Opgeslagen in
Verwijderd uit
Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Ensueño

Jalón, Costa Blanca

Max.  7   gasten
220m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 7  gasten
220m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Casa Ensueño is een vrijstaand huis met vier slaapkamers en drie badkamers. Het is gelegen in een idyllische heuvel op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Jalón, waar veel winkels verkrijgbaar.

Jalón staat bekend om zijn grote rommelmarkt gehouden elke zaterdag langs de rivieroever, zijn twee bodegas, de worstjes en de vrolijke feesten in begin augustus en vinden plaats in oktober.

Casa Ensueño biedt zijn gasten ontspanning, weg van de drukte, maar niet te ver. De zandstranden van Calpe of Benissa kreken kan worden bereikt in een paar minuten, de spectaculaire nachtleven van Benidorm en de themaparken Terra Mitica, Mundomar en Aqualandia zijn binnen een half uur rijden.

Dit gezellige huisje beschikt over een groot zonneterras van waaruit men kan uitkijken over de Jalon vallei naar de Bernia bergketen, komen in de wandelaars krijgen hun geld. Meer dan een glas wijn kunt u de romantische zonsondergangen observeren. Een tweede, overdekt terras biedt onderdak bij grote hitte. Vanaf hier kunt u ook rechtstreeks toegang tot het privé, 10 x 5 meter zwembad.

Casa Ensueño bestaat uit twee verdiepingen. De hoofdingang leidt naar een hal, aan de linkerkant is het voorzien van alle elektrische apparaten en gasfornuis. Rechtdoor, de grote woon-en eetkamer, waardoor men komt in de bovenste terras. Vanuit de gezellige zithoek kan worden genoten op koude avonden het knapperende vuur. Vanuit de hal leidt naar een kleine slaapkamer en een badkamer.

Een trap leidt naar het lagere niveau waar er drie slaapkamers (twee met een tweepersoonsbed) en twee badkamers (een complete badkamer en suite). Van hieruit komt men in de lager gelegen terras en bereiken het zwembad en de tuin, alsmede aan de lagere overdekte parkeerplaats. Volgende parkeergelegenheid aan de top. Tuinmeubelen zijn er in overvloed.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 kilometer

13 kilometer

Supermarkt 1.5 kilometer

1.5 kilometer

Stadscentrum 1.5 kilometer

1.5 kilometer

Bus 7 kilometer

7 kilometer

Luchthaven 85 kilometer Alicante

85 kilometer

Station 45 kilometer Gandia

45 kilometer

Snelweg-afrit 7 kilometer Benissa

7 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

Casa Ensueño is gelegen in een idyllische heuvel op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Jalón, waar veel winkels verkrijgbaar.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

¡¡¡¡De prijzen van water, elektriciteit, internet en is opgenomen.

Reservering en betaling

In RESERVEREN 50% van de totale Mitpreises dient te worden betaald. Het resterende bedrag wordt betaald bij aankomst.

Juli / augustus: De huur is alleen mogelijk voor de hele week. Voor extra dagen kunt u vragen.

BORG: € in Anseise. Terug bij vertrek

Annuleringsvoorwaarden:

Gratis annuleren mogelijk tot 60 dagen voor de aankomstdatum.

Voor de terugbetaling van de aanbetaling is het noodzakelijk dat een annulering ten minste 60 dagen van tevoren wordt gemeld. Annuleringen later dan 60 dagen voor aankomst, evenals voortijdige vertrekken, garanderen geen terugbetaling van de huur.


Gratis annuleren mogelijk tot 60 dagen voor de aankomstdatum.

Voor de terugbetaling van de aanbetaling is het noodzakelijk dat een annulering ten minste 60 dagen van tevoren wordt gemeld. Annuleringen later dan 60 dagen voor aankomst, evenals voortijdige vertrekken, garanderen geen terugbetaling van de huur.


meer informatie:

Jalón staat bekend om zijn grote rommelmarkt gehouden elke zaterdag langs de rivieroever, zijn twee bodegas, de worstjes en de vrolijke feesten in begin augustus en vinden plaats in oktober.
De zandstranden van Calpe of Benissa kreken kan worden bereikt in een paar minuten, de spectaculaire nachtleven van Benidorm en de themaparken Terra Mitica, Mundomar en Aqualandia zijn binnen een half uur rijden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-10-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2019

Andrew uit England

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Fabuleuze villa op geweldige locatie.

Prachtige villa op een fantastische locatie. Hoewel er slechts 2 van ons verbleven in de villa, zou het geschikt zijn voor een grotere familiegroep vanwege de indeling, ruimte en overvloedige buitenruimte. Zeer rustige en vredige locatie, maar toch dicht bij (25 minuten lopen of 4 minuten rijden) Jalon en de stranden van Benissa, Moraira en Javea liggen allemaal binnen een half uur rijden. We verblijven al meer dan 18 jaar in dit gebied en dit is een van de beste villa's en locaties waar we verbleven hebben, en we zouden Casa Ensueno van harte aanbevelen. En niet te vergeten de eigenaar Christian, die charmant is, zeer behulpzaam en ons geweldige tips gaf over dingen om te doen en plaatsen om te eten (Bistro Selene en restaurant Del Hierro).

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Augustus 2018

Petra uit Deutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch, prachtig, een droom.

We werden hartelijk ontvangen, alles super schoon, droomhuis, het uitzicht is geweldig. Alles was er wat we nodig hadden. Kan het alleen maar aanbevelen van A tot Z.

Bedankt aan Christian

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Dan uit Hertfordshire

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Een fantastische woning in landelijk Spanje met adembenemend uitzicht.

Het pand bevindt zich op de meest fantastische locatie met ongerepte uitzichten rondom de bergen en de Jalon-vallei. Christian is een echte professional en altijd beschikbaar wanneer je hem nodig hebt, maar nergens te bekennen als je dat niet doet. Jalon is een echt rustiek Spaans dorp, we hadden het geluk om tijdens hun 2 weken durende festivalperiode te bezoeken en hebben vuurwerk, vuurwerk, praalwagens, waterparades en stierenrennen in de straten ervaren. Fustera-strand ligt op ongeveer 20 minuten rijden, er zijn ook tal van andere stranden in de buurt. Grotere plaatsen Denia, Javea en Calpe liggen allemaal zeer dichtbij. Voor een rustige en mooie locatie kan je deze plek niet overtreffen. De villa is goed uitgerust met een geweldige buitenkeuken. Ik beveel deze villa sterk aan voor iedereen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Dave H. uit England

5,0
5 5 5 5
Toon Spaans

Fantastische villa op een geweldige locatie.

We verbleven 2 weken met 2 gezinnen (4 volwassenen en 3 kinderen van 12, 9 en 8). De villa is nog beter dan op de foto's, er is ruimte voor iedereen zonder boven op elkaar te zitten. Er zijn 3 hoofdbuitenruimtes: het zwembad (met eigen bar), terrassen op niveau 1 en 2 en de buitenkeuken met barbecue. Elke ruimte biedt een fantastische plek om te zonnebaden, een drankje te doen, een boek te lezen, te barbecueën of te dineren. Of je nu in de schaduw of in de zon wilt zitten. De Villa ligt op de heuvel, ongeveer 25 minuten lopen van de stad (dit was met 3 kinderen aan het einde van de avond), dus geen probleem. De uitzichten vanaf de terrassen zijn adembenemend.

De villa voldeed perfect aan onze behoeften. Het zwembad was schoon en goed onderhouden (en groot). Er waren zowel Britse als buitenlandse tv-zenders en internettoegang in het hele pand en op de buitenterreinen. De keuken was goed uitgerust met alles wat je nodig zou hebben en de villa had twee koelkasten wat ideaal was om de benodigde hoeveelheid drankjes te koelen. Alle slaapkamers hadden goede bedden en ventilatoren. De temperaturen waren midden 30 tijdens ons verblijf en hoewel we bezorgd waren over het gebrek aan airconditioning, was dit ongegrond omdat de villa op een redelijke temperatuur bleef en niemand problemen had met slapen vanwege de hitte. Jalon (Xalo) is een meer authentiek Spaans stadje met een grote verscheidenheid aan restaurants en bars (Spaans) Velosol Cycling Cafe, el desig (Het heeft een tafelvoetbalspel en een pooltafel) en Casa Katy zouden enkele aanbevelingen zijn, maar er zijn anderen.

We verbleven tijdens de Fiesta-periode en dit zorgde voor entertainment elke dag, soms overdag (Kids entertainment dag en een grote watergevecht door de straten, dit werd ons aangeraden en was fantastisch) muziek op het hoofdplein 's avonds. Last but not least is Christian, de eigenaar, een geweldige hulp, woont vlakbij en is altijd beschikbaar voor hulp of informatie, enz.

Ik zou zeer verrast zijn als we niet terugkeren naar deze villa / omgeving omdat er nog veel te doen en te zien is.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2015

David M. uit England

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Een prachtige plek om te bezoeken.

Ons tweede bezoek aan Casa Ensueno stelde niet teleur. De nieuwe verbeteringen, zoals het schaduwrijke barbecuegedeelte, maakten ons verblijf nog aangenamer dan voorheen.
Eigenaar Christian is altijd gemakkelijk bereikbaar voor hulp en advies, en zijn aandacht voor detail is uitstekend. Als je op zoek bent naar een verblijf in een villa die je met speciale herinneringen achterlaat, zou ik deze zeker aanbevelen. We hopen weer terug te keren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2014

David M. uit England

5,0
5 5 5 5
Toon Spaans

Geweldige familievilla met schitterend uitzicht.

De foto's van deze mooie villa doen het geen recht. Het uitzicht vanuit de villa en vanaf de balkons richting het stadje Jalon en de omliggende bergen is prachtig. De buitenbarbecue en buitenkeuken (een verbouwde ezelenstal) waren de perfecte plek om te ontspannen in de middagzon terwijl je de verscheidenheid aan verse vis bereidt die in de omgeving verkrijgbaar is. Dank ook aan de lokale boer die groenten teelt in de buurt van de villa voor de verse tomaten. De lokale bodega biedt ook lokale wijn aan voor 1 euro per liter als je daar zin in hebt! Er is ook een zwembadbar (zelfbediening natuurlijk). Deze traditionele Spaanse villa heeft veel buitenruimte om van de zon te genieten, en het zwembadgedeelte is zeer privé, met een schaduwrijke eethoek. Binnen was de villa goed onderhouden en schoon, en behield zijn rustieke charme. Christian, de eigenaar, was zeer attent op onze behoeften en was gemakkelijk te bereiken. De villa is bereikbaar via een kronkelende landweg omgeven door wijngaarden en een paar andere eigendommen die helemaal niet opdringerig zijn. Jalon dorp is ontspannen tien minuten lopen langs de weg (twintig minuten omhoog!) of als je de calorieën wilt verbranden, kun je een 4 mijl lange run doen langs de weg naar Jalon en langs de rivieroever door de wijngaarden en weer omhoog de weg op (de heuvel zal de mannen van de jongens scheiden!). De lokale omgeving heeft een goede selectie restaurants om van te genieten (ik zou Venta Roja aanbevelen) en een wekelijkse markt met verse producten. Al met al hadden we een heerlijke, ontspannen familievakantie bij Casa Ensueno, zozeer zelfs dat we volgend jaar opnieuw hebben geboekt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2014

M. L. uit Holland

5,0
5 5 5 5

Deze fantastische villa ligt zeer mooi en rustig gelegen Jalon vallei.

Het uitzicht op het gezellige dorp Jalon en het Bernia gebergte is subliem.

Je hoort alleen het kwetteren van de vogels en het getsjirp van de krekels.

Er staan in de buurt nog enige villa,s waar je weinig last van hebt.

De eigenaar is ontzettend aardig en zeer voorkomend en staat altijd voor je klaar.

Bij aankomst lag er een zeer uitgebreid levensmiddelenpakket voor ons klaar.

Het huis heeft veel privacy en is ruim van opzet met gezellige buitenterrassen.

Het mooie grote zwembad heeft een prachtig terras waar je o.a heerlijk kunt zonnen onder de amandelbomen.

Het gemoedelijke dorp Jalon biedt leuke bodega,s waar je tegen een zeer redelijjke prijs heerlijke wijn kunt kopen.Supermarkt Mas y Mas ligt in de buurt en iedere zaterdag is er een gezellig grote markt waar veel mensen op af komen.

Op dinsdag is er een knusse groente/fruit en snuisterijenmarkt.

De stranden zijn met de auto binnen 20 minuten te bereiken.

Wij bevelen dit huis ten zeerste aan en komen zeker nog eens terug

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. C. Wisotzki

Dhr. C. Wisotzki

Andere accommodaties van Dhr. C. Wisotzki


meer informatie

Objectnummer: 88585

Laatst bijgewerkt: 21.10.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/88585.htm


«Casa Ensueño» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
Gratis afzegging
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat