.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement, de stad, het strand, de service van Rentals, de viskraam aan de boulevard, de behulpzaamheid van de mensen, de medische behandeling van mijn vrouw in het ziekenhuis in Alkmaar. We zijn erg dankbaar en komen zeker terug.

Karsten B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige vakantie in een prachtig (privé)appartement. Bij aankomst stond er een fles Hugo voor ons klaar als welkomstdrankje - je voelde je meteen welkom. Er waren voldoende brochures en aanwijzingen voor bezienswaardigheden in de omgeving die je zelfs bij slecht weer kon bezoeken. We hebben geen enkel moment spijt gehad van ons verblijf.

Silvia G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Lage, twee terrassen, zeer mooi appartement.

N. B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Uitzicht op zee!!

Mechthild L.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles !

N t.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prachtig uitzicht Heerlijk licht appartement Comfortabel Gebruiksvriendelijk

Uwe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We zijn al meerdere keren in dit appartement geweest en zullen er altijd weer verblijven. Bijna ons tweede "thuis" aan zee.

Klaus

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het appartement bevindt zich in uitstekende staat. De meubels op maat bieden meer opbergruimte dan enig ander appartement dat we in het Sterflat hebben gezien. Servies, bestek, potten en pannen zijn ruimschoots aanwezig. Het balkon, met het kleine "zonsondergangobservatieterras", overtreft alles wat we tot nu toe hebben gehad. De service van Rentals Egmond was weer voorbeeldig. Dankjewel.

Günther

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De bemiddeling en het betreden van het appartement waren uitstekend! Appartement zeer schoon! Mooi terras met uitzicht op zee! Kortom: mooi gerenoveerd en smaakvol ingericht vakantieappartement op een toplocatie!

Angela N.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Laag! Echt geweldig!

Herbert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De inrichting van het appartement. De ligging van het huis en de nabijheid van het strand.

Gabriele

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Met het ergste rekening gehouden wat betreft toestand, netheid, locatie en totaal positief verrast!!

Jutta

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Een appartement om je goed te voelen, alles is tiptop in orde en het balkon met comfortabele rieten stoelen biedt uitzicht op de Noordzee. Vanuit de woonkeuken is er altijd een mooi uitzicht op de boulevard en de zee door de grote ramen. Auto's parkeren bijna direct onder het appartement, maar het was toch rustig. Ik zou het appartement op elk moment weer boeken.

Perdita W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren inmiddels voor de vijfde keer in dit appartement en zijn nooit teleurgesteld, behalve wat het weer betreft.

Helmut

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We zijn al 4 keer in het appartement geweest, we vinden het telkens weer leuk.

Annelies

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Alles was aanwezig, compleet ingerichte keuken, spelletjes, boeken, zelfs naald en draad om een losgeraakte knoop vast te zetten.

David B.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Lage, rust, grootte, voorzieningen, ongecompliceerd, contactloze boeking.

Matthias und Dorothea aus Hamm

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Een zeer mooi vakantieappartement met zeer hoogwaardige faciliteiten en een prachtig uitzicht op zee. We kunnen het vakantieappartement met een gerust hart aanbevelen en zullen zeker niet de laatste keer zijn geweest. Opmerking: Aangezien de kasten deels erg hoog zijn, verzoek ik u om te overwegen eventueel een opstapje aan te schaffen.

Petra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zoals altijd erg goed, we zullen steeds terugkomen.

Dagmar

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De gezellige inrichting en vrij comfortabele uitrusting. De indrukwekkende zonsondergangen. Ook het gebouw is zeer goed onderhouden en verrassend rustig. We hebben al geboekt voor volgend jaar.

Paul

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het appartement in het algemeen en het uitzicht op de boulevard en de zee in het bijzonder.

Geran

5,0
5 5 5 5 5

Alles was geweldig, geen klachten. Voor herhaling vatbaar.

Michaela

5,0
5 5 5 5 5
Toon Frans

alles is klaar voor vertrek naar Parijs. Zorgeloze zaterdagavond met vrienden en familie in Versailles. Ontspannend en gezellig. Heel fijn. Tijd om te gaan.

Dagmar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede faciliteiten

Jos

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het uitzicht, het balkon, het ontbreekt aan niets, Prima ontvangst en service

Antje

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een zorgeloos pakket. Het onbeschrijflijk geweldige uitzicht op de zee.

Ulrike

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer mooi uitzicht op zee ondanks 1e verdieping. Zeer comfortabel meubilair en bed. Zeer goed uitgerust, ook in de keuken is alles aanwezig. Zonnige ligging is geweldig. Balkon met uitzicht op zee is erg mooi.

Rineke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

everything

Perdita

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We vonden de zeer aangename omgeving, de smaakvolle inrichting en ook de netheid erg leuk.

Elke

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

Het vakantieverblijf was schoon, gezellig, alles was aanwezig. Dicht bij het strand, uitzicht op zee.

Erich

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Aangezien we al voor de 12e keer te gast waren in verschillende vakantieappartementen, waren we ook tevreden met deze accommodatie. Mooi uitzicht op de boulevard en de zee.

Dagmar

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We voelden ons helemaal op ons gemak, anders zouden we zeker niet voor de derde keer daar zijn geweest. De zonsondergangen zullen voor altijd bij ons blijven!

Dieter

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het stadje en het strand

Hilke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het was allemaal super schoon en de complete inrichting was geweldig. Alles wat je nodig zou hebben was aanwezig. Zelfs een fles wijn als welkomstgeschenk. Heel hartelijk dank, we komen terug.

Gisa

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Bijna alles. Een mooi appartement met een geweldig uitzicht op zee.

ielkje

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Frans

It's a beautiful complete apartment. Great sofa bed...

JJ

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Algehele indruk goed

Rineke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

eerder gebruik gemaakt van dit appartement en dat was prima bevallen

Henk en Patricia

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Leuke inrichting van het appartement op de eerste etage. Er is een verhoogd zitgedeelte op het balkon waardoor je fijn over de Noordzee en de Boulevard kunt uitkijken. Heerlijke bedden. Alles wat men nodig heeft is aanwezig. De parkeerkaart was ook ideaal. Hierdoor kun op meerdere plaatsen parkeren (B, C en D). Het is ons in ieder geval prima bevallen. Wij komen graag nog eens terug.

Sonja

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Schoon, luxe, prachtig appartement voorzien van alle luxe en comfort!

Hans en Addy jacobs

5,0
5 5 5 5 5

Terras, uitzicht, netheid appartement, alles in totaliteit TOP.

Monique

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De locatie is fantastisch en appartement is van alle gemakken voorzien, wij komen heel graag terug. De service van Rentals Egmond verdient ook een compliment!

Gerard

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ligging,accommodatie,apparatuur,bedden

VeFi

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Het was allemaal perfect! Vriendelijkheid, netheid, comfort, locatie..... Top!!

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Zeer mooi appartement met zeer goede voorzieningen, er ontbrak niets!! Je merkt dat de eigenaren het appartement ook zelf gebruiken en er goed voor zorgen. We zullen zeker nog eens terugkomen.

Klaus

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het appartement is zeer goed ingericht en uitgerust. De locatie is uniek. We waren voor de 2e keer in dit appartement en zullen terugkomen. De ondersteuning van het team rentals Egmond was zoals altijd geweldig. Bedankt ook aan de eigenaarsfamilie voor de liefdevolle inrichting. Dank je wel.

Hillie

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Heel gezellig ingericht en compleet appartement. Met prachtig uitzicht. Goede bedden. Heerlijke douche. Mooir keuken. Vriendelijke buren.

Perdita

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Eigenlijk alles, waren voor de derde keer in dit verblijf en van plan om weer terug te komen.


Contactpersoon

Bedrijf Rentals Egmond
.. Team Rentals Egmond

.. Team Rentals Egmond

Wij zijn het team Rentals Egmond en wij verhuren in opdracht van verschillende huiseigenaren vele vakantiehuizen in Egmond aan Zee en directe omgeving. Wij doen dit al vanaf 2005 met veel plezier en gevoel voor service, comfort en persoonlijke aandacht van onze gasten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Tot ziens in Egmond aan Zee! Team Rentals Egmond +31 72 88 88 330


Andere accommodaties van .. Team Rentals Egmond

Alle accommodaties weergeven van .. Team Rentals Egmond

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 54547

Laatst bijgewerkt: 23.10.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54547.htm


«Appartement Sterflat 39» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 59 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat